Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Geo
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от Geo »

Troli Rapala написа:Биги отнекъде го познавам,ма не знаех за неговия сом-петък,онзи е неделен!Как и да е,треа скоро и аз да се отчетем! :D Сърби ме дясната ръка,па не знам! :D
Според моя справочник по хиромантия- шъ га изтърваш.Ама ако тъ сърби десния крак-шъ фаташ.За всеки случай не го мий до риболова.Иначе не се признава! За сега чао и виж за офертата в другиия форум/състезание по .../
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бива я офертата,става! :D Биги,не е номерът да се пофалиш,а да разкажеш!Толко хора вече извадиха сомове на тролинг,че се изгуби бройката.Но разказът се помни и помага на следващите късметлии! :idea:
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Троли, като се видиме на язовира ... ще ти споделя "тайната" :drinkers: на по чашка с мезенце, нали имам да черпя ... :D
Ма като гледам пътя за тролене е един основен на Искъра, и всички го ползват, а воблера се вижда ясно ... другата седмица ще съм там от четвъртък , надявам се!
Ако ходиш и ти, ще звънна на Миро и ще :drinkers: (обменяме) инфо ;) па и да се запознаем на живо ...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Разбрано! :wink: :drinkers: Ше влезем у час,некога! :oops: :DДокато вие си хващате сомовете,аз бех у бокса и фанах това! :D

Изображение

Изображение

Изображение
pen6
новобранец
новобранец

Мнение от pen6 »

На кой гъол, ги хвана ,за да не ми стъпи кракът там ,докато съм жив?
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Троли, нема да се учуда ако некой довлече некое агне на ред хед :D :D :D
И само да попитам, к'во е туй чудо на природата, не съм виждал таквоз досега ... :shock:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Искъро беше ларж вчера /20.08/ баш в голямата жега, "който играй, пичели" . :D

Изображение
На платено не одим !
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

bigfisherman написа:Троли, нема да се учуда ако некой довлече некое агне на ред хед :D :D :D
И само да попитам, к'во е туй чудо на природата, не съм виждал таквоз досега ... :shock:
Те ти отговора:
http://vbox7.com/play:a2f4f59b
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Сега си влизам от четри дена ОРАНЕ на Искъра :wink: смених тактиката и резултата не закъсня (редхеда никога не ми е харесвал като игра и да знаете че силата му е в металната лопатка която отразява светлитага :idea: има бомбер които цялия е никел и е много по-успешен) три около кило плуват отново а интересното е че на едно и също място се хващат (НЕ НА МИНАЛОГОДИШНОТО :wink: )Смених Рапалите със Салмо Хорнет 5 и като ги почнах костури от по 300г 6бр (плуват си обратно) + 2бяли под кило (и те са във водата) имах на салмото два костура хванати еднавременно :?: всичко е документирано .На влизане по 4 удара на добри риби (малките не ги броя на Голдитата :wink: ) Направих си кефа поне.Влачих от страната на резервата в горната част от към вододаината (едната бяла ми удари пред филмоватакъща).Чао и успех
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Тойо, добре си щом си им хванал цаката. Аз в неделя от 7.00 до 17.00 и само едно соме около 60 см. което плува обратно и съм се разбрал като порасне да се обади пак.
Мисълта убива действието!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Заради голямите воблери :idea: (7см ми беше наи малкия и ми хванаха паяжини въдиците :wink: ) Предпочитам няколко удара (костур,клен,бяла или сом) на по-малки воблери отколкото да ОРА с 9см и на горе .Големината на рибата не ми е наи-важна (с новото барбекю и саседите ВЕЧЕ предпочитат паржолите,тиквичките и патладжаните) Отделям си по 4 костура ако ще кльонкам иначе всичко обратно след фотосесията ,от четвъртък пак ги подкарвам :wink: .Успех на всички
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Тойо,и аз мисля да тествам твойта стратегия с по-малки воблерчета ... а от четвъртък и аз съм там ще се засечем значи ;) а ако не, със сигурност ще се разминем по пътеката ... Успех! :mrgreen: :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги ще ни останат спомените само от влаченето на яз Искър (ако продължи офанзивата и нещо не се предприеме )За влачене е разрешено САМО от Щъркела до филмовата къща и шипоченския залив :?: :?: :?:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

toyo1 написа:Колеги ще ни останат спомените само от влаченето на яз Искър (ако продължи офанзивата и нещо не се предприеме )За влачене е разрешено САМО от Щъркела до филмовата къща и шипоченския залив :?: :?: :?:
Да не би да има някакви забрани които не знаем. До сега не е имало проблем. Сподели ако знаеш нещо.
Мисълта убива действието!
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:
toyo1 написа:Колеги ще ни останат спомените само от влаченето на яз Искър (ако продължи офанзивата и нещо не се предприеме )За влачене е разрешено САМО от Щъркела до филмовата къща и шипоченския залив :?: :?: :?:
Да не би да има някакви забрани които не знаем. До сега не е имало проблем. Сподели ако знаеш нещо.
Изрови ли са някаква наредба от 70 и някоя си година където язовира е разделен на няколко зони А,Б и предполагам Ц до сега е пазена само Азона (вододаината) сега ПРОЧЕЛИ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ и ВЕЧЕ Е Б(която е от Щъркела до Шипочане) Наи-интересното е че всички от които зависи СА НА МОРЕ И НИЩО НЕ ЗНАЯТ :?: :?: :?: Утре един приятел (които не вярва ) ще влачи И ЩЕ ЗНАМ КОЛКО Е АКТА :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”