Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
Привет Колеги!!
Днес и аз направих сефтето на "Славянка". Рибите са хубави но за съжаление все още са рядкост.
Успех на всички!!
Днес и аз направих сефтето на "Славянка". Рибите са хубави но за съжаление все още са рядкост.
Успех на всички!!
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
и воблера е.............paynera написа:Наи-вероятно мястото , дълбочината,подходящия воблер и ранните часове до 10.00ч бъркаш колега.emil75 написа:След три безуспешни влачения ,.започвам да се замислям къде бъркам.
Днес, на нашата рибна борса, лекинко ми омекнаха краката......на цена от 25 - 50лв имаше лефери от 0,5 кг до 3-3,5 кг .....прекрасна гледка, но са хванати от грипа на Камчия.....харпунджиите може и да имат успех, но близките няколко дни май всяква друга риба ще я сънуваме...... 

0885022272 / 0885897615
Баааа, аз от една седмица подкосен си ходя.Нишани много ама времето не даваbatbubi написа:Днес, на нашата рибна борса, лекинко ми омекнаха краката......на цена от 25 - 50лв имаше лефери от 0,5 кг до 3-3,5 кг .....прекрасна гледка, но са хванати от грипа на Камчия.....харпунджиите може и да имат успех, но близките няколко дни май всяква друга риба ще я сънуваме......

-
- новобранец
- Обратна връзка:
balyk написа:Баааа, аз от една седмица подкосен си ходя.Нишани много ама времето не даваbatbubi написа:Днес, на нашата рибна борса, лекинко ми омекнаха краката......на цена от 25 - 50лв имаше лефери от 0,5 кг до 3-3,5 кг .....прекрасна гледка, но са хванати от грипа на Камчия.....харпунджиите може и да имат успех, но близките няколко дни май всяква друга риба ще я сънуваме......само го чакам да се пооправи и почвам нощни смени, без друго тъй ме е засърбяло, само чета от май месец насам.Пожелавам на всички освен огънати колене и огънати върхове и изкарани риби де!
Почваме ги рибоците от 16.09.2013 откриваме риболова на чернокоп и лефер

- orion30
- разбира нещата
Днес със Еладжията открихме риболова на чернокоп. Аз с една дребна риба,

а Еладжията с нула защото не дойде, а си стоя вкъщи.

Колега на какво го хвана на плувка ли ?orion30 написа:Днес със Еладжията открихме риболова на чернокоп. Аз с една дребна риба,
Абе за какво въобще си правите труда с поствате снимки с риби без никакво инфо.Споделете място и начина на хващане.Не отнема повече от минута.
В момента,на палеца се взима доволно лефер
-
- сериозен играч
И къде е това палеца

Те тукаjivko.uzunov написа:И къде е това палеца![]()

късат го чернокопа кво е тва инфо бе колеги като давате инфо поне го правете като хората
-
- научил се да хвърля
Близо до Галата-Варна.jivko.uzunov написа:И къде е това палеца![]()
Не им се връзвайте на тези лапета - Ще си поиграят и ще им омръзне.
А честито бе Дидо. Това на буната на "Траката" (по твоему) лиorion30 написа:Днес със Еладжията открихме риболова на чернокоп. Аз с една дребна риба....

- orion30
- разбира нещата
Точно на тая буна. Кука четворка бидема 0.20 зелен на цвят. Кво ша го лигавя с флуоро/много скъпо идва/. Между другото с твоите куки евтините, дет не пише че са Мейд ин Джъпейн/кой знай кви миндили са/ на таз цена.