Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ПОПЧЕТА-2012
ЕВРОПЕЙСКИ попчета. На коктейлна.иванко написа:Снощи на Панорама 2кг.попчета на коктейлна скарида.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Днес на Панорама от 15:00 до 18:00 около 1,5кг средна хубост попец на бял червей.Според мен ако бях останал по до късно щях да имам по-добър резултат,ама времето беше кофти
Общо взето най добре взимаше около "бокса" на рибарските лодки покрай цепнатините.Другите колеги ловяха на скарида,имаше едно момче което пускаше в една дупка-направо ги сцепи,поне 3-4кг хвана.

Общо взето най добре взимаше около "бокса" на рибарските лодки покрай цепнатините.Другите колеги ловяха на скарида,имаше едно момче което пускаше в една дупка-направо ги сцепи,поне 3-4кг хвана.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Браво!И ние на Панорама от17.00 до 20.30ч. около килце. Ама ситничко ми се видя,тук таме нещо по читаво.Стръв-белена скарида, на воденичка и бяла мида не пипна.
колега пробвай на черна мида да видиш как лапа
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В Поморие на пристанището мудна работа. Докато беше светло рибата беше по дупките. След като се стъмни излизаше навътре около 10-тина метра. Стръв : белена скарида. На миди, воденички и сафрид не кълвеше..
Нека някой колега от варна качи една снимка(от карта),каде се лови на "Панорама".
-
- научил се да хвърля
Защо ти е снимка,лови се от вътрешната и външна страна на буната,където дава по-добре.dambo_vr написа:Нека някой колега от варна качи една снимка(от карта),каде се лови на "Панорама".
- svetlio86
- ще става разбирач
Колегата има впредвид , че не знае коя буна е панорама!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Панорама е накрая на Златни пясъци в посока Кранево,на яхтеното пристанище.dambo_vr написа:Нека някой колега от варна качи една снимка(от карта),каде се лови на "Панорама".
Ако мислиш да ходиш там,в момента рибата дава във плиткото покрай цепнатините в панелите

Успех
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Мерси колега,днес мисля да отида и довечера ще пиша.
-
- новобранец
http://wikimapia.org/#lat=43.3038118&lo ... 05;22316;0
Колега , на този линк е карта с подхода към буна Панорама. Успех !
Колега , на този линк е карта с подхода към буна Панорама. Успех !
Днес от 16:30 до 19:00 на Панорама към 700-800 грама среден поп.
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Малко стара информация,но ....
В неделя 01.04.2012, около 14:30 на яхтеното пристанище в гр. Балчик, аз и половинката, въпреки вятъра и дъжда успяхме за около 1 час да уловим ето това на черна мида и бяла мида. На скарида не бутна, но на мида кълвеше, жалко само, че ужасния вятър разваляше удоволствието от настървеното кълване на попчетата
Беше им студено и ...
Няколко бирички след рибката и се случи това

Равносметка: 16 попчета + 2 тигана картофи+няколко загорки = какво му трябва повече на човек
Живота е кратък
В неделя 01.04.2012, около 14:30 на яхтеното пристанище в гр. Балчик, аз и половинката, въпреки вятъра и дъжда успяхме за около 1 час да уловим ето това на черна мида и бяла мида. На скарида не бутна, но на мида кълвеше, жалко само, че ужасния вятър разваляше удоволствието от настървеното кълване на попчетата

Беше им студено и ...

Няколко бирички след рибката и се случи това

Равносметка: 16 попчета + 2 тигана картофи+няколко загорки = какво му трябва повече на човек

Живота е кратък

-
- научил се да хвърля
Снощи на Панорама кило поп, от 18.30 до 20.00ч, но много гаден южен вятър и се прибрахме премръзнали. Добре че има ракия, че да се стоплим.... 

- Go4ev
- новобранец
А някой да е ходил в околността на Бургас?? Хайде давайте информация и за Бургас, че след забраната на речния почваме морски 

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!