Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Мнение от svilen_sa6kov »

spetro написа:Е,това вече ме накара дори да не доближавам този магазин!!!
Не ангажирам никого с мнението си. Идеята не е да те накарам да не стъпваш повече в този магазин. Ако ти харесва и намираш това което ти трябва там, защо да не си пазариш от него. Идеята на тази тема е да си спестим време и за да не обикаляме цял ден да си кажем къде какво се предлага или не се предлага, да споделим впечатленията си от дадено място, а всеки сам да си реши ще ходи или не във въпросния магазин.
Поздрави и ти желая много риболовни успехи.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Малко думи в защита на магазин Манчо :D
/не че съм му фен или адвокат/
1. Паркирането си е твой проблем. Рибарски магазин с паркинг няма, а по тази логика трябва да разкритикуваш и Дием Фишинг щото са комшии. :D
2. Кажи ми един магазин продаващ некитайска стока. :D
3. Нормално е да продава АКЕ-Манчо, щото това си е негова търговска марка и си е вносител. Най вероятно стоката му я правят същите китайци дето произвеждат и останалите "светила" в риболова. Е лепенката е различна . И цената.
4. Това че търсиш продукти на Видракс в магазин на Манчо, пак си е твой проблем. Вероятно няма да намериш и продукти на Манчо в магазин на Видракс. :D
5. Противно на очакванията ти магазина е доста посещаем и оборотен. Цените са ниски-факт. :D
6. Продавача е доста вежлив и компетентен. :D
7. Ти се дразниш че няма такъми над сто лева, е други пък се дразнят като няма такъми от под сто лева/доста пенсионери пазарят от там и те са хора/
9. Манчо има и склад на едро и доста други магзини продават негова стока.

П.С аз много рядко пазаря от там и нямам никакви намерения да рекламирам въпросния магазин. Просто съм обективен. Има и къде къде по смотани магазини тип гаражи.
Поздрави и Наслука
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Манчо си има и добри и лоши страни. Спирането там е наистина кошмар и главно за това не го посещавам. Важи и за Диема. Собственика е пич наистина - не се прави на "съзтезател" като някой други :D
Мен повече ме спира това, че 90% от стоката е АКЕ Манчо. Аз обичам да има от колкото се може повече марки и модели в магазина. Ей например в Магазин Ивс на пазара Владиславово, повечето продукти ги има във варианти от няколко фирми и може да избираш. Например днес гледах няколко вида силиконови стопери, няколко вида карабинки, ваглери, адаптори и т.н. Стараят се в магазина да има богат избор - все пак всеки с вкуса си. А ако търсиш нещо конкретно и го няма, Ивето прави всичко възможно да го намери и достави. :wink: Ей такива магазини обичам аз.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

1. Паркирането си е твой проблем. Рибарски магазин с паркинг няма
Верно паркирането си е мои проблем, е аз не искам проблеми - затова не ходя там.
Рибарски магазини с паркинг има и то не един.
7. Ти се дразниш че няма такъми над сто лева, е други пък се дразнят като няма такъми от под сто лева/доста пенсионери пазарят от там и те са хора/
Къде съм казал,че се дразня,че няма тъкъми над 100 лв - прочети пак. Дразня се,че няма качествени неща. А в този магазин има тъкъми и над 100 лв, ама за мен не струват.
На въпроса,че е евтино кое точно е евтино - макара с четири лагера аке манчо евтино ли е когато можеш за същите пари да си вземеш пет лагерна Тика, четирилагерна Окума и т.н. Евтино е за хора незапознати с пазара. Да пенсионерите са хора и то хора, които с мизерните си пенсии е ужасно да отделят пари за тъкъм и по-ужасно е това,че ще им се набута въпросната макара аке манчо за 30 лв вместо Тика Стримстар за същите пари или директен Манчо за 15 лв вместо също такъв стъклопластов директен на Абу Гарсия за 13 лв, само защото на въпросния клиент марките нищо не му говорят. Да собственика е компетентен и много приятен човек, НО и перфектен търговец, които знае,че печели максимално от продажбата на марката, а това пречи да е обективен.
4. Това че търсиш продукти на Видракс в магазин на Манчо, пак си е твой проблем. Вероятно няма да намериш и продукти на Манчо в магазин на Видракс. :D
Е това само ми покажи къде го прочете.Къде точно прочете ,че съм търсил стока на Видракс в Манчо. Това, че си го прочел така си е твои проблем :wink:
Аз не съм казвал такова нещо.
Казах,че не ангажирам никого с мението си. Кажете нещо положително за този магазин какво ви харесва на вас там, какво хубаво предлагат, което да привлече хората в него и убедете хората,че не съм прав с доводи. Няма смисъл от нападки и кое е мои проблем - форума е да си помагаме, а не да си правим хапливи забележки.Не виждам в мнението ти нищо обективно, а директен опит за заяждане.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Гледам, че се чете темата и то активно пък никой не споделя какво си е взел и откъде, на каква цена.
Аз питам - къде из Варна има читав шаранджийски стол като този /търся същия тип Изображение на цена до 80 лева. В Гоу фиш го нямат и в общи линии където знам магазин ги обходих ама нема - у наше село само на Видракс стола за 36 пари и друго нема/пък хич ми не харесва тоя на Видракс/-.Ако някои е виждал нещо подобно нека сподели.
Благодарности.
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

svilen_sa6kov написа:Гледам, че се чете темата и то активно пък никой не споделя какво си е взел и откъде, на каква цена.
Аз питам - къде из Варна има читав шаранджийски стол като този /търся същия тип Изображение на цена до 80 лева. В Гоу фиш го нямат и в общи линии където знам магазин ги обходих ама нема - у наше село само на Видракс стола за 36 пари и друго нема/пък хич ми не харесва тоя на Видракс/-.Ако някои е виждал нещо подобно нека сподели.
Благодарности.
Нешто подобно гледах на гоу фиш днес но може и дасе баркам
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Black sea_fb написа: Нешто подобно гледах на гоу фиш днес но може и дасе баркам
И аз бях днес там,но не е тъъв които имат. Това което си видял беше Фокус със подлакътници и на доста солидна цена.
Мерси все пак.
darakchiev_77
новобранец
новобранец

Мнение от darakchiev_77 »

Абе да ти кажа преди година бях купил подобен стол за подарък на един приятел, с регулируеми крака мисля че беше на Grauvell, и беше към 50-60лв. Ама дали ги имат още такива подобни не знам, в магазина на Diem Fish. не съм ходил отдавна.
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

darakchiev_77 написа:Абе да ти кажа преди година бях купил подобен стол за подарък на един приятел, с регулируеми крака мисля че беше на Grauvell, и беше към 50-60лв. Ама дали ги имат още такива подобни не знам, в магазина на Diem Fish. не съм ходил отдавна.
Аз ходих преди няколко дена обаче несе сещам за такъв стол
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мерси на колегите за помощтта, но засега покупката на стола се отлага, защото единия ми сигнализатор изгоря/на втория риболов :twisted:/ и сега без време ми трябва нов комплект, така,че пари за стол нема да има.
Един съвет не си копувайте сигнализатори от електронните - ще се набутате зверски - това нещо изгоря на втория риболов без никаква причина - нито е мокрен нито изтърван, нищо, просто предния път си работеше без проблем а сега неще да се включи и това е.
Отворих го - вътре трагедия - всичко опушено и изгоряло/бахти боклука и то 23 лева си отидоха ей така и другия които си работи остава един тоест не мога да го ползвам и трябва да се набутам още 60 лв за два нови еднакви за да са комплект :evil: - ама здраве да е ...../тоя път ще си взема маркови та да ми е мирна главата/.
В тоя ред на мисли някой да знае откъде да си намеря ето този сигнализатор във Варна. - Изображение
Моля да сподели, че времето много кът.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Ако си мислите,че като живеем във Варна и си имаме толкова много риболовни магазини, това значи,че имаме и невъобразимо разнообразие и избор от качествени неща - не сте познали. Напоследък се убеждавам,че когато тръгна да търся нещо едно на ръка че не го намирам, но и във всички магазини се отчайвам от липсата на стока и предлагането основно на нестойностни боклуци с доста завишена пазарна стойност.
След перипетийте си, горе разказани с издъхналия сигнализатор/дееба и бангията му скапана/, днес се засилих да си търся сигнализатори. Бях си наумил,че искам Корморан или Спро. И така се започна:
1. В магазин "Гоу Фиш" - викам си там няма начин да нямат това, което търся, то там от пиле мляко и квот си искаш има. Абе то така ама не е баш така - сигнализатори имат само два модела :shock: . Изумление само два модела и то пълен т...к - едните на Видракс със светещите обтегачи/ мноо скъпи ве/и някакви бангии на Байрон от цифровите. Кофти щом тука си викам няма то ко остава за другите места - но ще се търси начин няма. Яхам рендето и ..
2."Дискус "в Трошево до зелените камъни, че там бях виждал Корморан зумерчета. Да ама бях, то и магазин бях виждал там - ама сега кат отидох той магазина си беше там ама само спомена останал. Влизам и бах мааму - ще кажеш че торнадо е минало и отнесло всичко. Нищо няма в тоя магазин само свръх прашасали няколко пръчки да не е без хич и кат гледам колку прах бяха събрали то явно с години стоят там. Викам "здрасти" сигналиратори :?:
Отговор - НЕ. Питам аз пак ама никакви ли. Отговор - НЕ. Леле стана ми неудобно,че попитах и се почуствах виновен,че прекъснах гледането на филма на компа на човека. Пък и от толкова прах ме достраша да не фана сенна хрема и си викам да се омитам навреме. Сега сериозно -този магазин е жалък - няма нищо, цените са много високи, много е мръсно и неприятно/ а преди ходех с кеф там, но уви/ - не ходете там да си губите времето - не си струва ама за нищо да ходите до там и без това няма да го има.
3.Ловнорибарския до Гоу фиш, тоя дет беше държавен едно време.Ми не съм изненадан , но нищо. Само едни изроди дето една педя големи от тия китайските дето ги има на Илиенци по 5 лв , те тука същите ама 19 лв. Кръгом и беж.
4.Пуфин Про - има човека доста избор, но не и това което ми трябва иначе варианти разни, отново Видракс и водоустоичивите на Карп Про /Не са лоши ама не ми харесват/.
И взех да се плаша,че ко стана ще ходя на излет а пък сигнализатори не мога да си намеря. Взех да се чудя какво да правя. Микадо или Гравел няма начин да си взема зумери, защото са си 100% от безименните китайчена боклуци, само с лепнато име вече. И както си се вайкам се сетих, че тук в темата бях чел за магазинче срещу офиса стария на Планекс до Чаталджа.
Отидох и влетях отчаян в магазина с въпроса имате ли сигнализатори на Корморан/ вече предусещайки отговора -НЕ/и почти готов да си ходя, чувам отговора на момчето - ами ДА ние само такива имаме. Леле, за секунди ги бях платил и се изнасях със скоростта на диво прасе към колата да си ги разгледам там на спокоиствие и да се уверя,че не сънувам.Не можах да повярвам,че се сдобих със заветните славейчета. И вече съм горда собственик на ето тези красавци:
Изображение
Пуснах това мнение, за да съм полезен на колегите търсещи сносни сигнализатори с известна марка на тях.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Така е много е депресиращо положението с магазините във Варна.
Имах сходни преживелици като си търсих светещи обтегачи - 6-7 магазина обиколихме с тебе, всичките имат по един-два модела несветещи и то все боклуци.
Накрая извадих късмет с Го Фиш и си взех 3 от готините светещи обтегачи на Видракс - на леко завишена цена, но пак файда.
Го Фиш сигурно са имали и други модели сигнализатори, но от комплектите - не на бройка и не от тези на нормална цена, а от скъпите. И все пак за такъв голям магазин да има само два модела на бройка си е излагация.
Та такова е положението във Варна, една част от магазините вече ме е срам да влизам, понеже като вляза само се разходя и си излизам. Или няма стока, или това което ми трябва го няма или има много нули в магазина.
Ние за това бяхме направили тема, че искаме голям фирмен магазин/шоурум на Видракс, ама глас в пустиня....
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

:roll: svilen от варна съм като те гледам доста разбираш от сигнализатори смятам да си купя същите къде точно емагазина даи цена на цял комплект колче обтегач сигнализатор благодаря ти предварително може да се видим на някои язовир почерпката от мен :D :
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

voden64 написа::roll: svilen от варна съм като те гледам доста разбираш от сигнализатори смятам да си купя същите къде точно емагазина даи цена на цял комплект колче обтегач сигнализатор благодаря ти предварително може да се видим на някои язовир почерпката от мен :D :
Здрасти. Магазина се намира до пицария ШРЕК срещу стария офис на Планекс. Това е като тръгнеш от пазара с цветята на Чаталджа надопу посока Морската градина, то в ляво е тая пицария Шрек. До нея има магазин - пише Риболовни принадпежности. Сигнализаторите са Cormoran S 3000 и струваха 28.50 лв парчето. Не мога да ти кажа за това как излизат с колче и обтегач, защото аз ги поставям на род под, а обтегачи си имах.
Мога да ти препоръчам да отидеш до Алати на риболовния щанд и да погледнеш на Видракс има едни сигнализатори във комуфлажно кълъфче, които са комплект със светещ син обтегач на цена 24 лв всичко - никак не са зле.
Успех с покупката. :smt023
NikiStoianov написа: Ние за това бяхме направили тема, че искаме голям фирмен магазин/шоурум на Видракс, ама глас в пустиня....
Тъи е Коле нии още си искаме магазина на Видракс ама Ганди не ще да ни чуе или просто мисли,че си чешем еззиците, а аз мога да го уверя, че един голям и добре зареден техен магазин във Варна е обречен на тотален и главозймайващ УСПЕХ " Не мога да разбера как голям пазар като Варна не е интересен на Ганди. Ама айде :drinkers: :drinkers: :drinkers: здраве да е.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

За феновете на Tika Scepter - шаранската макара, дето толкова я хвалят по форумите - в магазин ИВС вече я има.
Заредили са и доста нова стока - монтажи и елементи на Карп Академи или нещо такова - изглеждат доста читави, също стоики шарански, сигнализатори, мисини и други благинки.
Има вече и суха царевица - 60ст/кг, което е супер, понеже ми писна да слизам от владиславово до битака само за едната царевица 8) :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”