надпревара за победа

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: надпревара за победа

Мнение от SONY »

Ице,няма проблем.Леново също ми е един много добре познат и обичан от мен язовир с дълги и много удобни за риболов брегове.Селото ми се намира близко до него.Ръжево Конаре го внесох просто ,като вариянт.Статута е държавен.Лови си се с билетче,макар да не са ме проверяли там никога.Много сходен с Оризари.Големите дълбочини там са много подходящи за риболов на подвижен ваглер,но може да го оставим за след забраната.Леново също е добър вариянт. :wink: И благодаря за кофата. :!: Ще почерпя по-една бира другия път. :drinkers:
TICA FAN
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ники,миналото състезание подарих макара,на това кофа, е не е първа младост,но ще ти икономиса за някакъв период от време пари за нова,а и още повече,че е кадемлийка,както и сам се убеди :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

butnik написа:Ники,миналото състезание подарих макара,на това кофа, е не е първа младост,но ще ти икономиса за някакъв период от време пари за нова,а и още повече,че е кадемлийка,както и сам се убеди :D
За кадема незнам къде ги търкаш тея такъми ама си еб*ло кипенците фатят та пушек се дига
Прекрасно състезание сте спретнали супер кофти стана,че неможах да дойда :( :( няма нищо следващия път съм на линия :twisted: :twisted: Браво на победителите !!!
Изображение
Без риболов няма любов !
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Супер сте всички :smt023
Минах за един час да погледам,Водоема беше опасан от Щеки :D
Такова чудо рядко се вижда :smt023
Браво на организаторите,Нека тези срещи да продължат :smt023
Изображение
joro_8411
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_8411 »

бражо колеги, голямо нещо сте спретнали отново.Имах намерението да мина да почерпия но не ми остана никакво време :drinkers: :drinkers:
kiro pitona
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiro pitona »

днеска се получи чудесно мероприятие за което благодаря на for и butnik браво момчета
Batbozho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batbozho »

Браво бат Ице,има нужда от такива мероприятия,най-малкото за да се завързват нови приятелства,да се популяризира спорта и да се виждаме на по бира.Като гледам от снимките добре се е получило и е било на ниво.Браво на бат Диди,той е пловдивската гордост.Много радва :smt038 :smt038 :smt038 Ако заех,че и адаша папарак ще идва и аз щях да доида още днес.Ама другия път и аз се включвам.
Дано да организирате по-често такива неща,че има сериозна нужда,а и желание за участие не липсва.Браво на всички.Дано тези мини състезания и турнирчета се превърнат в традиция.
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

Отлично!Браво на всички и най-много на организаторите.Мероприятието има широк отзвук и е с голям принос за популяризиране на този прекрасен спорт и хоби. :smt023 :smt023 :smt023
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ribaro написа:Отлично!Браво на всички и най-много на организаторите.Мероприятието има широк отзвук и е с голям принос за популяризиране на този прекрасен спорт и хоби. :smt023 :smt023 :smt023
Набираме опит с всяко изминато турнирче,подготвяме още едно, което най-вероятно може да бъде в понеделник-след Велик ден,ако е обявен официално за почивен.Ако ли пък не ще го оставим за седмицата около Гергьовден.Ще го обсъдим заедно с щаба,в който се включи и Дидо,така с общи усилия ще се стараем да привличаме все повече желаещи.Следващият турнир ще е свободен от към избор на въдица ,да предоставим и на други колеги да се включат в тези приятелски напредвари.Благодаря на всички за доброто провеждане,благодаря на Папи за подаръците,благодаря на колегите от Дупница и Кюстендил,благодаря на Марио и Жоро Леков от София.Дано не сме ви разочаровали,но обещаваме,че следващият турнир ще е по-добър.Човек се учи от грешките.А имахме и професионален майстор на барбекюто на който също благодарим,че ни нахрани подобаващо. :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Извинявам се за пропуска,покрай тия щеки забравих да спомена какво е класирането при директните :oops: ,които бяха в друг сектор и класирането е отделно.
1.Чушката-2.240кг.
2.Николай-Сони-1.280кг.
3.Митко-Crossfire-0.680кг
Доста от колегите допуснахме грешки при построяването на линиите и при подбора на ластика.Тези които се съобразиха,хващаха регулярно добри риби,влизаха в серии,изискваше се тънки линии-0.12 за основно и повод 0.10,малки номера куки,като най-удачна се яви Камасан 511.Плувката която работеше най-добре бе -0.3гр с тънка антена и издължена капка.Каракудите взимаха при много леко придърпване встрани, и с едвам отчетливо кълване.До нови срещи! :smt023
DIDO sensas
новобранец
новобранец

Мнение от DIDO sensas »

Голям кеф :D :drinkers:
bat a4o
новобранец
новобранец

Мнение от bat a4o »

много добро състезание стана мом4ета..браво!!!очаквам с нетърпение другото мероприатие..дано да е с ма4 :D леново ми звучи доста добре.коце даи да направим една проба на цалапица през седмицата.поздравления за дидо и брат ми(чушката)
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

Тъй като в тази тема нямаше много раздвижване и не съм я посещавал скоро,пропуснах събитието,Но обещавам вече да я следя редовно и да съм сред участниците следващия път след Велик ден !!!!
Браво на организаторите !!!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

:prayer: за Дидо! Благодаря специално на победителя профи - Дидо!
Изключително ценно е за мен присъствието и участието в надпреварата на много знаещи и можещи в риболова колеги. Грешките, който всеки открива на фона на добрата игра на победителя са с огромна полезност!
Дидо бе така добър да ни натупа подобаващо и после приятелски да сподели на какво се дължи това :lol: :lol: :lol: !
Специални благодарности и на Папи - дано не сме го разочаровали, но и така да е ще ни прости - едва сега прохождаме :wink: !
Убеден съм, че заедно поставяме началото на приятелски турнири - който ще са полезни за всички колеги. ще се родят нови приятелства.
Със сигурност ще се подобри нивото на риболовни умения и като цяло отношението ни към тази магия.
С Ицо положихме не малко усилия и някаква скромна база за съзидание вече има!
Благодарност към всички участвували и допринесли за провеждане на турнирчето!
Създаден е постоянно действуващ щаб за организиране на приятелски риболовни излети и турнири - председател - многоуважаваният Ицо Бутников - butnik и членове - Дидо - DIDO sensas - профи, изключителен риболовец и добър приятел, както и моята скромна особа - добринесла за поразбуждане на риболовното братство :wink: . Ще мислим и докато спим, ще заседаваме заедно и поотделно :D , ще положим всички усилия в името на величествата - риболов и приятелство :!:

Очаквайте все по-силни, вълнуващи и полезни риболовни мероприятия :idea:

Още веднъж - честито на победителите - Дидо и Чушката!
Браво момчета - можете го!

:smt023

п.с. bat a4o, добре дошъл във форума, ще се уточним и до петък ще направим тест на Цалапица!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Надявам се!
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”