Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде около Шумен?

Мнение от Sleepwalker_ »

Doncho69 написа:Колеги благодаря инфото.Интересуваше ме на Кюлевча как е,и имаше един язовир до Преслав на който имаше 2 каравани и страхотно си изкарахме там за 3 дена ама сега незнамкак е там,като такси,риби и ако може тел. за връзка.Мерси предварително и НАСЛУКА.
Язовирът до Преслав вероятно ще да е Дервиша. :) До колкото разбрах, скоро арендаторът го източи и прибра рибата, може би преди зимата да е било. Май планът е да се зариби с пъстърва, но за стопански риболов и май няма да се пускат въдичари :)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Благодаря колега,а имали около Шумен някой язовир/частен/на който да си направиш кефа на големи тупалки.Благодаря и НАСЛУКА.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Не знам колега, аз по платени не ходя. Знам кои са платените горе-долу, но какво и как се лови там, нямам и идея. :)
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Благодаря колега.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Ха сега здравейте и от мен. :wink: :lol: Колегата дончо 69 попита за кюлевча и понеже мен също ме интересува та и аз питам - кво става с този язовир, имаше голям интусиазъм там преди година две ама сега никой нищо не пише.
Благодаря предварително 8) :wink:
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Четете бре хора,четете на 6-та страница,последния ми коментар
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Имате ли някаква информация за яз. Дибич ? като условия и такси ?
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги някой да знае нещо за яз.Кюлевча.Поздрави и наслука.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Кюлевча преди месец беше източен,сега не знам как е,но сигурно още седи така,тя работата по почистването не става бързо,пък и напоследък валя доста,което затруднява и бави почистването,
Прилагам ценоразпис и условия за язовирите в Шуменско и Варненско

Изображение
Последно промяна от Fishing_Fan на Нед Апр 21, 2013 3:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Полезен списък.Та като стана дума някой ходил ли е тази година на Алумина?Дали е вкарал тази година пъстърви се чудя или няма нищо!?
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

за Алумина чух само за шарани
santos13
новобранец
новобранец

Мнение от santos13 »

В неделя бяхме на Алумина. Излиза само шаран между 1,5 и 4 кг. на плувка. За целия ден хванахме 6 шарана и още толкова изтървахме. Кълвеше в началото на язовира до самия вход. Основно кълвеше на бял червей. На торен и на царевица не ни бутна.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Sleepwalker_ написа:
Doncho69 написа:Колеги благодаря инфото.Интересуваше ме на Кюлевча как е,и имаше един язовир до Преслав на който имаше 2 каравани и страхотно си изкарахме там за 3 дена ама сега незнамкак е там,като такси,риби и ако може тел. за връзка.Мерси предварително и НАСЛУКА.
Язовирът до Преслав вероятно ще да е Дервиша. :) До колкото разбрах, скоро арендаторът го източи и прибра рибата, може би преди зимата да е било. Май планът е да се зариби с пъстърва, но за стопански риболов и май няма да се пускат въдичари :)

Здравей! Този язовир Дервиша да не е до с.Имренчево?
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

de4obg написа:
Sleepwalker_ написа:

Здравей! Този язовир Дервиша да не е до с.Имренчево?
НЕ,става дума за този след Преслав,влизаш в града и накрая като свършва града завиваш наляво към гората,вижда се на картата

https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43 ... 2&t=h&z=17" onclick="window.open(this.href);return false;
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

прясно имфо за таксата на яз.Дибич:дневно-15лв,нощно-20лв;24ч.-35лв.на всички заинтересовани да им е честито,приятно прекарване сред природата и олекване на джоба :axe: :axe: :axe: .язовира не е зарибяван от ТРИ години,то бива наглост, ама италианеца изби рибата :finga: :finga: :finga: .как е по-добре-да отидат 10 човека и да си платят по 10 лв,или на месеца веднъж да се излъже някой балама и да му плати 35лв :?: :twisted: :twisted:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”