Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Семейството в днешно време
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Семейството в днешно време
В тази връзка - мъжете след лов са гледали втренчено в огъня, а в днешно време - в телевизора.AL KAPONE написа:...
Тогава предшествениците на мъжете са ходили на лов, а жените са се занимавали със събиране на продукти.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Точно така,няма срамна работа просто всеки решава дали да свърши част от задълженията на другияMITAKA_STZ написа:Снощи когато заключиха темата на колежката бях на същото мнение ,че тази тема е доста дъвкана от майките по заведенията(кафетата) и колежката се интересува от нашия житейски опит(говоря за такива като мен ипо големи около 50год и нагоре).Аз съм на мнение че срамна работа(женска и мъжка) няма.![]()
![]()

п.п. Темата не е дъвкана а направо изядена,аз лично съм я слушал няколко пъти на живо

-
- фен клуб-скобар
Най много мразя мъжете ,които се държат като турци с жените се...пардон ,да не обиждам комшиите.
Познавам няколко такива.Мислят ,че си имат робиня в къщи.Пък и ги побийват понякога.
За тези който не знаят...това е от селския им манталитет.
Познавам няколко такива.Мислят ,че си имат робиня в къщи.Пък и ги побийват понякога.
-
- научил се да хвърля
Много точно казано...изводите да си ги правят останалите....saksi написа:Най много мразя мъжете ,които се държат като турци с жените се...пардон ,да не обиждам комшиите.