Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: Воблери

Мнение от vlado-fidera »

Във София ми казаха че в Практикер и мрс.Бриколаж има. А в Свищов :roll:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
мастЪра_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от мастЪра_ »

В Свищов няма нито Практикер нито мрс.Бриколаж :D
питах в железарийските казах ми че нямат никаква тел
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

мастЪра_ написа:В Свищов няма нито Практикер нито мрс.Бриколаж :D
питах в железарийските казах ми че нямат никаква тел
Питай някъде където заваравят неръждавейка , с телоподаващо ....да ти резнат 1,2 метра.
Или магазин за , медицински консумативи - тел за зъбни протези :idea: , но тя излиза скъпо :!:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот vlado-fidera на 19 Яну 2009, 20:55

ivo75 написа:Не е ли много тънко това матриалче....

Като нема друго. :oops:
Ето и едно място откъдето можете безплатно да си гепите лексан 1,5мм. :idea: :idea: :idea:
Военно-медицинска академия,София,поликлиниката,1 етаж,коридора, веднага в дясно след входа.По средата на коридора има поставен параван от ковано желязо.Веднага след паравана ,на стената в дясно има две рекламни табла,празни.Под тях има поставки от лексан,които се вадят за секунди.Таблата също си струват,но ако не ви трябват....... Има материал за поне 30 воблера.
Срока на гепване е 16 февруари,до 8,30часа,след което нямате шанс,понеже на тази дата аз ще мина и............ горите като пиперки. :D :D :D :D
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:D :D :D Чурулик е велик.. :D
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

...лексан , поликарбонат ....мога да пратя на мераклиите но излиза скъпичко :!:

Парче с размер 400 мм х 200 мм х 1 мм .....е 10.50 - 11.00 лв + куриера и то какво стана :?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

За теб имам спец-доставка, само се обади... ;)
Марко,ще съм с доста ограничено време,та не зная дали ще успея. Ти беше споменал , че работиш някъде около "Плиска" ,което ми идва малко далеч от ВМА. В общи линии ще пристигна сутринта и в 16,30ч. трябва да хвана влака за обратно.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Та колеги какво да ви кажа. Врътнах няколко бройки ама снимки не мога да кача. Оставям ви да гадаете
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Фанах тази тема и да си кажа проблема.
Направих идин воблер :D (нямам снимки)но се появи проблема с преобръщането :( .Та като го потопя стои леко наведен напред ,което не е проблем но след като го побутна няколко пъти се обръща с тумбака нагоре :shock: .Сложих му тежест на томбака но пак не е кат хорат .Ако някой се е сблъсквал с тоз проблем да каже как го е решил.Аз ще продължавам с опитите да реша проблема но ако немога се надявам на ваща помощ.Благодаря предварително.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Неправилно си го утежнил Иво, тежестите само в долния край и го чакай да се преобърне . :wink:
Факт !
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ясно е че неправилно съм го утежнил :oops: Вчера му сложих тежест отдолу и пак не ме кефи .Днес ако имам време ще му сложа куки и ще видя как е.Ако пак е зле ще утежнявам още.Най много от плуващ да стане потъващ :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

ето го воблерчето.Опит за имитация на Дуел .Вижда се и допълнителното отежняване.Сред като го доотежних е потъващ вече .Лошото е , че потъва с главата напред и гъза му остава леко вирнат.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Приемам критики :oops: То е ясно , че ще има още корекции след претърпяните вече.Очаквам съвети , че имам и две заготовки на подобни и поне те да са добре.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Поздравления Иво !
Много добре си го измайсторил.Задната тройка е от много голямо значение и ще го изправи..или
поизправи.Понеже е далече от главата действа като лост и оказва голямо влияние.
Освен това ми се е случвало съвсем нормално балансиран и хоризонтиран воблер бърже да изскача отгоре,
така че нека да е наведен...ако има тенденция да отива на повърхостта това навеждане ще е добре дошло.
Играчка си е, и винаги ги нося на Дунава, замятам ги в бойни условия и вече се вижда всичко.
И ти така трябва да направиш.Ей тука някъде съвсем в градската част една лека разходка и ще си
изясниш нещата.Не барай нищо и отиди на реката.... и умната да не го скъсаш...
======================================================
И аз "бълвам" продукция тази зима и имам по няколко добичета от разните раздели примамки.
Но съм ги пробвал на Дунава и са добре.Имам и 2 за Янтра.Тези дни ще ги снимам на куп и
ще ги видиш - все още боядисвам...
Други, които ползвах досега ги рециклирам...Предстои да направя и нови"гадини" каквито не съм ползвал досега.Нови като модел и концепция - започвам ги тези дни.
Поздрави.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Педро и аз мисля да го пробвам така пък ако трябва после пак ще правя корекции.Ще му слажа по голяма тройка отзад и ще го тествам .Само да се позатопли.

пп:Въпреки това събирам още мнения .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”