Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Колега от кога не си ходил с лодка на яз.Искър? От миналата година язовира е разделен на три зони (заради вододаината) А е забранена за всички и е от към стената ,Б е разрешена САМО за ЕЛ. ДВИГАТЕЛИ, ПЛАТНА и ГРЕБЛАribolovcho написа:нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното
и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиш

Да бе,Да !Блаженни са вярващите !барона написа:......... Та ние по своему сме едно семейство........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
toyo1 написа:Колега от кога не си ходил с лодка на яз.Искър? От миналата година язовира е разделен на три зони (заради вододаината) А е забранена за всички и е от към стената ,Б е разрешена САМО за ЕЛ. ДВИГАТЕЛИ, ПЛАТНА и ГРЕБЛАribolovcho написа:нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното
и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиши сваршва до Камелот а Ц е от неиго до филмовата и шипочане е разрешено и за бензинови и др мотори. ПП.Много не ми се пишеше в тая тема НО КАТО СИ НЯМАМЕ ГРУПА ТАКА ЩЕ Е
СЕГА КУЦО ,КЬОРАВО И САКАТО ще знае и няма да могат да им правят АКТОВЕ но понеже са РИБАРИ ПО ДОБРЕ ДА МОГАТ ВСИЧКИ ДА СА ИНФОРМИРАНИ
нищо че не става дума за СКОБОРСКИ ТРИКОВЕ)
същото е положението и на иовковци,има збранена и разрешена зона,това исках да кажа и на колегата,тойо и ти членуваш брато във група и знаеш как е,и твойта ли не трябва да я има,и бисо кадето се исказва по мой адрес и той е във група,за ваще групи не казвате нищо --те трябва ли да ги има или не ????..

В групата която членувам (МЕ ПОКАНИХА И НЯМАМ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН РЕД НАПИСАН ТАМ) Аз лично съм ПРОТИВ групите (а ако някои много досажда в дадена тема по-добре да може САМО ДОСАДНИКА ДА СЕ БЛОКИРА а темата да остане достъпна за всичкиribolovcho написа:toyo1 написа:Колега от кога не си ходил с лодка на яз.Искър? От миналата година язовира е разделен на три зони (заради вододаината) А е забранена за всички и е от към стената ,Б е разрешена САМО за ЕЛ. ДВИГАТЕЛИ, ПЛАТНА и ГРЕБЛАribolovcho написа:нали точно това казвам че има шамандури от другата страна на които не може да се лови риба,аз съм ловил в разрешеното
и гледаи сега кво ще ти кажа,а язовир искър като е вододайна що се лови с лодки.....,почваш верно да ме дразиши сваршва до Камелот а Ц е от неиго до филмовата и шипочане е разрешено и за бензинови и др мотори. ПП.Много не ми се пишеше в тая тема НО КАТО СИ НЯМАМЕ ГРУПА ТАКА ЩЕ Е
СЕГА КУЦО ,КЬОРАВО И САКАТО ще знае и няма да могат да им правят АКТОВЕ но понеже са РИБАРИ ПО ДОБРЕ ДА МОГАТ ВСИЧКИ ДА СА ИНФОРМИРАНИ
нищо че не става дума за СКОБОРСКИ ТРИКОВЕ)
същото е положението и на иовковци,има збранена и разрешена зона,това исках да кажа и на колегата,тойо и ти членуваш брато във група и знаеш как е,и твойта ли не трябва да я има,и бисо кадето се исказва по мой адрес и той е във група,за ваще групи не казвате нищо --те трябва ли да ги има или не ????..

Здравейте,колеги.Регистрирах се във форума ноември миналата година.На 37г. от Роман сам.Обичам риболова на скобар и бяла мряна.Моето скромно мнение относно новосъздадената група е,че нямаше смисъл от това разделение.Уважавам мненията и уменията на голяма част от колегите там.За мен лично е без значение,но няма да ми е приятно да обяснявам на сина ми,че поради една или друга причина има ограничения в този толкова полезен сайт.Колкото до размяната на по-специфична и лична информация мисля,че в днешно време не е проблем.
Да, трудно ми е да си обясня дискриминацията или каквото и друго обяснение да имат господата правоимащи в този форум да определят, според мен доста цинично-демонстративно, кой да гледа или не от регистрираните потребители дадена тема?!?! Надявам се да е някаква махмурлийска недомислица, която скоро да е само спомен как някои неща не трябва да се правят.
Ars longa, vita brevis
- indalo
- фен клуб-скобар
Уважавам това мнение.gyl_73 написа:Здравейте,колеги.Регистрирах се във форума ноември миналата година.На 37г. от Роман сам.Обичам риболова на скобар и бяла мряна.Моето скромно мнение относно новосъздадената група е,че нямаше смисъл от това разделение.Уважавам мненията и уменията на голяма част от колегите там.За мен лично е без значение,но няма да ми е приятно да обяснявам на сина ми,че поради една или друга причина има ограничения в този толкова полезен сайт.Колкото до размяната на по-специфична и лична информация мисля,че в днешно време не е проблем.

По точно начина на изразяване несъгласието с групите, представено от колегата, без излишни нападки и т.н.

п.с. Само една молба- за толкова време това е 1во мнение

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
За тези групи толкова много се изписа,че ако някои от тези дето продължават да пишат за групите или не искат да го разберат или по-скоро така не им оттърва,че затова продължават.Другото което е,че всички групи са отворени и можеш да членуваш където ти душа сака.
Така,да ви кажа и аз моето мнение по въпроса.
Повечето от тези дето се бунтуват са регистрирани от доста години и имат 10-тина(я има,я няма),постове във форума и те ще са от рода ,,,,''Колега дай инфо",а те инфо не дават.
Двайсетина процента от потребителите дават редовно инфо за риболовните си излети,с какво,как ,къде и кога ,а 80% си черпят инфото и си кротуват.Техните знания или инфо не си го харчат.
Е да ,ама не
Хората се усетиха и се образуваха и групите.За мен това е много правилно и ако ме интересува някоя група ще членувам в нея,защото ще искам да споделям с колегите как те риболуват и същевременно как аз риболувам.Това е,толкова е просто
Така,да ви кажа и аз моето мнение по въпроса.
Повечето от тези дето се бунтуват са регистрирани от доста години и имат 10-тина(я има,я няма),постове във форума и те ще са от рода ,,,,''Колега дай инфо",а те инфо не дават.
Двайсетина процента от потребителите дават редовно инфо за риболовните си излети,с какво,как ,къде и кога ,а 80% си черпят инфото и си кротуват.Техните знания или инфо не си го харчат.
Е да ,ама не

Хората се усетиха и се образуваха и групите.За мен това е много правилно и ако ме интересува някоя група ще членувам в нея,защото ще искам да споделям с колегите как те риболуват и същевременно как аз риболувам.Това е,толкова е просто

- indalo
- фен клуб-скобар
Много точно написано. Макар че има и по активни потребители , несъгласни с групите. Мисля, че всеки си има мнение и няма лошо да го изрази, стига да не обижда другите и да не прави интриги.
На доста хора не им се нрават групите, но пак повтарям. ТЕ СА РАЗРЕШЕНИ В ФОРУМА и учасниците не са си го измислили специално за тях. Просто се възползват от ситуацията за да се предпазят от тези, които само четат и с нищо не са полезни на форума. Май Пешо по добре го обясни, а на мене ми е малко водката.

На доста хора не им се нрават групите, но пак повтарям. ТЕ СА РАЗРЕШЕНИ В ФОРУМА и учасниците не са си го измислили специално за тях. Просто се възползват от ситуацията за да се предпазят от тези, които само четат и с нищо не са полезни на форума. Май Пешо по добре го обясни, а на мене ми е малко водката.

Чудя се луд ли съм или не съм.
- barutchiata ©
- Администратор
mantaray написа:Да, трудно ми е да си обясня дискриминацията или каквото и друго обяснение да имат господата правоимащи в този форум да определят, според мен доста цинично-демонстративно, кой да гледа или не от регистрираните потребители дадена тема?!?! Надявам се да е някаква махмурлийска недомислица, която скоро да е само спомен как някои неща не трябва да се правят.
А не е ли цинично и демонстративно от 2008 година да черпиш информация без да даваш, като изключим разбира се тези 15 поста които имаш. Така е най- лесно, да получаваш наготово да гледкаш отсрани, да търсиш кусури и да не даваш нищо съществено от себе си. Между другото във всяка една група може да поискаш членство, има по отворени групи които ще те приемат от раз, но има и такива пред които трябва да се докажеш, сиреч да не си само консуматор.
Добре де Колеги мен ме дразни това,че аз съм любител на тролинга и като такъв аз следя нещата свързани с него.За 5 месеца примерно ми е харесала една някаква тема свързана с вашия начин за риболов и решавам да прочета нещо и какво - не може.Да поискам да вляза в групата само за да прегледам едно или две мнения е много безсмислено.Е сега кажете как ще стане това.От мен полза във вашата група няма,но защо да не мога да прочета и науча нещо от Вас.Наслука на всички.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да се чудя да се смея ли,да роня сълзи ли ?
Форума разрешава да се създават такива групи.
Значи който не е съгласен с това,да напусне форума.
А идеята за създаването на тези групи по принцип си беше,
да се ограничи информацията за бракониерите четящи форума.
И като се има в предвид,че повечето от нас са насочени в определен вид риболов,
то така се създадоха и групите.
Много е писано,как хората спряха да пишат за местата си за риболов.
Ами като отидат следващия път на откритото от тях място,
няма за тях място.
Те едни такива причини наложиха групите.
И стига сте се драпали защо ги има.
Домакина който ви е пуснал в този форум, решава как ще е.
Всички ний сме му на гости,и сме длъжни да си събуваме обувките в антрето.
Форума разрешава да се създават такива групи.
Значи който не е съгласен с това,да напусне форума.
А идеята за създаването на тези групи по принцип си беше,
да се ограничи информацията за бракониерите четящи форума.
И като се има в предвид,че повечето от нас са насочени в определен вид риболов,
то така се създадоха и групите.
Много е писано,как хората спряха да пишат за местата си за риболов.
Ами като отидат следващия път на откритото от тях място,
няма за тях място.
Те едни такива причини наложиха групите.
И стига сте се драпали защо ги има.
Домакина който ви е пуснал в този форум, решава как ще е.
Всички ний сме му на гости,и сме длъжни да си събуваме обувките в антрето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Поощрих Киро и Петър за тези им мнения. Има много истина в думите им, но при все това, аз продължавам да си имам своите съображения "против".
Не ми се спори повече, изморих се, а и малко...се отвратих. Искам да дойде пролетта и да забия в морето, та да не се занимавам с подобни глупости.
Не ми се спори повече, изморих се, а и малко...се отвратих. Искам да дойде пролетта и да забия в морето, та да не се занимавам с подобни глупости.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
vanbg2 написа:Добре де Колеги мен ме дразни това,че аз съм любител на тролинга и като такъв аз следя нещата свързани с него.За 5 месеца примерно ми е харесала една някаква тема свързана с вашия начин за риболов и решавам да прочета нещо и какво - не може.Да поискам да вляза в групата само за да прегледам едно или две мнения е много безсмислено.Е сега кажете как ще стане това.От мен полза във вашата група няма,но защо да не мога да прочета и науча нещо от Вас.Наслука на всички.
при добро желание всичко можеш да научиш,и за тролинга се е писало и за всичко,предполагам в която и група да поискаш все ще влезнеш,или най лесния начин е да
развиеш някоя тема,напримерно за --,,тролинг във езеро/язовир/или изкувството да водиш
примамката към успеха"" те ти тема за тролинга може да я пуснеш и да споделиш твоето становище по въпроса..