КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от ro666koto »

браво, скоро не бях чувал някой да хваща писия
RTM Tempo
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

На мен се случва за първи път, но за жалост не можах да и подаря живот. Поне 2 минути вадихме куката :(
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
hrpetrov
новобранец
новобранец

Мнение от hrpetrov »

На Дружба от 6.30-11.00 без удар.
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Днес на шофьорския на Дюни капо,на Вромос една атеринка :D На Дюни имаше толкова делфини,че дори и да се беше завъртяла някаква риба едвали щеше да и се яде :lol: После на Вромос пробвахме,но и там много зле...Един човек от сутринта до обяд беше хванал една илария и ние докато бяхме там се извадиха още 2 иларии.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Днес на Бургаския плаж от 7:00 до 12:30 само два удара и двата нереализирани! Въртях и на бомбарда, но и там явно не ги умея!
Колегите вляво и вдясно взеха по 3-4 платерини!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
3301
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 3301 »

Утре съм на Галата. :drinkers: Ще пиша като се върна къкво съм направил.(Между другото преди 2дена бях на Паша дере, имаше едни колеги до мен които убиха иларията+ 2 доста прилични кефалчета.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Така беше вчера следобяд на първа буна - морето спи ,рибата я няма.
Изображение

голяма мъка , 4 риби . Явно само сутрин дава горе-долу добре

Изображение

Изображение

Имаше и доста колеги от форума , да не си мълчат :D
ilso
новобранец
новобранец

Мнение от ilso »

На 23.05. от 8.00 до 13.00 ч.,малко на брой на дъно извадиха колегите и две на плаваща бомбарда :shock: а когато мина самолета на бай Тошо секна изведнъж :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
По добре нещо...........отколкото нищо ;)
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D За днес бях решил да открия сезона на кефаловите риби.Речено сторено сутринта рано рано с въдици нарамо беж към Вромос бях чул от познат че давало някоя и друга платерина.Пристигнах към 05:30 и си разпънах сергията а то морето приказка само за риболов ама рибата беше на друго менение.Стоях до към 12:00 и равносметката ми е една илария която извадих малко преди да си тръгна и един паур който срещнах на брега кофти среща за него.За целият риболов имах само три кълванета като на първото неуспях да реагирам навреме,на второто я ковнах ама се оказа мъжка щото тъкмо ми скочи адреналина катоя осетих че идва а тя ми вика хвани ма за к....... и замина но на третото кълване не и простих :D освен двете въдици надъно 2 часа хвърлях и на плаваща бомбарда ама на нея нямах удърар.Остана ми половин доза червей и утре може да го изхабя на Бургаските солници :D Наслука на всички :D :drinkers: :drinkers:
Изображение Изображение Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Здрасти къде се намира Вромос и на солниците където паркират колите ли се лови? Аз бях там днес за попче но нямах кълване. Мерси
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Вромос е плажа между Атия и Черноморец.Точно където е камерата пред поделение Атия до нея е пътя за Вромос.А той върви успоредно с главният път :D :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

ribarshe написа:
Явно само сутрин дава горе-долу добре
И аз забелязах подобно нещо на Зеления Фар! :!:

Иначе аз в понеделник хванах две риби наведнъж, но и си останах само с тях! Не вярвам да е имало много хора, които да са хванали по-малко от мене! :wink: Имаше и колеги с по десетина иларии! :D Рибата се хващаше на плувка, отгоре на не по-голяма дълбочина от два метра! Имаше опити да се лови на потъваща бомбарда с променлив успех, само ме е яд, че не пробвах на плаваща, защото ми се видя идейно да се направи такъв тест, въпреки, че не се забелязваха риби плуващи по повърхността! С плаващата бомбарда стръвта щеше да минава на около един метър или метър и половина от дълбочината, на която се хващаше на плувка, докато потъващите бомбарди сигурно преминават на няколко метра разстояние под стръвта на плувкарите :!: Аз си направих тапа, като за чепаре, с две куки и така хванах двете риби на веднъж! :D Но иларията пипаше понякога съвсем леко и внимателно, дори някои гюмюши удряха по-силно и скриваха под водата плувката, а някои иларии (като тези двете които хванах) - не! :shock:
Наслука на всички! :D
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

ilso написа:На 23.05. от 8.00 до 13.00 ч.,малко на брой на дъно извадиха колегите и две на плаваща бомбарда :shock: а когато мина самолета на бай Тошо секна изведнъж :lol:
Значи все пак е трябвало и аз да се пробвам на плаваща бомбарда, ама то сега при мене е малко като "след дъжд качулка"! :lol: Колега, снимките, които си качил са от Петрол, така ли е? :roll: Питам, защото не съм ловил там, а и не мога да разбера къде точно е това култово за риболов на кефалови риби място! :roll: Наслука! :D
BOBCAT
новобранец
новобранец

Мнение от BOBCAT »

Вчера към 14.00 пътувах за Несебър и преди Поморие ( некъде долу горе срещу пречиствателната ) догато карам ми се видя че нещо скача във водата. Веднага намалих и се загледах по- внимателно вярно :) платерината е тук СКАЧА СИ :) ЧАКА МЕ :))))))
ilso
новобранец
новобранец

Мнение от ilso »

1000n написа:
ilso написа:На 23.05. от 8.00 до 13.00 ч.,малко на брой на дъно извадиха колегите и две на плаваща бомбарда :shock: а когато мина самолета на бай Тошо секна изведнъж :lol:
Значи все пак е трябвало и аз да се пробвам на плаваща бомбарда, ама то сега при мене е малко като "след дъжд качулка"! :lol: Колега, снимките, които си качил са от Петрол, така ли е? :roll: Питам, защото не съм ловил там, а и не мога да разбера къде точно е това култово за риболов на кефалови риби място! :roll: Наслука! :D
Да от Петрол.Хващаш пътя под Аспаруховия мост и от там само направо по главния път (около 2 -3 км.).......където ще стигнеш базата на Петрол.Винаги има човек пред барчето което е там и като попиташ ще ти покажат един малък бетонен път...........който ще те изведе точно там. :)
По добре нещо...........отколкото нищо ;)
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”