Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Къца- кълве воблери BG
И ето темата пак се качи нагоре цъкам да гледам какво става и ............ (опитвам се да бъда любезен).
- къца - кълве
- сериозен играч
И на мен ми омръзна всичко това,но тази тема не е мое дело.Ако проследите началото ще видите,че аз се включвам на пета или шеста страница.Не се сърдя на никой от участниците.Уважавам всяко изказване и си вадя изводи.Monev67 написа:И ето темата пак се качи нагоре цъкам да гледам какво става и ............ (опитвам се да бъда любезен).
-
- вече хвърля и на тежко
Това е друга бира.къца - кълве написа:И на мен ми омръзна всичко това,но тази тема не е мое дело.Ако проследите началото ще видите,че аз се включвам на пета или шеста страница.Не се сърдя на никой от участниците.Уважавам всяко изказване и си вадя изводи.Monev67 написа:И ето темата пак се качи нагоре цъкам да гледам какво става и ............ (опитвам се да бъда любезен).
Като автор на темата, ще взема и аз да се изкажа.
Тази и други подобни теми съм пуснал във форума с желанието и идеята в тях да се споделя опита на различни любители на спининга.Дори за миг не съм си помислял, че някой ще реши да критикува маркетинговите и рекламни похвати на колегата къца-кълве.
Определено е грозна атаката от страна на някой потребители към него. Човека има мерак и създава воблери.. после е решил да използва възможностите, които му дава и-нет за безплатна реклама и е реализирал такава, независимо дали на експертите от "Отдел: Реклама" им харесва или не.
Ако някой може да направи нещо по- добро и по- добре, даваите- правете и вие воблери, снимаите ги и качваите клипове със тях в и-нет да видим колко сте/са добри.
Сигурен съм, че критиците нямат и понятие от това как се прави реклама, но нали трябва човек да си загуби времето все някак... някой хора са решили, че тук е най- подходящото място (не само в тази тема).
П.С. А на хората дето ако не държат в ръцете си инструмент за 250+ лева, мога да им кажа само едно 10000000000....000% по- важно е ЗАДвъдичното устройство и вие много добре си го знаете това де... ма хайде да се посмеем заедно на това, че някой нямат възможност да харчат парите, с които живеят цял месец за такъми.
П.С.1 Дядо ви едно време само с Shimano i St. Croix e ходил за риба...
Тази и други подобни теми съм пуснал във форума с желанието и идеята в тях да се споделя опита на различни любители на спининга.Дори за миг не съм си помислял, че някой ще реши да критикува маркетинговите и рекламни похвати на колегата къца-кълве.
Определено е грозна атаката от страна на някой потребители към него. Човека има мерак и създава воблери.. после е решил да използва възможностите, които му дава и-нет за безплатна реклама и е реализирал такава, независимо дали на експертите от "Отдел: Реклама" им харесва или не.
Ако някой може да направи нещо по- добро и по- добре, даваите- правете и вие воблери, снимаите ги и качваите клипове със тях в и-нет да видим колко сте/са добри.
Сигурен съм, че критиците нямат и понятие от това как се прави реклама, но нали трябва човек да си загуби времето все някак... някой хора са решили, че тук е най- подходящото място (не само в тази тема).
П.С. А на хората дето ако не държат в ръцете си инструмент за 250+ лева, мога да им кажа само едно 10000000000....000% по- важно е ЗАДвъдичното устройство и вие много добре си го знаете това де... ма хайде да се посмеем заедно на това, че някой нямат възможност да харчат парите, с които живеят цял месец за такъми.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Определено темата клони към ключ !!!
Ся , досега не взимах отношение точно поради негативното ми мнение за личността "къца-кълве" , породено точно от агресивната самореклама с която преди време влетя във форума с гръм и трясък . То не бяха авто рекламни самостоятелни теми , то не беше напъпляне на ЛС на една купчина народ и пр. Както и да е ! Дадох и шанс специално на тази тема защото иде реч за изкуствени примамки , ползвани за спинингов риболов , кога с , кога без успех , нещо нормално за всички примамки . Кофтито е че мина в раздел "на си ти куклите , дай си ми парцалките" и "дедо ти с кво е ловил"
Нито сме раздел детска градина , нито живеем по времето на дядовците ни за да ги умешваме за щело и нещело
Инак това ме кефи много :
Само някакъв залог да се определи ако не хване кво правим ?
Ся , досега не взимах отношение точно поради негативното ми мнение за личността "къца-кълве" , породено точно от агресивната самореклама с която преди време влетя във форума с гръм и трясък . То не бяха авто рекламни самостоятелни теми , то не беше напъпляне на ЛС на една купчина народ и пр. Както и да е ! Дадох и шанс специално на тази тема защото иде реч за изкуствени примамки , ползвани за спинингов риболов , кога с , кога без успех , нещо нормално за всички примамки . Кофтито е че мина в раздел "на си ти куклите , дай си ми парцалките" и "дедо ти с кво е ловил"

Инак това ме кефи много :
На туй се навивам моменталическиourglory написа:...че ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Залагам 1 (един) лев за победителя!На туй се навивам моменталически Само някакъв залог да се определи ако не хване кво правим ?
Ако се активизира форума за сеира(състезанието)... може да го докараме до към 500 кината за победителя.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А ние отде да сме сигурни, че далаверата е във воблерите, а не в телескопа от клипчетатаче ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас...

Май темата наистина е за ключ, някакси подтиква към писане на глупости, а ползвалите воблерите вече се изказаха....
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Според мен също е за ключ, само искам да разбера, колегата eroucma от Велико Търново с какви впечатления е след като е използвал примамките, ако ги е използвал де.Павел Иванов написа:Определено темата клони към ключ !!!
Ся , досега не взимах отношение точно поради негативното ми мнение за личността "къца-кълве" , породено точно от агресивната самореклама с която преди време влетя във форума с гръм и трясък . То не бяха авто рекламни самостоятелни теми , то не беше напъпляне на ЛС на една купчина народ и пр. Както и да е ! Дадох и шанс специално на тази тема защото иде реч за изкуствени примамки , ползвани за спинингов риболов , кога с , кога без успех , нещо нормално за всички примамки . Кофтито е че мина в раздел "на си ти куклите , дай си ми парцалките" и "дедо ти с кво е ловил"![]()
![]()
Нито сме раздел детска градина , нито живеем по времето на дядовците ни за да ги умешваме за щело и нещело
![]()
![]()
![]()
Инак това ме кефи много :На туй се навивам моменталическиourglory написа:...че ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас...Само някакъв залог да се определи ако не хване кво правим ?
- koda33
- разбира нещата
Айде и аз да се из***ра тук, може ли да попитам дали колегата Къца-кълве(дори не ползва собстевеното си име като се рекламира толкова нагло и брутално) е регистриран като търговец или занаятчия , дали регистрира някъде оборотите си от това воблеросроене или укрива доходи, ощетявайки и без това скапаната икономика на държавата?ourglory написа:Като автор на темата, ще взема и аз да се изкажа.
П.С. към колегата автор на темата . Тук в този форум има хора които правят много по-добре воблери , но те не го правят с комерсиална цел, щом си решил че трябва да изкарваш пари от нещо го направи да изглежда малко по естетически издържано.Мен лично тази реклама ме дразни и освен да се посмея не ме кара да направя друго, колегата не успя да ме спечели за каузата си не само с безумната си реклама ,но и с репченето че щял да хване повече риба от всеки друг (тук вече се превивам от смях).
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
МУНченца, на тази ситуация й се казва "къде го чукаш, къде се пука"... Ако не бяха някакви първични клакьорски напъни, както и примитивната реклама, съчетана с предизвикателството на колегата Къца-Кълве, темата би си останала в руслото на коментиране на самите примамки. Както вече казах, те не могат да бъдат отречени тотално и със сигурност ще ловят кефал, поради благодатната си форма, предразполагаща към интензивна игра. На мен не ми допада елементарния подход на производителя, предлагащ някакви груби продукти с неясни(и неуточнени характеристики), което е показател за "задълбоченото" му отношение към тази материя. Помня първите теми по въпроса - ами извинявайте, но не може за години да не предприемеш някакви действия, за да си оправиш малко дизайна и визията - подобно отношение е обидно и пренебрежително към потребителите, които имат по-сериозен поглед върху спининга. По този начин колегата прави лоша услуга на самия себе си. Сега вярно, че може да се е прицелил в някоя съвсем непретенциозна "целева група", обаче келепира не е там, ако вземем да си говорим чисто сметкаджийски. При положение, че за лев и нещо повече може да се снабдиш с доказани модели като "Голди", за около 8 - със "Салмо", а за 14.00 с "Л-Миноу"(това са магазинерски цени без отстъпка), просто не виждам какво може да ме накара да си взема "Къца-Кълве"...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Рекламата явно е предназначена за друга аудитория, от типа "И ловец съм и рибар съм...".
Като прибавим и връзките с кленчетата и маломерните щучки, получаваме образа на масовия БГ рибар, който дъни чалга, изяжда всичко що се яде и оставя ПВЦ-материали сред природата.
Не казвам, че коментираният производител прави такива неща, а че с методите си, таргетира тази аудитория. Може би без да иска, може би нарочно, но във всички случаи, тази аудитория не би трябвало да има място в този форум...
Тъй че, ако не си промени подхода, по-добре да продължи с рекламата в рибарската секция на дир.бг или някъде другаде....
А сега забелязах, че картинката на опаковката кърти миФки и май е единственото, което ми хареса..
Като прибавим и връзките с кленчетата и маломерните щучки, получаваме образа на масовия БГ рибар, който дъни чалга, изяжда всичко що се яде и оставя ПВЦ-материали сред природата.
Не казвам, че коментираният производител прави такива неща, а че с методите си, таргетира тази аудитория. Може би без да иска, може би нарочно, но във всички случаи, тази аудитория не би трябвало да има място в този форум...
Тъй че, ако не си промени подхода, по-добре да продължи с рекламата в рибарската секция на дир.бг или някъде другаде....
А сега забелязах, че картинката на опаковката кърти миФки и май е единственото, което ми хареса..

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- кандидат преподавател
Ам вземи си поне от любопиство,та да видиш,че стават ,ама точно колкото "Голди" ,"Салмо","Грозно пате","Бомбър","Алекс",доста от "Рапала",за "Л-Миноу"не пиша,щото още нямам такива,е имам "Екогиър" и "Понтон" и не мога да кажа,че са по-атрактивни за костур и кефал от струващите ми по 5 лева на Къца-кълве.Наистина,П.И.,тури ключа на темата,щото започнаха всякакви субективни изказвания извън качествата на примамките.
Te ти "Л-Миноу" - знам, че си чиляк, дето ще повлече някой. Това е воблер-икона, не защото е "Йо-Зури", а защото лови. Вземай 44, другите не са толкова добри.
http://shop.fishing-tackle.bg/yo-zuri-l-minnow.html
http://shop.fishing-tackle.bg/yo-zuri-l-minnow.html
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Много точно казано, е поне и Я с такова впечатление останах от презентацията.....franky написа:Рекламата явно е предназначена за друга аудитория, от типа "И ловец съм и рибар съм...".
Не казвам, че коментираният производител прави такива неща, а че с методите си, таргетира тази аудитория.
Това е абсурдно, няма как да ги сравняваме с Л-Миноу, но и цената е различна...Мунчо написа:Te ти "Л-Миноу" - знам, че си чиляк, дето ще повлече някой. Това е воблер-икона, не защото е "Йо-Зури", а защото лови.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колега, Къца-Кълве, искам да ти кажа, че един воблер не е задължително да има собствена игра. Казвам го защото споменаваш, че някои "китайци" нямали и трябвало ти да им я докарваш... Сякаш за някакви недостатъци говориш.
Воблери, които са изключително туичингови, нямат собствена игра или пък е слабо изразена. Могат да имат и собствена игра като на пирон, което всъщност не ги прави лоши. Те просто са туичигови...
От твоя пост излиза, че видиш ли, воблера ако няма силно изразена собствена игра - не става. Понякога този интензитет в играта на воблера е голям минус...
Не мисля повече да се включвам в темата. Казах това което мисля, без да искал да обидя никого.
п.п. До колегата, който споменаваше за дядо му с какво ловел... Аз по-горе споменах в рекламата си на воблерите, господина е могъл да използва някакъв евтин спининг комплект, та дори и за 30-40 лв и клипа му щеше да изглежда съвсем различен... Неумстен пример...
Воблери, които са изключително туичингови, нямат собствена игра или пък е слабо изразена. Могат да имат и собствена игра като на пирон, което всъщност не ги прави лоши. Те просто са туичигови...
От твоя пост излиза, че видиш ли, воблера ако няма силно изразена собствена игра - не става. Понякога този интензитет в играта на воблера е голям минус...
Не мисля повече да се включвам в темата. Казах това което мисля, без да искал да обидя никого.
п.п. До колегата, който споменаваше за дядо му с какво ловел... Аз по-горе споменах в рекламата си на воблерите, господина е могъл да използва някакъв евтин спининг комплект, та дори и за 30-40 лв и клипа му щеше да изглежда съвсем различен... Неумстен пример...