Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какви куки използва при риболов на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
- azareus
- ще става разбирач
Re: Кой какви куки използва при риболов на мач
Kamasan B651 в размер 10 и 12, много съм доволен от тази кука както на фидера така и на мача.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- новобранец
Mustad Maggot е уникална кука,цяло лято ползвам три пакета номер 10 за масов риболов на плувка.Стръвта,земен и бял червей.Когато сменя куката с камасан анимал или x-стронг,резултата спада с 90 %.Мустада няма щампа на лопатката,покритието му се износва,и се затъпява,но не прекалено бързо.С тези куки успях да извадя,няколко каракуди от 1 до 1.5кг,шаранчета 800гр до 1.8 кг .Изправена кука съм нямал,закачал съм и стабилни клони но стоят в същия вид.Това от което най много съм доволен е резултата,презентацията на двата вида червей с тази кука ми донесоха доста риби това лято.Камасан е доста добра марка,не казвам нищо лошо,но имам чувство че рибата не се интересува от стръв в която има такава кука.
-
- научил се да хвърля
Sasame tomaru 14 , Sasame tomaru 10 , Sasame chinu 9 , Drennan carbon match 14 , Trabucco akura 16
Някакви препоръки от кои да се отърва
купувал съм ги по усет общо взето.Нямам много опит и стрелям на посоки с такъмите
Някакви препоръки от кои да се отърва

Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!
-
- научил се да хвърля
колеги не подценяваите куките на Mustad
- SammY
- фен клуб-скобар
Аз ползвам куки предимно на Камасан - 511/611/651/Анимал и други разни шарански ...
За по спецялни случаи имам Дренан ред магот няколко пакета и няколко пакета Оунър , като от Оунър любими са ми Чика 24 номер
Като се замисля , май напоследък по често ползвам Дренан , а не Камасан при малките номера ( 18 и по малки)
В различните ситуации ползвам различни куки , но има една кука която според мен покрива почти всички ситуации и това е Камасан 651 . С малко уговорки става от шаран до уклей и обратно
За по спецялни случаи имам Дренан ред магот няколко пакета и няколко пакета Оунър , като от Оунър любими са ми Чика 24 номер

Като се замисля , май напоследък по често ползвам Дренан , а не Камасан при малките номера ( 18 и по малки)
В различните ситуации ползвам различни куки , но има една кука която според мен покрива почти всички ситуации и това е Камасан 651 . С малко уговорки става от шаран до уклей и обратно