Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За балканки!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: За балканки!!!
Вдъхновен от вашите репортажи, днес реших и Я да им "разкажа играта"
Едно служебно пътуване ме отведе до Лъки и на връщане посетих най "дащното" място в Б-я - района под Бачково де се проведе некво световно...??? Та, там реката се оказа пълна с риба, ама все са в размер- до кутре. Ама, може и Я толкоз да си го мога тоя пъстървов риболов.
Все пак отървах капото с ей та уклейка..

Едно служебно пътуване ме отведе до Лъки и на връщане посетих най "дащното" място в Б-я - района под Бачково де се проведе некво световно...??? Та, там реката се оказа пълна с риба, ама все са в размер- до кутре. Ама, може и Я толкоз да си го мога тоя пъстървов риболов.

Все пак отървах капото с ей та уклейка..

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Заеби човек, там на 01.06 минаха с траулерите и прибраха всичко в бурканите.
Няма такава мизерия. Вместо да оставят рибата в реката, да си я пазят и да направят така че да привлекат хора да почиват там и да печелят от реката те се самоизядоха.
Няма такава мизерия. Вместо да оставят рибата в реката, да си я пазят и да направят така че да привлекат хора да почиват там и да печелят от реката те се самоизядоха.
What a beautiful rod, but I just lost the debate about why I needed another rod, she said that I have to many now. And if I am honest with myself, she is right and I do not think she really knows about all of them.
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мъдааааааа... мила родна картинка... 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- stankof
- ще става разбирач
Чета отдавна хубавата тема и много ми харесва!
Ако нямате нищо против колеги балканджий бих се включил с някое репортажче и аз
Ходя рядко за шаренки щото нямам мн. свободно време но когато ходя щракам по нещо за спомен........

Tова бяха част от местата..........

За деня общо хванах 5 риби около нормата,изпуснах поне още толкова главно от тясните и трудни бързей,успешната блесна беше Рублекс Селта Турбо №1 която за съжеление остана завинаги в далбоките води на реката.
Накрая на излета се получи неприятен инцидент по време на спасителна акция по откачането на блесна на колегата закачена на клони над реката, от която акция последва падане и потапяне в реката от моя милост до вратът,но вместо на дланта се опрях на палеца при падането и моите 98 кг. му се оказаха множко
На другия ден се наложи посещение при рентгена и ортопеда и това беше резултата:

..........десетдневна принудителна почивка с малко шпакловка по ръката
Поздрави и внимавайте де влизате и де се катерите че после е малко болезнено
Ако нямате нищо против колеги балканджий бих се включил с някое репортажче и аз

Ходя рядко за шаренки щото нямам мн. свободно време но когато ходя щракам по нещо за спомен........

Tова бяха част от местата..........

За деня общо хванах 5 риби около нормата,изпуснах поне още толкова главно от тясните и трудни бързей,успешната блесна беше Рублекс Селта Турбо №1 която за съжеление остана завинаги в далбоките води на реката.
Накрая на излета се получи неприятен инцидент по време на спасителна акция по откачането на блесна на колегата закачена на клони над реката, от която акция последва падане и потапяне в реката от моя милост до вратът,но вместо на дланта се опрях на палеца при падането и моите 98 кг. му се оказаха множко

На другия ден се наложи посещение при рентгена и ортопеда и това беше резултата:

..........десетдневна принудителна почивка с малко шпакловка по ръката

Поздрави и внимавайте де влизате и де се катерите че после е малко болезнено

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Добър риболов с кофти финал,бързо и успешно възстановяване
.
Поздрави!

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Пиша на бързо че закъсах с времето 
Три дневен излет за няколко часа по нова река. Около 40 риби, балканки и американки с размери 25-35см. повечето уловени в почети мръкналото !!!
Пускам малко снимки на които му се чете повече http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1278678

Поздрави и наслука

Три дневен излет за няколко часа по нова река. Около 40 риби, балканки и американки с размери 25-35см. повечето уловени в почети мръкналото !!!
Пускам малко снимки на които му се чете повече http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0#p1278678

Поздрави и наслука
Последно промяна от webfusion на Пон Сеп 01, 2014 10:19 pm, променено общо 1 път.
- maranzika
- сериозен играч
Привет колега.Не се познаваме лично,но пък познаваш мой приятел от Ст.Загора...
Тея риби сме ги пускали ние там и ще се радвам ако там си и останат за в бъдеще.Затова избягвай да публикуваш снимки с места,които се разпознават лесно в нета.
Даже бих ти препоръчал да ги изтриеш.Иначе на следващото зарибяване ще те впрегнем и тебе да мъкнеш чувалите да видиш хубаво ли е...
Надявам се че разбра хумора ми и че не искам да те засегна с нещо.
Поздрави и гледай местата да си остават в тайна колкото се може по-дълго време,че много гладен тоя нашият народ и смята че трябва да се храни с риба.А ние отделяме от времето и средствата си за да може тази красива риба да я има и да ни радва в планинските реки.
Поздрави и успехи и за в бъдеще.Илиян-Маранциката.

Поздрави и гледай местата да си остават в тайна колкото се може по-дълго време,че много гладен тоя нашият народ и смята че трябва да се храни с риба.А ние отделяме от времето и средствата си за да може тази красива риба да я има и да ни радва в планинските реки.
Поздрави и успехи и за в бъдеще.Илиян-Маранциката.
Поздрави на колегата webfusion за риболова
Поздрави и на Илиян и компания за зарибяването
( Ако ти трябват хора за мъкнене на чували -брой и мен)

Поздрави и на Илиян и компания за зарибяването

( Ако ти трябват хора за мъкнене на чували -брой и мен)
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравей, не е нарочно, изобщо не ми е светна лампата като писах, бързам пък и все с добри мисли, мисля че снимката я няма вече въпросната, ако има друга може да ми я споменеш. Както са сега едва ли е ясно къде е....maranzika написа:Привет колега.Не се познаваме лично,но пък познаваш мой приятел от Ст.Загора...![]()
Тея риби сме ги пускали ние там и ще се радвам ако там си и останат за в бъдеще.Затова избягвай да публикуваш снимки с места,които се разпознават лесно в нета.
За чувалите ме бройте от сега, само трябва да ми кажете кога ще се зарибява СЪВСЕМ СЕРИОЗНО икога трябва да имам пари горе долу месец преди това

За реката, че и за другите вече посетени, планувани или не планувани не се къхари, ясно за какво се притесняваш то и аз взех да се притеснявам сериозно вече.
За рибите, за които си мисля че се притесняваш също са си там и си плуват.... дано и колегите които срещнах по реката да мислят като мене и тебе.
Специално реката тази не мисля да я притеснявам рибата скоро има набелязани 4 за следващите излети които искам да разгледам. Все ме влече неизвестното както и попаднах на тази въпросната река, като съм ходил и на съседни на нея, в този регион мисля че видях всичко

Пак казвам за реката не я мисли от към мен специално, и приемам забележката ти за много уместна!
- stankof
- ще става разбирач
Кои "месар" зариби Американките в хубавата река,и що не си ги взема да ги хапва вече.............. 

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- maranzika
- сериозен играч
Който ги зарибява в цялата страна..Това в повечето случай са местни ловни дружинки.Пускат си риби в малък участък пролетта и през есента ги излавят всичките за да се наядат на някое банкетче и да приберат останалите във фризерите.Миналата година им казахме да престанат да пускат американки там,но...stankof написа:Кои "месар" зариби Американките в хубавата река,и що не си ги взема да ги хапва вече..............

- maranzika
- сериозен играч
webfusion написа:......

За зарибяването имаме едни идеи,но още нищо не е сигурно.По принцип доста риби сме пуснали по реките последните 2 години и гледам че пъстърваджиите в този регион станаха изведнъж доста...

Гледам че си от нашата кръвна група,та ще свиркаме като дойде време за чувалите...

- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Точно те са в случая, вече проучих.maranzika написа:....Това в повечето случай са местни ловни дружинки.
Ма има нещо друго пазят е реката, като минах единият път бяха направили бивак, станаха всички да ма огледат хубаво кои и къв съм, така с една изненадваща физиономия.
Също и тези по реката рибарите са местни (което не е лошо поне има някои по нея пък и си е тяхна дето се вика и сигурно я ценят) имаше само един които не е, пък може и той да е, съдя по регистрациите на колите които засичам.
Добре, да не продължаваме повече за тази река темата.
1. За зарибяването се разбрахме.
2. 3а текста вече го спазвам отдавна (имена и прочие и внимавам много).
3. За снимките също се разбрахме, много ще внимавам за напред, ще обмислям повее при качването да не згафя пак

Този път пак казвам просто не съобразих, да са е в главата проста

- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Оп, 30.08.2014, за 
шегичка
31.08.2014 Нова река! Реката с легенда САМО ТРОФЕЙНИ
, моя тип реки, камъни вирове дърве! СУПЕР РЕКА

СЕГА ТУКА МАЛКО ВНИМАНИЕ НА НЯКОИ ГУРУ КОЛЕГА, КАКВИ СА РИБИТЕ ОТ СНИМКАТА ВИДЯХ ПОНЕ 10 ТАКИВА ЯТА

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА КАЖЕ...

Повече лакардии : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1279330
Поздрави

шегичка

31.08.2014 Нова река! Реката с легенда САМО ТРОФЕЙНИ

СЕГА ТУКА МАЛКО ВНИМАНИЕ НА НЯКОИ ГУРУ КОЛЕГА, КАКВИ СА РИБИТЕ ОТ СНИМКАТА ВИДЯХ ПОНЕ 10 ТАКИВА ЯТА

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА КАЖЕ...

Повече лакардии : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1279330
Поздрави
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Първо да благодаря на габровската група за хубавият излет и приятното изкарване http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1280497
11.09.2014 Нова река за тест и проверка за шарени риби!
Реката бистра и красива кът съмодива

Да благодарим на колегите които са зарибили реката, които и да са те и да вземем пример при следващото зарибяване, щото изглежда няма кои освен ние риболовците да зарибяване!
Повече лакардия за четене: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1280501
11.09.2014 Нова река за тест и проверка за шарени риби!
Реката бистра и красива кът съмодива

Да благодарим на колегите които са зарибили реката, които и да са те и да вземем пример при следващото зарибяване, щото изглежда няма кои освен ние риболовците да зарибяване!
Повече лакардия за четене: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1280501