Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

надпревара за победа
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: надпревара за победа
Ице,няма проблем.Леново също ми е един много добре познат и обичан от мен язовир с дълги и много удобни за риболов брегове.Селото ми се намира близко до него.Ръжево Конаре го внесох просто ,като вариянт.Статута е държавен.Лови си се с билетче,макар да не са ме проверяли там никога.Много сходен с Оризари.Големите дълбочини там са много подходящи за риболов на подвижен ваглер,но може да го оставим за след забраната.Леново също е добър вариянт.
И благодаря за кофата.
Ще почерпя по-една бира другия път. 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ники,миналото състезание подарих макара,на това кофа, е не е първа младост,но ще ти икономиса за някакъв период от време пари за нова,а и още повече,че е кадемлийка,както и сам се убеди 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За кадема незнам къде ги търкаш тея такъми ама си еб*ло кипенците фатят та пушек се дигаbutnik написа:Ники,миналото състезание подарих макара,на това кофа, е не е първа младост,но ще ти икономиса за някакъв период от време пари за нова,а и още повече,че е кадемлийка,както и сам се убеди
Прекрасно състезание сте спретнали супер кофти стана,че неможах да дойда

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
Супер сте всички
Минах за един час да погледам,Водоема беше опасан от Щеки
Такова чудо рядко се вижда
Браво на организаторите,Нека тези срещи да продължат

Минах за един час да погледам,Водоема беше опасан от Щеки

Такова чудо рядко се вижда

Браво на организаторите,Нека тези срещи да продължат

-
- вече хвърля и на тежко
бражо колеги, голямо нещо сте спретнали отново.Имах намерението да мина да почерпия но не ми остана никакво време

-
- научил се да хвърля
днеска се получи чудесно мероприятие за което благодаря на for и butnik браво момчета
-
- научил се да хвърля
Браво бат Ице,има нужда от такива мероприятия,най-малкото за да се завързват нови приятелства,да се популяризира спорта и да се виждаме на по бира.Като гледам от снимките добре се е получило и е било на ниво.Браво на бат Диди,той е пловдивската гордост.Много радва
Ако заех,че и адаша папарак ще идва и аз щях да доида още днес.Ама другия път и аз се включвам.
Дано да организирате по-често такива неща,че има сериозна нужда,а и желание за участие не липсва.Браво на всички.Дано тези мини състезания и турнирчета се превърнат в традиция.

Дано да организирате по-често такива неща,че има сериозна нужда,а и желание за участие не липсва.Браво на всички.Дано тези мини състезания и турнирчета се превърнат в традиция.
-
- вече хвърля и на тежко
Отлично!Браво на всички и най-много на организаторите.Мероприятието има широк отзвук и е с голям принос за популяризиране на този прекрасен спорт и хоби.

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Набираме опит с всяко изминато турнирче,подготвяме още едно, което най-вероятно може да бъде в понеделник-след Велик ден,ако е обявен официално за почивен.Ако ли пък не ще го оставим за седмицата около Гергьовден.Ще го обсъдим заедно с щаба,в който се включи и Дидо,така с общи усилия ще се стараем да привличаме все повече желаещи.Следващият турнир ще е свободен от към избор на въдица ,да предоставим и на други колеги да се включат в тези приятелски напредвари.Благодаря на всички за доброто провеждане,благодаря на Папи за подаръците,благодаря на колегите от Дупница и Кюстендил,благодаря на Марио и Жоро Леков от София.Дано не сме ви разочаровали,но обещаваме,че следващият турнир ще е по-добър.Човек се учи от грешките.А имахме и професионален майстор на барбекюто на който също благодарим,че ни нахрани подобаващо.ribaro написа:Отлично!Браво на всички и най-много на организаторите.Мероприятието има широк отзвук и е с голям принос за популяризиране на този прекрасен спорт и хоби.![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Извинявам се за пропуска,покрай тия щеки забравих да спомена какво е класирането при директните
,които бяха в друг сектор и класирането е отделно.
1.Чушката-2.240кг.
2.Николай-Сони-1.280кг.
3.Митко-Crossfire-0.680кг
Доста от колегите допуснахме грешки при построяването на линиите и при подбора на ластика.Тези които се съобразиха,хващаха регулярно добри риби,влизаха в серии,изискваше се тънки линии-0.12 за основно и повод 0.10,малки номера куки,като най-удачна се яви Камасан 511.Плувката която работеше най-добре бе -0.3гр с тънка антена и издължена капка.Каракудите взимаха при много леко придърпване встрани, и с едвам отчетливо кълване.До нови срещи!

1.Чушката-2.240кг.
2.Николай-Сони-1.280кг.
3.Митко-Crossfire-0.680кг
Доста от колегите допуснахме грешки при построяването на линиите и при подбора на ластика.Тези които се съобразиха,хващаха регулярно добри риби,влизаха в серии,изискваше се тънки линии-0.12 за основно и повод 0.10,малки номера куки,като най-удачна се яви Камасан 511.Плувката която работеше най-добре бе -0.3гр с тънка антена и издължена капка.Каракудите взимаха при много леко придърпване встрани, и с едвам отчетливо кълване.До нови срещи!

-
- новобранец
Голям кеф

много добро състезание стана мом4ета..браво!!!очаквам с нетърпение другото мероприатие..дано да е с ма4
леново ми звучи доста добре.коце даи да направим една проба на цалапица през седмицата.поздравления за дидо и брат ми(чушката)

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тъй като в тази тема нямаше много раздвижване и не съм я посещавал скоро,пропуснах събитието,Но обещавам вече да я следя редовно и да съм сред участниците следващия път след Велик ден !!!!
Браво на организаторите !!!
Браво на организаторите !!!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"

Изключително ценно е за мен присъствието и участието в надпреварата на много знаещи и можещи в риболова колеги. Грешките, който всеки открива на фона на добрата игра на победителя са с огромна полезност!
Дидо бе така добър да ни натупа подобаващо и после приятелски да сподели на какво се дължи това

Специални благодарности и на Папи - дано не сме го разочаровали, но и така да е ще ни прости - едва сега прохождаме

Убеден съм, че заедно поставяме началото на приятелски турнири - който ще са полезни за всички колеги. ще се родят нови приятелства.
Със сигурност ще се подобри нивото на риболовни умения и като цяло отношението ни към тази магия.
С Ицо положихме не малко усилия и някаква скромна база за съзидание вече има!
Благодарност към всички участвували и допринесли за провеждане на турнирчето!
Създаден е постоянно действуващ щаб за организиране на приятелски риболовни излети и турнири - председател - многоуважаваният Ицо Бутников - butnik и членове - Дидо - DIDO sensas - профи, изключителен риболовец и добър приятел, както и моята скромна особа - добринесла за поразбуждане на риболовното братство

Очаквайте все по-силни, вълнуващи и полезни риболовни мероприятия

Още веднъж - честито на победителите - Дидо и Чушката!
Браво момчета - можете го!

п.с. bat a4o, добре дошъл във форума, ще се уточним и до петък ще направим тест на Цалапица!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Надявам се!