Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. "Въча"?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз. "Въча"?
Днес приключих сезона на Антона
Бяхме на осиково дере с баща ми. Имаше около 20 души. Ние застанахме до канала на скалите. Около 8 и 30 бяхме метнали въдиците. Един колега отсреща удари един шаран към кило и малко. На нас никакво пипане. Подхраних с захранка ванилия омешена с кюспе и какавиди.За стръв ползвахме бял червей. Не след дълго на баща ми му удари и се наложи кепа да влезне в действие
Кефал около 700 грама. След 10 минути и на мен ми удари. Този път в кепа се озова баща му на кефала - 1,200
И това беше, повече не искаше и да пипне след като се показа слънцето над хълмовете и напече водата. Аз съм доволен,че с такъв екземпляр успях да закрия сезона. Надявам се да го открия с 2 пъти по-голям поне

-
- ще става разбирач
Много добра слука колега!!!
-
- разбира нещата
Атанас Катцарски написа:Много добра слука колега!!!
Мерси колега

-
- новобранец
Ами хора без лодка каде да се паркират да ловят ако мога да попитам ? Че не ги знам местата освем на Овчарника каде другаде може да се иде за откриването ? ? ?
-
- разбира нещата
На осиково дере не е лошо мястото колегаsvetlin201 написа:Ами хора без лодка каде да се паркират да ловят ако мога да попитам ? Че не ги знам местата освем на Овчарника каде другаде може да се иде за откриването ? ? ?

Водонепроницаемая беспроводная клавиатура Bluetooth с Кожаный чехол для ipad2
http://url.vsofte.ru/70q
http://url.vsofte.ru/70q
-
- кандидат преподавател
Времето е отвратно/особено там в каньона на Въча/ и ще продължи да бъде такова и на откриването -направете си добре сметката,освен това,ще продължават да променят нивото.А за предния пост,мога само да му пожелая на този хънхузник,да си натъпче предлаганото нещо в долината на най-съкровения сърбеж.
-
- разбира нещата
Колега , миналата година на откриването пак ни поваля малко и отново променяха от време на време нивото на водата но риба си давашеINCUBUS написа:Времето е отвратно/особено там в каньона на Въча/ и ще продължи да бъде такова и на откриването -направете си добре сметката,освен това,ще продължават да променят нивото.А за предния пост,мога само да му пожелая на този хънхузник,да си натъпче предлаганото нещо в долината на най-съкровения сърбеж.

-
- новобранец
мерси колеги за бързите отговори.За америката незнам къде се намира се още изучавам местата къде са
най вероятно където има най много коли там и аз ще спра и така хехехе 

-
- кандидат преподавател
Не ме разбирайте криво-волна ви душа,нямам там бащинии,ама от миналата година съм спрял с изпълненията на "Въча"-каквото ми докладват през 5-7 дни /имам си хора,живеещи в непосредствена близост и бракониерстващи там почти всеки ден/,означава,че му теглих една.....и по-рано от средата на юни,на определено място ,за някоя рекордна платика,няма да стъпя на риболов по ония брегове 

-
- новобранец
Като няма контрол така ще да е за 1 г. на Въча един не дойде никои да ми иска билет или проверка да направи затова всеки си прави какво иска . пък за откриването ще има и големи платики ама къде никои не знае само тези където знаят местата ще ловят 

-
- разбира нещата
svetlin201 написа:Като няма контрол така ще да е за 1 г. на Въча един не дойде никои да ми иска билет или проверка да направи затова всеки си прави какво иска . пък за откриването ще има и големи платики ама къде никои не знае само тези където знаят местата ще ловят

-
- новобранец
Колеги как беже откриването ? споделете и на какво ловяхте и каде за да се подготвия и аз тези дни да ида на риба
ако не искаде да споделяте тука може и на лично

- Батко Емо
- разбира нещата
Е,що фанахте!
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Нищо на Антона. Ебават му мамата с тоя Цанков камък. Непрекъснато се мени течението. За няколко часа се вдигна с една педя, а иначе е до горе. Нито на дъно, нито на плувка. С фидери, дънни, ваглери, плувки. Сутринта с отиването и малко воблери, силикони, блесни пак нищо... След Америката бяхме. Навсичкото отгоре ни и заваля дъжд. Единия от колегите хвана 5 костурчета 10-15 санта дълги. От трима души толкова за 5 часа.