Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун 100
Модератор: nkolev66
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Дървен харпун 100

Днес направих още една ръка смола нанесена с много нежно дунапренено валяче и после загладих с четчица и утре ще видя какво е станало. Яворе съветите ти са навреме и много полезни не само за мен.

Сега като исъхне мисля да загладя с не много финна шкурка и после последна ръка с максимално старание да го завърша. Дано да стане добре, защото този който не е мазал с епоксидна смола той не знае колко е лесно.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Айде Миро тебе чакам да го завършиш и аз да почна другия.В други ден и аз го почвам ако не ми мине котка път
Ако си свободен утре мини да видиш каква макърка си спретнах от тефлон.И вземи метчиците ако идваш.

Дай и ние да видимterzo написа:Ако си свободен утре мини да видиш каква макърка си спретнах от тефлон.........

[quote="terzo"]Айде Миро тебе чакам да го завършиш и аз да почна другия.В други ден и аз го почвам ако не ми мине котка път
Ако си свободен утре мини да видиш каква макърка си спретнах от тефлон.И вземи метчиците ако идваш.
Бааааси неуморимите.... вий що не отворите фарбрика бе.

Бааааси неуморимите.... вий що не отворите фарбрика бе.

Никоя риба не е по - важна от живота !
Ще пусна макарката в на Миро темата той няма да се сърди.Ето го и моето творение макърка от тефлон и неръждавейка:terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.21219614]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.21219629]
[/URL]

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лъчо скъси дългия болт още и измисли по красив аванс, а и я боядисай 

Миро знаеш че няма да я боядисам,а под дългия щифт ще има стоп шайба и всичко е изчислено да дойде на нула.Макарата не еготова на 100% има още малко за доизкусуряване но ще я ибарам. 

Браос ,брависимос Лъчо тялото от колко части е
Можеш ли да я покажеш разглобена
А и знаеш ли дали се боядисва с нещо този материал или пък направо дали има цветен

А и знаеш ли дали се боядисва с нещо този материал или пък направо дали има цветен

За материала има бял,черен и прозрачен.Мога да пробвам с някаква боя да видя да ли ще държи но ме съмнява.Тялото е от еда част и всичко което е от неръждавейка се разглабя.
Да де и аз затова питам щот знам че тоя вид пластмаси са неутрални и никакво покритие не държат,ама не бях сигурен та за това. иначе макаричката бива само дръжката е проблем че не се сгъва ама сигърно ще измислиш нещо по въпроса. 

Последно промяна от australia на Съб Окт 30, 2010 9:22 pm, променено общо 1 път.
Ти от къде намери материал,купува ли го,ако да колко струва. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами пичове, харпунчето най после го завърших. След доста експериментиране на разни каму версий да бъда честен, нищо не ми хареса. Спрях се на застарен но иначе добре изглеждащ цвят, поне според мен. Получи се добре след малко мацане с тъмен байц, 3 ръце смола, и три ръце двукомпонентен лак за паркет. Предния харпун с пластмасовата дръжка го направих пак така и до сега не е мръднал. Благодаря на всички за съветите и помоща. Ще има и тест, но след като си купя нов колан
Снимките са малко кофти, но каквито такива

Остана само да направя дръжката със захар или с някъква гума и да сложа осичката на спусъка, че забравих, нещо съм много расеян на последък

Остана само да направя дръжката със захар или с някъква гума и да сложа осичката на спусъка, че забравих, нещо съм много расеян на последък

Идеален ! 

Както си е полегнал на матрачето, да не заспи зимен сън?
Много добре изглежда Миро!
Изкъпи го няколко пъти в морето да му мине дрямката и докладвай за характера му.
Много добре изглежда Миро!
Изкъпи го няколко пъти в морето да му мине дрямката и докладвай за характера му.

Никоя риба не е по - важна от живота !