Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: национална среща 5
Здравейте колеги!Искам само да попитам,лице или лица които не са регистрирани потребители,но са риболовци,могат ли да присъстват на срещата?Благодаря предварително!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- Николай Неделков
- учете се от него
Е що да не може. Аз на НС 3 , водих баща ми и никой не го върна
, а пък и Неделчо на първата си среща не беше регистриран 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Ivak написа:
Нека да изкристализират още идеи и повече хора да си кажат мнението и тогава ще пускаме анкета
Яз.Крапец,м/у Ловеч и Севлиево,има каракуда,костур,бяла риба,шаран-през забраната е разрешен за риболов,има и удобно място за разпъване на голям бивак,и е лесно достъпен с кола,в близост има 2 села/на не повече от 2 км/
Последно промяна от sudjuka на Нед Фев 22, 2009 7:01 pm, променено общо 1 път.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- krokibg
- учете се от него
Кире,аз нямам нищо против да отида и на луната,ако там се реши да е срещата.Каквото имах да казвам го казах в първия ми пост.от тук на татък,постовете ми ще са спам.Веднага,щом свърши забраната,ще има пак мини среща на "Лудите от Стадиона" и то точно на Дунава.Дали ще ходя на НС 5 при Арчар и после на мини НС при Русе,ми е през/д дядовия.Няма да ти чупя хатъра,но колко ли човека ще тръгнат от майната си да дойдат до там.Аз обаче ще дойда,където и да решите че ще е НС 5.Важното е обаче да се съберат още повече хора отколкото бяха на НС 3 - нали !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз едно не мога да разбера, при положение, че имаме на разположение / При благословията на Любо / Язовир като Езерово... де бе да търсим у язовири в другия край на България... в централна България са само Езерово и Кърджали... Кърджали отпада поради забраната... а за Езерово какво да говорим... каквото и да кажем ще е малко 
ПС: Да дърпаме чергата на места дето на всеки им е най-близо смисал няма.... тук се търсят 3 неща:
1.Удобство за Биваците
2.Спокойствие
3.Риба / но при положение че 5 дена ще се яде и пие / за риба може да си ходим и през останалите 360 дни в годината...

ПС: Да дърпаме чергата на места дето на всеки им е най-близо смисал няма.... тук се търсят 3 неща:
1.Удобство за Биваците
2.Спокойствие
3.Риба / но при положение че 5 дена ще се яде и пие / за риба може да си ходим и през останалите 360 дни в годината...
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- кандидат преподавател
Тъй като аз подхванах темата искам да кажа нещо за последно
След като имаме любезната покана на Бате Любо,след като Езерово е горе долу в центъра,на горе долу поносимо растояние за всички ни ,от 1 до 6 са достатъчно почивни дни и времето вече ще е по топло.Защо не се съберем ,да се видим ,а за септември когато вече няма да има забрани ,ще я смятаме

След като имаме любезната покана на Бате Любо,след като Езерово е горе долу в центъра,на горе долу поносимо растояние за всички ни ,от 1 до 6 са достатъчно почивни дни и времето вече ще е по топло.Защо не се съберем ,да се видим ,а за септември когато вече няма да има забрани ,ще я смятаме

Напълно подкрепям!slivnalia написа:Тъй като аз подхванах темата искам да кажа нещо за последно![]()
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Така по принцип ще дойда където и да е, но все си мисля,че ако отново сме на Езерово няма да е лошо да си платим по някоя таксичка както му е реда, все пак окупираме половината язовир за повече от пет дена и то почивни и то през забраната, дано не ме намразите ама нищо няма да ни стане
!
Любо моля да ме извиниш ама мисля,че трябва да не прекаляваме с гостоприемството ти

Любо моля да ме извиниш ама мисля,че трябва да не прекаляваме с гостоприемството ти

Много ги накъсвам... кордите!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Любе, не ми чупиш хатъра, за мен също няма значение разстоянието. Днес например навъртях 325 км. единствено за кефа да покарам 2 часа ски.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,аз нямам нищо против да отида и на луната,ако там се реши да е срещата.Каквото имах да казвам го казах в първия ми пост.от тук на татък,постовете ми ще са спам.Веднага,щом свърши забраната,ще има пак мини среща на "Лудите от Стадиона" и то точно на Дунава.Дали ще ходя на НС 5 при Арчар и после на мини НС при Русе,ми е през/д дядовия.Няма да ти чупя хатъра,но колко ли човека ще тръгнат от майната си да дойдат до там.Аз обаче ще дойда,където и да решите че ще е НС 5.Важното е обаче да се съберат още повече хора отколкото бяха на НС 3 - нали !!!

НО - за НС бих се вдигнал на който и да е язовир, ако ще да е в другия край на БГ. Така хем ще видя ново, непознато за мен място, хем ще се видя и с вас.

Не трябва да се лежи на това ухо за твоя язовир. Какво ще стане, ако след някоя година го оставиш? Къде ще се ходи?
Имам друга оферта, кажете и вие какво мислите по въпроса.
В БГ има 28 области. Ако ги подредим по азбучен ред и при презумция, че се правят 2 НС-та на година, в следващите 14 години /живот и здраве!/, ще можем да обиколим 28 различни места!
Нещо от сорта:
1.Благоевградска
2.Бургаска
3.Варненска
4.Великотърновска
5.Видинска
6. Врачанска
7.Габровска
8.Добричка
9.Кърджалийска
10.Кюстендилска
11.Ловешка
12.Монтанска
13.Пазарджишка
14.Пернишка
15.Плевенска
16.Пловдивска
17.Разградска
18.Русенска
19.Силистренска
20.Сливенска
21.Смолянска
22.София-град
23.Софийска
24.Старозагорска
25.Търговищка
26.Хасковска
27.Шуменска
28.Ямболска
Благоевградчани се превръщат в своего рода домакини и дават няколко предложения за водоеми в тяхната област. Прогласуват се и печелившият пИчели.

За следващата НС се готвят бургазлии....и т.н.
Ето, че вече валят предложения и от други места

Но ако приемем тази схема, нашият приятел МитеФ ще трябва да почака до No 8.Митев написа:Мога да ви предложа и яз.Одринци до Добрич - ТРОФЕЙНИ СОМОВЕ!

E, k'во ще кажете? Нека да опознаем родината и нейните водоеми?
Ако се приеме, така ще можем да се видим и с хора, които не могат да пътуват насам-натам, но когато НС-то е на тяхна територия, биха дошли.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз съм на това мнение... все пак приятели... приятели ама сиреното си е с пари
Па най-малкото аз съм да се сабере някаква такса било за почистване... било за някое друго агне

Па най-малкото аз съм да се сабере някаква такса било за почистване... било за някое друго агне

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- krokibg
- учете се от него
Предложението Ви за заплащане,се отхвърля предварително с явно гласуване,и с пълно единодушие.Това решение не подлежи на обжалване и просто такива да не се правят
Ако трябва,ще пусна целия язовир да се лови навсякъде и от двете страни.Ще може да се лови от нормалните посетители,които си плащат и не са от НС .Ако обаче някой реши да се събират пари за каквото и да е,това ще го подкрепя.Целта е да се съберем,колкото се може повече хора,без значение къде !!!

-
- кандидат преподавател
Кире така е ама не всички имаме тая възможностДнес например навъртях 325 км. единствено за кефа да покарам 2 часа ски

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Именно затова предложих схемата с областите.slivnalia написа:...ама не всички имаме тая възможност

Мен ако питаш, НС трябва да е 1 път годишно....така ще се чака с нетърпение като Коледа и всеки навреме ще си прави сметката.GODzillata написа:Akо се приеме, така ще можем да се видим и с хора, които не могат да пътуват насам-натам, но когато НС-то е на тяхна територия, биха дошли.
Другият фактор е разнообразието, иначе ако гледаш снимки от НС-3 и очертаващата се НС-5 пак на Езерово...няма да откриеш разлики...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- krokibg
- учете се от него
Що си мисля че валенето изобщо не зависи от мястото
А доколкото имам спомен от НС 3,просто валя само вечерта а другите дни си бяха прекрасни.Абе,Дядо Боже си знае работата