Водоеми около Перник и областта

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Re: Водоеми около Перник и областта

Мнение от Батко Емо »

На Бегуновци ще пускат ли шаран? :roll:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

То си има.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Има има колко да има?Не знам кой му е правил хореографията на арендатора,но с трици маймуни не се ловят :D Тия шаранета,може да си лови човек и на Радина чешма,идеята за Бегуновци требе да е съвсем друга :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

По принцип за Бегуновци в момента нищо не е направено,риба дребна,некви правила,което най мразя е "от тука до тука имаш право,ама на там не".Та общо взето има какво да се желае.А за Радина чешма,това там мисля е някаква подигравка със спорта,аз съм го виждал само от колата,ама и не искам от по близо.
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Колеги дайте някаква информация за платените водоеми около Перник.На Слаковци май пак ни врътнаха че са пуснали риба :evil:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Чувам добри думи за новия на Ярджиловци,имало нов арендатор,който е ходил нека драсне нещо за условията темп-рата на водата :wink:
dimityr_georgiev
новобранец
новобранец

Мнение от dimityr_georgiev »

Батко Емо написа:Чувам добри думи за новия на Ярджиловци,имало нов арендатор,който е ходил нека драсне нещо за условията темп-рата на водата :wink:
Вчера ходих колега , условята са 7 лева на пръчка и каквото хванеш си е за теб . Има страшно много уклей ,кълвът също и епизодични каракуди по около 500 грама . Казват че има и шаран и щука но не съм пробвал да ги ловя . Ако си решил да ловиш на фидер или на дъно за шаран ти препоръчвам да не ходиш отзад в заливите защото дъното е покрито с водорасли . Наслука от мен . :D
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Благодарско!По принцип ме интересува шаро,требе да се е раздвижил вече :wink:
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Ако некой го интересува по платените в Радомирско се е раздвижил амура :shock:,ама си требе кеп :lol:
dimityr_georgiev
новобранец
новобранец

Мнение от dimityr_georgiev »

Батко Емо написа:Ако некой го интересува по платените в Радомирско се е раздвижил амура :shock:,ама си требе кеп :lol:
Малко по точна информация може ли да дадеш , къде по почно и на каква стръв? :)
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Вчера бях на Стефаново за щука, но надълго и нашироко разговарях с пазача Жоро, който ми е стара дружка. Та той каза, че амура там сериозно се е раздвижил, имало извадени големи риби - над 10 кг - при това, в серия. Стръв - царевица. Шаранът също давал признаци на живот, но засега по-слабо.

Едно предупреждение: съветвам колегите, решили да ходят на Стефаново до края на седмицата, да отложат за другата - вчера започна частично източване на язовира през савака, понеже нивото му се е покачило до критичен максимум. Предполагам, това ще стресира за известно време рибата.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Батко Емо написа:ама си требе кеп :lol:
Ако визираш Дренското,тоя с кепа е брат ми :wink: ,ако са Стефановските там е друга бирата.Общото е че всички амури са хванали пътя .
Докторе,и двамата отлично знаем каква е ролята на вадата от западната страна на водоема :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз чух за Стефаново нещо от рода на 20+?
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Не е на Дренското,на това до пътя е случката,ама са турили регламент над 6кг. амура се връща,но требе да ти върнат парите :lol:
korholio1
новобранец
новобранец

Мнение от korholio1 »

днес на върба радомирско.4 шарана за целия ден х1кг . говоря за улова на всички рибари които бяха там -около 15 човека.общи наблюдения за този водоем 3 излета с х3ма приятели общ улов 3 шарана х1кг.малки костури колкото среден пръст и слънчевки бол.днес пускаха риба както бяха обещали....около 100 шарана х0.200-0.300 кг. условията 7лв на пръчка,улова не се плаща / ако си хванеш/ днес една компания от 5 човека мъртво пияни,пяха песни и се веселиха докато единият от тях не реши да влезе да се изкъпе така и не излезна повече... удави се човека . странно че всички казваха че водоемът е плитък макс 1.5 метра да е но нещастието се случи.пожарни,линейка,гражданска защита го търсиха без успех.извикаха и водолази накрая.та колеги внимавайте със алкохола и наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”