А,Б,В за риболова на кльонк.

Модератор: sapuna

Заключено
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе аз не съм помислял да се хакна с моя гумен цървул да бучкам, но гледам много колеги влизат с надуваеми(ямахи, зодиаци, дискаварита)и се чудех как се справят.

Проблема ми е че нямам автомобил с който мога да тегля колесар или такъв на който мога да я сложа отгоре, твърдата лодка.

Тези пластмасовите с плоско дъно, въобще всички с плоско дъно не ги харесвам ама никък, с мойте килограми 100+ много лесно се накланят бордовете и ако направя два тигела в лодката става цунами наоколо :lol: :lol:

За мен по стабилна и здрава малка лодка от тутраканката няма :idea: , ама как се мъкне това чудо с малка кола :cry:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

:wink:
Последно промяна от AAAAAA на Съб Дек 23, 2006 2:29 am, променено общо 1 път.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Ivak слушай кво ще ти кажа,90% от най запалените и добри риболовци на кльонк ловят точно с надуваеми лодки и те са точно тези които изброяваш (ямахи, зодиаци, дискаварита) Ако си решил да се учиш на този риболов като мен взимай една такава и действай. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ивак,най-добре започни с колата и после мисли за лодка!За мен трабанта е най-проходимия и евтин вариант за риболов. :wink: Без кола,нищо не правиш!Имай търпение за сома! :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Фуца за рождения му ден на Ивака ще му подаря раница...да си я носи на гръб тая лодка...човека кола нема бре... :idea: :idea: :idea: на гръб ли да я носи...

прав е Троли...една таратайка зима за риболова закачва си колесара и си ходи къде му е кеф....

а за Тутраканката е на 1000 % прав...по удобна лодка нема ЯЛ 2

а стани ти у гуменяка и се поразходи малко да се поразкършиш де ???

ша станеш ма един друг път...ако искаш да изплискаш гьола...бива... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

че като е на колесар ..кво му е а ? влачи...ама не се занимава с :

Фнимавай сега....надуване...внимателно спускане от счупени бутилки в бреговата част...остри пръчки стърчащи до повърхноста...изгаряне от слънцето на гумирания материал...спадане и навиване ...талкиране

и още куп дребни грижи..като пеперудки за клапанчета итн

мани тия дивотий за надуваемите...това е жив компромис..с доста по къс живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!

а опровергай ме де ?
Господ може всичко чада мой !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Асене,аз ли се държа нормално или ти?Кажи ако искаш,мога да бъда и груб,и твърд!Все пак ловя сомове,а не уклейки!Явно информацията за сома не те задоволява,за това много те моля направи смело левия завой! :wink: :D :lol: :) :!: :!: :!:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Troli Rapala написа:...,за това много те моля направи смело левия завой! :wink: :D :lol: :) :!: :!: :!:
имаше едно филмче...двама приятели бяха объркали кораба и попаднаха на...едно ***парти :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

къв беше завоя ??? ляв ли ??? хахахха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

а имаше и едно филмче за една планина и двама каубой.... :lol: :lol: :lol:

за къв ляв завой говориш бе Троли... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

сега да не изскочи Левака от некъде и...

хахахаххахахахахахаха
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: брат ми не е за тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Пет Дек 22, 2006 3:06 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:D :D :D Не винаги,левия завой е обратен! :!: :D :D :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

абе...тая посока... :idea: ...къде го прати... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

У лево е Хамерика,па десноо е Балханиката!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Повечето от хората с,които ходя на риба използваме гумени лодки.Естествено е,че с тях си по мобилен.Можеш да отидеш на всеки язовир без да търсиш место за колесара.Бивака го правиш ,където ти харесва.Спестяваш бензин по пътишата и се движиш нормално.Не използваш допалнителни паркинги в София-лодката е у вас.Не на последно място е самия риболов на сом.За сигурност да не говорим.По стабилна е от всяка малка твърда лодка.С нея си на всякъде.Естествено,ако имаш някаде вила един стационарен Ял ще върши работа.И то ако не го прибираш,а стои на бочка.За океани и морета не говорим.Там задължително лодките са други-а нашите са спасителни.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

отец Ми Го Нафърфорий написа:Фуца за рождения му ден на Ивака ще му подаря раница...да си я носи на гръб тая лодка...човека кола нема бре... :idea: :idea: :idea: на гръб ли да я носи...

прав е Троли...една таратайка зима за риболова закачва си колесара и си ходи къде му е кеф....

а за Тутраканката е на 1000 % прав...по удобна лодка нема ЯЛ 2

а стани ти у гуменяка и се поразходи малко да се поразкършиш де ???

ша станеш ма един друг път...ако искаш да изплискаш гьола...бива... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

че като е на колесар ..кво му е а ? влачи...ама не се занимава с :

Фнимавай сега....надуване...внимателно спускане от счупени бутилки в бреговата част...остри пръчки стърчащи до повърхноста...изгаряне от слънцето на гумирания материал...спадане и навиване ...талкиране

и още куп дребни грижи..като пеперудки за клапанчета итн

мани тия дивотий за надуваемите...това е жив компромис..с доста по къс живот !!!!!!!!!!!!!!!!!!

а опровергай ме де ?

Абре отец Невернии що говориш без да мислиш??? Коя лодка е по стабилна във водата ??? не бързай с отговора а помисли.В мойта лодка не ще се изправя прав а и ръченица мога да играя за разлика от твоето корито :lol: :lol: :lol: :lol: Я кажи с твоето коритце къде другаде си правил риболов освен на Ивайловград а? Но като тръгнеш някъде на друго място търсиш надуваемите а не закачаш ЯЛа с колесара :lol: :lol: :lol: Аре повече нема да ти обяснявам,Телето ти е описал останалото. :wink:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Интересно кво ли мисли Барутчията на таз тема... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

man1966 написа:Интересно кво ли мисли Барутчията на таз тема... :roll:
Щото е с тримаранче ли??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ееее Менчеее и ти си един Вандер Любе :lol: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

С надуваемата ме е хващала буря и ми е пълнило цялата лодка с вода.Няма потъване.А освен това 3-ма да се наведем през единия борд няма мърдане.Естествено има масраф и тя-миене,надуване-20 мин.Но с колесар хем си ставам абонат на ОМВ-хем като тръгна за Цонево забравям на къде съм тръгнал.А после само на 2 места спускане.И ако приятелите са на другия край.Ще кажеш лесно с двигателя и готово.А колата-е има колай.Ще обиколиш язовира. И той риболова свърши.Ако някой търси надуваема лодка мога да помагам с Куиксилвър.Сега долара е нисък и излиза под 2500лв за 3.40м.
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”