Риболовно състезание naRiba.com - яз. Копринка

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболовно състезание naRiba.com - яз. Копринка

Мнение от deksan »

Тук смело мога да твърдя,че за този период на годината и специално за мястото(плиткажа),където най вероятно ще се проведе състезанието щеките няма да имат никакво предимство пред мача.И аз също ловя и на щека.Няма смисъл щекарите да се ядосват,а да стягат мачовете :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

deksan написа:Тук смело мога да твърдя,че за този период на годината и специално за мястото(плиткажа),където най вероятно ще се проведе състезанието щеките няма да имат никакво предимство пред мача.И аз също ловя и на щека.Няма смисъл щекарите да се ядосват,а да стягат мачовете :)
:smt041
В крайна сметка, целта е да си изкараме готино, а пък за спечелилите - най-добре.
Мен лично ме е много яд, че няма да мога да участвам :oops:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deksan »

Естествено това да си изкараме добре е на първо място :drinkers: .А и ако до състезанието рибата се събере в плиткажа ще стане един прекрасен риболов :) Наградите не са толкова важни,но стимулират допълнително.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

deksan написа:Естествено това да си изкараме добре е на първо място :drinkers: .А и ако до състезанието рибата се събере в плиткажа ще стане един прекрасен риболов :) Наградите не са толкова важни,но стимулират допълнително.
Купите и плакетите със сигурност не са за изпускане :) 100 фирми съм обиколил, докато харесам хубави. Трябваше и да си завиша бюджета за тях 2,5 пъти, но определено си струва 8)
WINNERS DON'T USE DRUGS
dhg
новобранец
новобранец

Мнение от dhg »

Здравейте на всички, искам да попитам ще има ли някаква обща среща след състезанието?
ivanova881014
новобранец
новобранец

Мнение от ivanova881014 »

ama tolkova da me e qd ..... do sega da ne si napravq edna registraciq i az ami ....
ot tolkova mnogo vreme sam zapalena nachinaeshta ribarka puk na sastezanie tai edin put ne sam otishla . vse razbiram kogato ve4e e kasno i se qdosvam i sega i tva sastezanie shte propusna poneje registraciqta mi e ot mnogo malko vreme ;(
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Драга адашке по фамилия . Изключително се радвам когато и някое нежно създание е запленено от увлекателното ни хоби , риболова . В тоя ред мисли да те помоля да пишеш на кирилица . Не друго ами едно така по-лесно ще се разбираме , второ във форумните правила е упоменато изрично .
Радвам се че ме разбра :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

dhg написа:Здравейте на всички, искам да попитам ще има ли някаква обща среща след състезанието?
Предполагам, че доста хора биха останали за неделя. Аз лично, мисля да остана 8) Няма само колегите да половят рибоци :lol:
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ivanova881014 написа:ama tolkova da me e qd ..... do sega da ne si napravq edna registraciq i az ami ....
ot tolkova mnogo vreme sam zapalena nachinaeshta ribarka puk na sastezanie tai edin put ne sam otishla . vse razbiram kogato ve4e e kasno i se qdosvam i sega i tva sastezanie shte propusna poneje registraciqta mi e ot mnogo malko vreme ;(
Няма и аз да те сдъвквам за кирилицата, за да не те стресираме от рано 8)
Относно регистрацията, този срок е сложен с цел избягване на регистрации в сайта, само с цел участие в състезанието. Имаш две опции. Или да си намериш капитан на отбор, който да те запише в неговия, или живот и здраве - другата година :)
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deksan »

fixxer написа:
deksan написа:Естествено това да си изкараме добре е на първо място :drinkers: .А и ако до състезанието рибата се събере в плиткажа ще стане един прекрасен риболов :) Наградите не са толкова важни,но стимулират допълнително.
Купите и плакетите със сигурност не са за изпускане :) 100 фирми съм обиколил, докато харесам хубави. Трябваше и да си завиша бюджета за тях 2,5 пъти, но определено си струва 8)
Ами в такъв случай,от сега ''ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ" :) тези награди ще останат за тях дълъг и красив спомен.
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deksan »

dhg написа:Здравейте на всички, искам да попитам ще има ли някаква обща среща след състезанието?
fixxer колегата май имаше в предвид за запойче :drinkers: с лафче след състезанието,или греша?
ivanova881014
новобранец
новобранец

извинения за латиницата тва е защото по бавно боравя с българските букви .
много жалко че няма да участвам, но догодина нямя да ми се размине :)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Това не ти пречи да присъстваш и да пробваш как е риболова на водоема макар и на свободни начела :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ivanova881014
новобранец
новобранец

може значи да присъствам и някаде от страни и аз да си хвърлям въдичката без да преча
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Язовира е голям , а и ще има доста свободно място от двете страни на мероприятието :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”