Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Щука на петия етаж
Модератор: emo vasilev
Re: Щука на петия етаж
Изучавай ги основно и в детайли,за да може после по-лесно да ги ловиш!!!hristotihov написа:Много ме кефят как след атаката, връщат двойно разстояние назад.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч
Егати новобранците,вече се мислят за стари кучета

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Браво,колега! 

Адмираций, колега!Страшна работа си постигнал!
- jasonsmith
- разбира нещата
Хахах. много яка тема, направо нямам думи
. Какво се случва към днешна дата? самоизядоха ли се?

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Видях много интересен филм по руския канал "Лов и риболов" - за изкуственото ръзвъждане на риби, в т.ч. щука. Та там се разказа, че на рибките преминали на смесено хранене/освен от жълтъчния мехур, вече ловят и друга храна/ им е необходимо поне 1 м2 на две рибки за да не се самоизядат! И 5-6 дни след излюпването ги пускаха в плитки обширни водоеми да си живеят "нашироко"
!

ти направо изби рибата братле успех 

Като дете ме беше страх от тъмното, a сега, когато получавам сметки за електроенергия, ме е страх от светлото.
Поздравления за добре свършената работа и от мен! Дано в новото им жилище са оцелели!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега видях тази тема, ти си УНИКАЛЕН! Такава тема не бях виждал досега, дано дълги години береш плодовете на труда си, колега. Ако не бях прочел темата в детайли, щях да си мисля, че това е някакъв виц ... невероятно!
Ще се радвам ако споделиш снимки с килограмови зъбатки от твоите

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
щmita4eto написа:Сега видях тази тема, ти си УНИКАЛЕН! Такава тема не бях виждал досега, дано дълги години береш плодовете на труда си, колега. Ако не бях прочел темата в детайли, щях да си мисля, че това е някакъв виц ... невероятно!
Мина долу-горе година от тогава и нямам търпение да ги проверя. Много е студено още обаче, и ще изчакам до края на месеца. Гьола беше бая замръзнал и дано не са дали фира.
- lubo777
- новобранец
- Обратна връзка:
Страхотно!
Ето така правим нашия свят малко по малко едно по-приятно място
Ето така правим нашия свят малко по малко едно по-приятно място

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нямам думи! Колко надъхваща история! Супер си колега! На теб могат специално разрешително да ти издадат за риболов в забраната! 

- Angel Ivanov
- новобранец
Браво колега, такива като теб са гордост. ЕВАЛА 

Рано или късно, всеки рибар бива заразен от спининга .. 

-
- разбира нещата
УНИКАЛНО
За домашни условия и аматьорски начин е велико.А какво става с пуснатите,хващал ли си нещо?
.......................
при пускането си допуснал грешка
(то като не знае човек и като няма кой да му каже),
гледах онзи ден по френския риболовен,и даваха зарибяване с такива малки гадчета,та с едно кепче за дек.рибки ги пускаха по няколко бройки през определено разстояние да не се самоизяждат(както казва и Г.ПЕТКОВ),а когато са още по-големи ,по2-3 .Е за друг път ще знаеш,пък и други да знаят,всеки се учи докато е жив.УСПЕХ

.......................
при пускането си допуснал грешка

гледах онзи ден по френския риболовен,и даваха зарибяване с такива малки гадчета,та с едно кепче за дек.рибки ги пускаха по няколко бройки през определено разстояние да не се самоизяждат(както казва и Г.ПЕТКОВ),а когато са още по-големи ,по2-3 .Е за друг път ще знаеш,пък и други да знаят,всеки се учи докато е жив.УСПЕХ

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- anton jambol
- фен клуб-скобар
следя темата с интерес но напоследък няма развитие та радо имали големи щуки или няма 

Хвани и пусни не бъди алчен