Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на язовир Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
- borislav58
- сериозен играч
Re: Какво кълве на язовир Батак
Колега колега ти си обезрибил язовира бре!

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Нормално за сезона, в събота се подкачвам за 5 дена.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
А каракудата не започна ли да излиза ??? Чувал съм ,че по това време на година и малко по късно дори,на нощен много каракуда излизала по над 0.500 грама
-
- научил се да хвърля
Каракуда нямаше. Нощният риболов е забранен!
-
- разбира нещата
Аз знам,че е забранен,ама тва не пречи много хора ( 100%,че и ти си в тях ) да ловят през нощаsht написа:Каракуда нямаше. Нощният риболов е забранен!

alankulu1987 написа:Аз знам,че е забранен,ама тва не пречи много хора ( 100%,че и ти си в тях ) да ловят през нощаsht написа:Каракуда нямаше. Нощният риболов е забранен!Те изловиха рибата с мрежи и ток, за риболов на плувка проблем ще се прави
Абсолютно всеки в този форум е ловял през ноща. Който го отрича,значи бая послъгва
Та при нощният риболов е най-голямата тръпка ... когато всичко е толкова тъмно,само звезди, седиш около огъня и изведнъш чуваш как звънеца издрънчава

Абсолютно си прав.Radoy написа:alankulu1987 написа:Аз знам,че е забранен,ама тва не пречи много хора ( 100%,че и ти си в тях ) да ловят през нощаsht написа:Каракуда нямаше. Нощният риболов е забранен!Те изловиха рибата с мрежи и ток, за риболов на плувка проблем ще се прави
Абсолютно всеки в този форум е ловял през ноща. Който го отрича,значи бая послъгва
Та при нощният риболов е най-голямата тръпка ... когато всичко е толкова тъмно,само звезди, седиш около огъня и изведнъш чуваш как звънеца издрънчавауникално ... и почваш да се бориш с некой/я красавец/а ... и аз невиждам,защо нощният риболов трябва да бъде забранен,при положение,че бракониемчетата и през деня си бръмчат,пък вечер ... си правят каквото поискат ... на Стамболийски си вкарваха комбайна към 1 ...
-
- научил се да хвърля
Абе ти ме познаваш, инвестираш в излетите ми, риболовстваш непрекъснато с мен та си толкова категоричен, или си новата Ванга , или по-скоро си поредния форумен празнодумец?alankulu1987 написа:Аз знам,че е забранен,ама тва не пречи много хора ( 100%,че и ти си в тях ) да ловят през нощаsht написа:Каракуда нямаше. Нощният риболов е забранен!Те изловиха рибата с мрежи и ток, за риболов на плувка проблем ще се прави
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- Div Mirqnin
- новобранец
- borislav58
- сериозен играч
Да бе да, не стига че през деня стоим зад въдиците ами и през вечерта лиВуйчо-Ваньо написа:Аз не съм ловил през нощта.И при това НЕ "послъгвам".

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Div Mirqnin
- новобранец
Колеги, планувам риболов на язовир Батак в периода 05.09/10.09, ако има желаещи, може да заформим нещо съвместно. Моята цел ще е да пробвам новия си фидер и няколко блеснички които добавих към колекцията
Ако има желаещи ще разменим контактите и ще се чуем.

Здравейте,колеги
Да споделя и аз за язовира-отидох на 8-ми следобед.До вечерта 4 бр костур.На другия ден от 7.00 сутринта до вечерта още около 25броя.Бях на местността Дъното.Ловях на дъно на симеон.На плувка не удари нищо.Хърлих около 3 кила захранка,заревица,жито и шарен.Но нещя да пипне.На дъно пробвах и на царевица,но пак нищо.Излизаше само костур.
Да споделя и аз за язовира-отидох на 8-ми следобед.До вечерта 4 бр костур.На другия ден от 7.00 сутринта до вечерта още около 25броя.Бях на местността Дъното.Ловях на дъно на симеон.На плувка не удари нищо.Хърлих около 3 кила захранка,заревица,жито и шарен.Но нещя да пипне.На дъно пробвах и на царевица,но пак нищо.Излизаше само костур.
-
- разбира нещата
И аз днес бях на дъното колеги
В 7 и 30 бяхме на първия голям залив след вилната зона,като хвърляхме отстрани на залива,а не в него. Изкарахме 3 червеноперки и 6 костура до 12:00 наобяд,като вятъра беше бурен. В залива пробвах за 20мин. и изкарах 4 слънчака и едно бебе шаранче няма и 100 грама
Те тва беше риболова ... слаба работа
Незнам колегата как ги е набарал,ама явно им знае мястото и цаката