Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Re: Воблери
Във София ми казаха че в Практикер и мрс.Бриколаж има. А в Свищов 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- ще става разбирач
В Свищов няма нито Практикер нито мрс.Бриколаж
питах в железарийските казах ми че нямат никаква тел

-
- разбира нещата
Питай някъде където заваравят неръждавейка , с телоподаващо ....да ти резнат 1,2 метра.мастЪра_ написа:В Свищов няма нито Практикер нито мрс.Бриколаж![]()
Или магазин за , медицински консумативи - тел за зъбни протези

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ето и едно място откъдето можете безплатно да си гепите лексан 1,5мм.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот vlado-fidera на 19 Яну 2009, 20:55
ivo75 написа:Не е ли много тънко това матриалче....
Като нема друго.

Военно-медицинска академия,София,поликлиниката,1 етаж,коридора, веднага в дясно след входа.По средата на коридора има поставен параван от ковано желязо.Веднага след паравана ,на стената в дясно има две рекламни табла,празни.Под тях има поставки от лексан,които се вадят за секунди.Таблата също си струват,но ако не ви трябват....... Има материал за поне 30 воблера.
Срока на гепване е 16 февруари,до 8,30часа,след което нямате шанс,понеже на тази дата аз ще мина и............ горите като пиперки.

Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- разбира нещата
...лексан , поликарбонат ....мога да пратя на мераклиите но излиза скъпичко
Парче с размер 400 мм х 200 мм х 1 мм .....е 10.50 - 11.00 лв + куриера и то какво стана

Парче с размер 400 мм х 200 мм х 1 мм .....е 10.50 - 11.00 лв + куриера и то какво стана

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Марко,ще съм с доста ограничено време,та не зная дали ще успея. Ти беше споменал , че работиш някъде около "Плиска" ,което ми идва малко далеч от ВМА. В общи линии ще пристигна сутринта и в 16,30ч. трябва да хвана влака за обратно.За теб имам спец-доставка, само се обади...
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- фен клуб-скобар
Та колеги какво да ви кажа. Врътнах няколко бройки ама снимки не мога да кача. Оставям ви да гадаете

-
- кандидат преподавател
Фанах тази тема и да си кажа проблема.
Направих идин воблер
(нямам снимки)но се появи проблема с преобръщането
.Та като го потопя стои леко наведен напред ,което не е проблем но след като го побутна няколко пъти се обръща с тумбака нагоре
.Сложих му тежест на томбака но пак не е кат хорат .Ако някой се е сблъсквал с тоз проблем да каже как го е решил.Аз ще продължавам с опитите да реша проблема но ако немога се надявам на ваща помощ.Благодаря предварително.
Направих идин воблер

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Неправилно си го утежнил Иво, тежестите само в долния край и го чакай да се преобърне . 

Факт !
-
- кандидат преподавател
Ясно е че неправилно съм го утежнил
Вчера му сложих тежест отдолу и пак не ме кефи .Днес ако имам време ще му сложа куки и ще видя как е.Ако пак е зле ще утежнявам още.Най много от плуващ да стане потъващ 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- фен клуб-скобар
http://forum.fishing-mania.com/album_pa ... c_id=26275
http://forum.fishing-mania.com/album_pa ... &mode=next

-
- кандидат преподавател
ето го воблерчето.Опит за имитация на Дуел .Вижда се и допълнителното отежняване.Сред като го доотежних е потъващ вече .Лошото е , че потъва с главата напред и гъза му остава леко вирнат.

Приемам критики
То е ясно , че ще има още корекции след претърпяните вече.Очаквам съвети , че имам и две заготовки на подобни и поне те да са добре.

Приемам критики

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Поздравления Иво !
Много добре си го измайсторил.Задната тройка е от много голямо значение и ще го изправи..или
поизправи.Понеже е далече от главата действа като лост и оказва голямо влияние.
Освен това ми се е случвало съвсем нормално балансиран и хоризонтиран воблер бърже да изскача отгоре,
така че нека да е наведен...ако има тенденция да отива на повърхостта това навеждане ще е добре дошло.
Играчка си е, и винаги ги нося на Дунава, замятам ги в бойни условия и вече се вижда всичко.
И ти така трябва да направиш.Ей тука някъде съвсем в градската част една лека разходка и ще си
изясниш нещата.Не барай нищо и отиди на реката.... и умната да не го скъсаш...
======================================================
И аз "бълвам" продукция тази зима и имам по няколко добичета от разните раздели примамки.
Но съм ги пробвал на Дунава и са добре.Имам и 2 за Янтра.Тези дни ще ги снимам на куп и
ще ги видиш - все още боядисвам...
Други, които ползвах досега ги рециклирам...Предстои да направя и нови"гадини" каквито не съм ползвал досега.Нови като модел и концепция - започвам ги тези дни.
Поздрави.
Много добре си го измайсторил.Задната тройка е от много голямо значение и ще го изправи..или
поизправи.Понеже е далече от главата действа като лост и оказва голямо влияние.
Освен това ми се е случвало съвсем нормално балансиран и хоризонтиран воблер бърже да изскача отгоре,
така че нека да е наведен...ако има тенденция да отива на повърхостта това навеждане ще е добре дошло.
Играчка си е, и винаги ги нося на Дунава, замятам ги в бойни условия и вече се вижда всичко.
И ти така трябва да направиш.Ей тука някъде съвсем в градската част една лека разходка и ще си
изясниш нещата.Не барай нищо и отиди на реката.... и умната да не го скъсаш...
======================================================
И аз "бълвам" продукция тази зима и имам по няколко добичета от разните раздели примамки.
Но съм ги пробвал на Дунава и са добре.Имам и 2 за Янтра.Тези дни ще ги снимам на куп и
ще ги видиш - все още боядисвам...
Други, които ползвах досега ги рециклирам...Предстои да направя и нови"гадини" каквито не съм ползвал досега.Нови като модел и концепция - започвам ги тези дни.
Поздрави.
-
- кандидат преподавател
Педро и аз мисля да го пробвам така пък ако трябва после пак ще правя корекции.Ще му слажа по голяма тройка отзад и ще го тествам .Само да се позатопли.
пп:Въпреки това събирам още мнения .
пп:Въпреки това събирам още мнения .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ