Правила- Н. С. 6

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Правила- Н. С. 6

Мнение от Jechev »

Правила трябва да има и ще има, ясно е като бял ден, предвид че срещите се разрастват от към хора, а организацията стои върху главите на няколко човека, както се случваше до сега....
Така или иначе лагера се групира обичайно на някакъв регионален принцип-шопландци,бургазлии,воеводи,майни, и т.н., за това предлагам всяка група да си определи по един(или няколко) отговорник(а), който по списък да събира (символичната)такса за нуждите на лагера- било за тоалетни, смет, водоноска , за различните награди и т.н.
Да се изберат няколко човека, които да отговарят за общата каса и да се знае поименно, кой дал, кой не дал!
Наказанията по време на срещата да бъдат изключително финансови-колеги който не си знаят мярката на пиенето и стават големи "тигри" на няколко чашки(бутилки) и дразнят, обиждат и развалят настроението на околоните, да бъдат така"любезни", като поизтрезнеят да си внесат едни 20-30лв в общата каса, ако продължават в същия дух да си тръгват и въобще да не идват на НСрещи, а че ще напуснат и Форума е повече от ясно :idea: :!:
На Любо идеята за обща шатра е време да се реализира и за това е необходимо да се направи каса, а подробностите ще обсъдим на самата среща!
Всеки да подпише декларация с правилата с пристигането си в лагера , и в която да е упоменато, че е съгласен да се съобразява доброволно с решенията на коменданти, отговорници, или там както ще се казват хората, които ще изберем с гласуване!
Да няма после "ами не си нося пари"," бях се напил нещо", "ами не знаех" и подобни.....
Колеги да ви напомня, че НС не са монопол на Митефф, Жечефф, Чапа(р)ев,
Поло-в,Вичефф,Снегофф,Сапунджиефф,Воеводефф,Неделчеф и останалите обичайно присъстващи, които са на снимките след срещите, а и да е интересно и комфортно на колеги, които не са толкова активни във форума, или ще дойдат за първи път(много от тях със семействата си и децата си) и за това трябва да има ОБЩ АРШИН за всички, за да няма сърдити и потърпевши накрая :!:
Последно промяна от Jechev на Сря Авг 05, 2009 6:02 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Моля, колеги които не са пресъствали на срещи и няма да пресъстват да си запазят мнението за себе си.Пак го направихте сложно.Няма нещо или някъде в живота да няма правила, пък били те и неписани.
Много сложно,да си оставите оръжието в къщи.
Много е сложно да не караш кола като се нафиркаш.
Много е сложно да се определи един трезвен и запознат да пуска фоейрверките.
Говорите за самосъзнание,тези които имат такова не им трябват правила.Правилата са за тез които намат съзнание.
За тези които не харесват правилата и казват;"който не му харесва да не идва", ще им кажа същото: Да има правила,който не му изнася и не може да се контролира, да си стои в къщи.Не може 140 човека да не харесват употребата на уръжие и един да ги прави на маймуни.Същото е и с останалите правила.
п.п.Сега се сетих, то и на свадбите има правила,хорото, наздравицата и т. н.
п.п. Чапи няма да трия, нека да се видят каво представляват на трезво :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Elfi написа:
Аз пък заявявам, че ще си тръшкам вратите, колкото си искам :lol: :lol: :lol: :drinkers: :lol:
:mrgreen: Голям купон стана с тва тръшкане :mrgreen: ..Направо натроши на НД пръстите :wink:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

snegk написа:п.п. Чапи няма да трия, нека да се видят каво представляват на трезво :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll:
И трезвен пак съм си на същото мнение,да я почна от самото начало,аз както и ти Илийка сме присъствали на всички срещи досега,всяка една става по-хубава от следващата,запознаваме се със все повече и повече колеги и това ни прави по-силни и задружни.Правилата са написани във почти всички теми и постове и тези които не ги спазват не идват на срещи с много малки изключения.Всеки си е направил извод от предишните срещи кое не му харесва и на всяка следваща той самия по някакъв начин ги игнорира и проблема му се решава,за новодошли които искат сами да налагат правила просто няма как да стане и мойто мнение е,че ако създадем правила много от колегите ще се дръпнат заради тях.Достатъчно е да прочетат темата и да си набият в главите,че на такива збирки се ходи само с акъл в главата и 10кила накисната царевица :idea:
Аз съм на същото мнение да не се трият постове и да се четат от всички.
п.п.Отук насетне си смазвайте пантите на вратите :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Nedeltcho Delev написа:...аз както и ти Илийка сме присъствали на всички срещи досега...
За Илийката си прав! :mrgreen:

Аз съм ЗА някакви морални норми,но не точно правила!
Ще апострофирам адаша Божков - не може да пристигне колега на третата вечер в 12,30 през ноща,да си тръгне в 6 следващата сутрин и да се сърди,че не се е видял с голяма част от присъстващите!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колко усложнихме нещата,направо не е за вярване :shock: Има няколко неща,които трябва да се спазват.Тези които пристигнат първи,просто да подреждат палатките на такова разтояние от шатрите за банкета че да не се чуват псувните,закачките и песните на купонджийте.Палаткаджийте да си преценяват на какво разтояние ще са от другата палатка и да внимават че всичко се чува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И така,ето ги нещата които трябва да се спазват !!!
1.Лагера с палатките да се строи на разтояние от шатрите.
2.Колите да са на разтояние от хората и да не се карат напред и назад из лагера в пияно състояние.
3.Хората,които са със слаби ангели и не носят на пиене,просто да непият,просто не трябва да има никакво заяждяне.Ако някой има сметки за уреждане с друг колега от форума,да си направят среща след НС и да си тряснат по няколко юмрука и да си решат проблемите.
4.Никакви стрелби с огнестрелно оръжие и даже не трябва и да се носи по срещите.
5.Свалячите,да си набият в главите, че не трябва да подвикват простотии след жените на хората и да се съобразяват че има и деца.
6.Най-важното правило е че трябва да се уважават хората наоколо,без значение кой от къде е и какъв е,просто на НСтата,всички са равни :!: :!: :!:
7.Датата за която е предвидена "гала вечерята",да се спазва и да не се променя по никакъв повод.Така,всеки ще знае че трябва на тази дата да е на линия,ако иска да види всички пристигнали на събора !!!

Ето това са нещата които трябва да се спазват и всичко ще бъде наред.Няма да е приятно,стотици хора да се наредин пред полицията и да даваме обяснения как и какво е станало,и за какво е станало.Поздрав на всички, и тези които са противници на правилата,да не ги приемат като някакви наредби или заповед а като неща които да предпазят нас и семействата ни от беля,която може да се случи ако ги няма правилата !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tihoho
новобранец
новобранец

Мнение от tihoho »

За съжаление като чета от какви правила има нужда на сбирките ще пожелая на всички приятно прекарване, на мен гладиятор не ми се става :cry:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

tihoho написа:За съжаление като чета от какви правила има нужда на сбирките ще пожелая на всички приятно прекарване, на мен гладиятор не ми се става :cry:
Какви гладиатори те гонят бре,ти луд ли си :shock: Както каза и Илийката,хора които не са и няма да присъстват на НС да не се обаждат :finga:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Маре,ти що се притесняваш от пияните бре :lol: :lol: :lol: Нелито такива окопи прави околотвоята палатка че и хамър неможе да ги прескочи :mrgreen: :lol: :lol: Хич не си и помисляй да не идваш,напрау съм те удушил на трезво :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Каква сме си" представителна "извадка на държавата .Само се плаче ,че закони няма,а като ги има не се спазват .Всеки се спасява поеденично и се кръсти да не стане нещо.Като стане нещо никой не носи отговорност ,защото тя е обща.Прави се честване и винаги болшинството е намиращо косури.Даже и купон не става ,защото нещо не можем баш да си го направим.То и нашата е май такава.
Та по същество : Тва което дига шум /до сутринта/ и това дето гърми, ама хич.........ХИЧ не ми харесва :|

п.п.Мисля че вече е направило впечатление на доста колеги , че мойта кола/къщичка/ е в най-отдалеченият сектор :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

sapuna написа: Ще апострофирам адаша Божков - не може да пристигне колега на третата вечер в 12,30 през ноща,да си тръгне в 6 следващата сутрин и да се сърди,че не се е видял с голяма част от присъстващите!!!
Неправило си ме разбрал,мисълта ми беше за това :
КРОКИ написа: 7.Датата за която е предвидена "гала вечерята",да се спазва и да не се променя по никакъв повод.Така,всеки ще знае че трябва на тази дата да е на линия,ако иска да види всички пристигнали на събора !!!
...Което за съжаление на последните срещи на Езерово не се спази.На Жребчево точно това ми хареса , че се бяхме събрали всики на датата и часа.Макар и да ме пообрули малко вятъра.И ако си спомняте пак имаше хиляди кандърми и подкани докато се съберем.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

SONY написа:Бих добавил и след определен час,да се спира музиката и високия тон,че доста хора с малки деца и жени имат нужда от спокойствие.Примерно на последната среща накрая до сутринта останахме аз,Жечев,Чапара,Зарганския, Любака и като последни си правехме лаф тихичко,без да пречим на всички останали,които вече бяха заспали.
Сони прав си бате .......... ама то човек като удари половинка Ракийка и незнае къде се намира . трудна работа е да им кажеш тихо като са на гребена на Купона :lol: :lol: :lol:
CARP FISHING :fishing9:
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

петко стоянов написа:Да се забрани на Еминема да кара дръгела на Сапуна-със закон!
Петко това е много точно казано (ХАРЕСА МИ) :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Много мислих дали да взема мнение но накрая реших,че и Аз като частица от този форум трябва да си изкажа своето мнение.Та Илийката/snegk който е толкова трезвенно мислещ МЪЖ Е ПРАВ ОТ ВСЯКАДЕ.Правила трябва да има.Недай си Боже,аз да доведа внучките си и да стане някакъв фал с Тях.Аз който още не мога да се помиря със загубата си на МОЯТ СИН.Как ще трябва да постъпя с пищолджиите и донските казаци. :twisted: Да не цитирам имена.За мен първата Н.С.5 беше спомен.Който не ще го забравя.Много от колегите ме посрещнаха Сърцато.Молбата ми е към Вас Приятели.Които сте от много години във форума.Не се излагайте,съвземете се и стъпете на земята.Всеки от Вас е показал нещо достойно.Смисълът да се доказвате е излишен.
Последно промяна от СЪНДИ на Чет Авг 06, 2009 3:22 pm, променено общо 1 път.
snegk

Мнение от snegk »

Нищо не решавате, а ако някой вземе решение на своя глава ще ревете.До кога в тази държава ще чакаме друг да на оправи. :?: :roll: Пишете, Драган- за правила.Петкан-против правила. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”