Нов рекорд на България за сом уловен на кльонк

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

БРАВО

Мнение от веско »

Браво ! ! ! Пожелавам му и в бъдеще много успешни излети. Просто нямям други думи......
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Как може да съм пропуснал такова сабитие просто незнам.Рибата е стрхотна ние сигорно в този живот няма да хванем такава.Евала на колегите.Според мен рекорда трябва да се признае защото той е хванат по съвсем законен начин,с въдица.А за това,че е нарушил закона за нощен риболов да му направят глоба,в случая 50лв.А това че е пуснал риба за 1000лв.Адмирации за рибаря оловил този сом :wink:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

MITKO70 написа:Ей,много стриктни застъпници на закона се появиха.А дали самите те си прибират въдиците нощно време?Защото аз също го спазвам ,но в тая точка точно-не.Както и много други колеги ,който правят по-дълги излети.Ако мислите че може до се хване такава риба през деня,почвайте да пробвате.И има европейски държави в който е разрешен нощния риболов.
Май във повечето е разрешен.А какви сомове и бели хващат нощно време... :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове научете се да се придържате към темата :!: :!: :!: Хубава тема , перфектен сом ,супер благородна постъпка и на финала някой започват едно отплесване и караници на кой му е по голям :evil: :evil: :evil: .Като си имате нещо за казване и споделяне ,намерете си подходящия форум и си пуснете темата . :idea:
Troli

Мнение от Troli »

С този улов,Краси ми сви шайбата,изби рибата и заби пирон в дъската с надпис "Рекорд"! :shock: :shock: :shock: Не е истина,какви изненади може да ти поднесе съдбата!Но не забравяйте,че късмета спохожда само най-добрите!Индиректно Краси отговори на темите във форума!"Сам ли?"-Да!"Корбос,ли?"-Да!"Твърда или гумена лодка?"-Да,твърда!"Монофил или плетеняк?-Да,плетеняк!Доста си казахме и резултата е налице,но не е Отчето а негов последовател!Интересно е от къде Краси е разбрал за качествата на Корбос-а? :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

МАКАРАТА НЕ Е КОРБУС
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:"Сам ли?"-Да!"Корбос,ли?"-Да!"Твърда или гумена лодка?"-Да,твърда!"Монофил или плетеняк?-Да,плетеняк!Доста си казахме и резултата е налице,но не е Отчето а негов последовател!Интересно е от къде Краси е разбрал за качествата на Корбос-а? :roll:
Рече и отсече. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП.Евала за сефтето на кльонк. :wink:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

о-о да! Сома първо е минал да види лодка и си е рекъл "Твърда е! Ще лапам ченгела!"

Чета и не вярвам на ушите си!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

За сефтето евала Троли.Но не робувай на някакви схеми.Кльонкай си и ще дойде туча.Ти тоя на влаченето от твърда лодка ли го хвана.Лови се всякак-само късмет да има и мисъл да тече.Точното място и точното време.
Troli

Мнение от Troli »

Мерси,да ви се връща двоен а на мене троен и да остане петорния за Телето,че си го заслужава!Още съм замаян,тоа ме върте яко и много бързо сгъваше пръта,а после светкавично се изтрелваше към,мен!За това се оплете и мултито,навивах като бесен и се омотах.Много бърз и мощен беше!Знам,че този риболов не е за всеки! :wink: :shock: Кльонкащия трябва да е опитен и хладнокръвен,да не се панира лесно! :roll: Дайте по-подробно инфо за Краси и такъмите за да стане интересно!Сигурен съм,че големината и тежината на лодката са му помогнали много за изваждането на дзвера!Вервайте! :wink: :D
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:Сигурен съм,че големината и тежината на лодката са му помогнали много за изваждането на дзвера!Вервайте! :wink: :D
Цъ,ич не ти вервам.Това за такъмите на Краси се разказва но на маса с мастики и таратор. :lol:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Фуцата написа:
Troli написа:Сигурен съм,че големината и тежината на лодката са му помогнали много за изваждането на дзвера!Вервайте! :wink: :D
Цъ,ич не ти вервам.Това за такъмите на Краси се разказва но на маса с мастики и таратор. :lol:
То такъмите му на Краси си ги има по снимките-и май на едната сопа ми се види че е Корбос... :oops: :roll: ...но може и да бъркам,па сопата май е Ъгли...
Я елате рибенца при батко...
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Отличен улов, БРАВО!!!
Но този сом след толкова търкаляне , влачене и след тези въжета през хрилете дали ще оживее. Много ми е интересно. А сигурно и канджа е изял.
С такива екземпляри според мен човек трябва да е малко по внимателен.

Иначе евала за сома. Прекрасна риба.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

VGS написа:Но този сом след толкова търкаляне , влачене и след тези въжета през хрилете дали ще оживее. Много ми е интересно. А сигурно и канджа е изял.
С такива екземпляри според мен човек трябва да е малко по внимателен.
Бъди сигурен че сома нито е влачен нито търкалян,действано е съвсем внимателно и сома си отплува съвсем нормално!!!
ПП.Канджи от ония дето се забиват в тялото на сома са отживелици. :wink:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Супер, много се радвам. Дано всички постъпваме така!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”