Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

А,Б,В за риболова на кльонк.
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе аз не съм помислял да се хакна с моя гумен цървул да бучкам, но гледам много колеги влизат с надуваеми(ямахи, зодиаци, дискаварита)и се чудех как се справят.
Проблема ми е че нямам автомобил с който мога да тегля колесар или такъв на който мога да я сложа отгоре, твърдата лодка.
Тези пластмасовите с плоско дъно, въобще всички с плоско дъно не ги харесвам ама никък, с мойте килограми 100+ много лесно се накланят бордовете и ако направя два тигела в лодката става цунами наоколо
За мен по стабилна и здрава малка лодка от тутраканката няма
, ама как се мъкне това чудо с малка кола 
Проблема ми е че нямам автомобил с който мога да тегля колесар или такъв на който мога да я сложа отгоре, твърдата лодка.
Тези пластмасовите с плоско дъно, въобще всички с плоско дъно не ги харесвам ама никък, с мойте килограми 100+ много лесно се накланят бордовете и ако направя два тигела в лодката става цунами наоколо

За мен по стабилна и здрава малка лодка от тутраканката няма

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Фуца за рождения му ден на Ивака ще му подаря раница...да си я носи на гръб тая лодка...човека кола нема бре...
на гръб ли да я носи...
прав е Троли...една таратайка зима за риболова закачва си колесара и си ходи къде му е кеф....
а за Тутраканката е на 1000 % прав...по удобна лодка нема ЯЛ 2
а стани ти у гуменяка и се поразходи малко да се поразкършиш де ???
ша станеш ма един друг път...ако искаш да изплискаш гьола...бива...
че като е на колесар ..кво му е а ? влачи...ама не се занимава с :
Фнимавай сега....надуване...внимателно спускане от счупени бутилки в бреговата част...остри пръчки стърчащи до повърхноста...изгаряне от слънцето на гумирания материал...спадане и навиване ...талкиране
и още куп дребни грижи..като пеперудки за клапанчета итн
мани тия дивотий за надуваемите...това е жив компромис..с доста по къс живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!
а опровергай ме де ?

прав е Троли...една таратайка зима за риболова закачва си колесара и си ходи къде му е кеф....
ша станеш ма един друг път...ако искаш да изплискаш гьола...бива...

Фнимавай сега....надуване...внимателно спускане от счупени бутилки в бреговата част...остри пръчки стърчащи до повърхноста...изгаряне от слънцето на гумирания материал...спадане и навиване ...талкиране
мани тия дивотий за надуваемите...това е жив компромис..с доста по къс живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!
а опровергай ме де ?
Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
имаше едно филмче...двама приятели бяха объркали кораба и попаднаха на...едно ***партиTroli Rapala написа:...,за това много те моля направи смело левия завой!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

къв беше завоя ??? ляв ли ??? хахахха

а имаше и едно филмче за една планина и двама каубой....

за къв ляв завой говориш бе Троли...

сега да не изскочи Левака от некъде и...
хахахаххахахахахахаха

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Пет Дек 22, 2006 3:06 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Повечето от хората с,които ходя на риба използваме гумени лодки.Естествено е,че с тях си по мобилен.Можеш да отидеш на всеки язовир без да търсиш место за колесара.Бивака го правиш ,където ти харесва.Спестяваш бензин по пътишата и се движиш нормално.Не използваш допалнителни паркинги в София-лодката е у вас.Не на последно място е самия риболов на сом.За сигурност да не говорим.По стабилна е от всяка малка твърда лодка.С нея си на всякъде.Естествено,ако имаш някаде вила един стационарен Ял ще върши работа.И то ако не го прибираш,а стои на бочка.За океани и морета не говорим.Там задължително лодките са други-а нашите са спасителни.
отец Ми Го Нафърфорий написа:Фуца за рождения му ден на Ивака ще му подаря раница...да си я носи на гръб тая лодка...човека кола нема бре...![]()
![]()
на гръб ли да я носи...
ша станеш ма един друг път...ако искаш да изплискаш гьола...бива...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а опровергай ме де ?
Абре отец Невернии що говориш без да мислиш??? Коя лодка е по стабилна във водата ??? не бързай с отговора а помисли.В мойта лодка не ще се изправя прав а и ръченица мога да играя за разлика от твоето корито

С надуваемата ме е хващала буря и ми е пълнило цялата лодка с вода.Няма потъване.А освен това 3-ма да се наведем през единия борд няма мърдане.Естествено има масраф и тя-миене,надуване-20 мин.Но с колесар хем си ставам абонат на ОМВ-хем като тръгна за Цонево забравям на къде съм тръгнал.А после само на 2 места спускане.И ако приятелите са на другия край.Ще кажеш лесно с двигателя и готово.А колата-е има колай.Ще обиколиш язовира. И той риболова свърши.Ако някой търси надуваема лодка мога да помагам с Куиксилвър.Сега долара е нисък и излиза под 2500лв за 3.40м.