Диви шаран-даци...на рояци...;)

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Диви шаран-даци...на рояци...;)

Мнение от топлия »

Точно заради надутите "карпаджии " :butthead: се махнах от карп бг тези префърцунени приказки без подплата, честно ми идват в повече. Дядо ми цял живот е целувал шараните и им е слагал антибиотик. Аде стига с тая куртоазия, да назовем нещата с истинските им имена. Байгън от фалшиви природолюбители. Всички пускаме рибата обратно, а риба няма. Самоизяжда ли се мамка и рибешка, що ли. :axe:
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Пиша втори коментар в темата с риск ако подходящите за това хора решат нека го ИЗТРИЯТ!
За сетен път се убеждавам че каквато и тема да се публикува винаги ще се намери КЛАВИАТУРЧИК да се изака хубавичко върху темата. За мен всичко това е продиктувано или от завист или просто ей така да се заяждаме.Отишъл човека за риба постигнал успех и то такъв че малко хора го могат на див язовир с хубави екземпляри и сега какво дайте да го хулим!Наистина доста хора нямат и понятие как се прави успешен риболов с всичките му подготовки и всичко друго оправихме дайте да се заяждаме с човека.Който не е ходил той не знае за четвъртата въдица какво прави на стойката и че след последвал удар веднага тя заема мястото на извадената ама ПО-СЛАДКО е да завиждаме и да се заяждаме!Всеки сам решава дали ще публикува снимки ще ги изрязва ли или ще прави с тях каквото реши!По същия начин стои въпроса и с уловените рибоци по време на излета!После да не се чудим защо няма публикувани излети във форума и няма инфо какво става по водоемите ни!Поздравления на Веско и компанията му все така и за напред и по-големи ТИ го можеш убеден съм!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Както и да е...най -лошите ми прогнози се оправдаха.Тази седмица е имало следи от мрежари...вчера един френд е махнал 2 сезала вързани на дърветата и отрязани на няколко метра във водата .Да сте живи и здрави всички хейтъри,най -вече самоловящия хейтър,който така добре описа мястото,че и карти и координати сложил ..Язък за пичовете,дето ще отиват там тази вечер...ще направят един добър няколкодневен пикник.Залива Дъждовница за този сезон го отписваме от дестинациите вече.
Сега разработваме друго място,но от там снимки няма да има...информация също.
Наесен ..може би..с песен.
Темата може да се заключи.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Голяма трагедия!
Веско майстора на дивите шарани му заеха мястото и дестинацията му умря. :shock:
Нека и други да хванат от тези дивите , а не от паткарници! :wink:
Но , който може го може!
Пичка всеки може да си хване...но 12 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Нека майсторите не се тревожат, риба къща няма и кой си го може може! :D
Риби бегайте , Vesko1 иде!
:lol: :lol: :lol:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

haga написа: Нека майсторите не се тревожат, риба къща няма и кой си го може може! :D
Риби бегайте , Vesko1 иде!
:lol: :lol: :lol:
Поздравявам те с този добър хит,изразяващ моето мнение за твоята особа.Дано злобата и завистта ти намалее ...с напредването на годинките...и обърни внимание на финалната дума....там ще намериш моето мнение

https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ИзображениеИзображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Хубав репортаж,Веско и хубави рибоци! Все ми се струва,че това ще ти е последната споделена с нас тема!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

hshopov написа:Хубав репортаж,Веско и хубави рибоци! Все ми се струва,че това ще ти е последната споделена с нас тема!
Аааа не,няма да е последната.
Ще има теми с....уклеи,кефали,червеноперки,каракуди,костури,бели риби.То не само шаранския риболов е...риболов.Има и други риби.... :wink:
ИзображениеИзображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Vesko1 написа:
hshopov написа:Хубав репортаж,Веско и хубави рибоци! Все ми се струва,че това ще ти е последната споделена с нас тема!
Аааа не,няма да е последната.
Ще има теми с....уклеи,кефали,червеноперки,каракуди,костури,бели риби.То не само шаранския риболов е...риболов.Има и други риби.... :wink:
Не знам,какво да ти кажа...много безмислици се изписаха в хубавата тема!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

аз затова не пиша и не пускам снимки от излети щото веднага те усират....пък и вече ме е шубе жена ми да не изтреска некоя снимка във фейсбук, че и там са ме намазали с л...
ами общо взето лайнян народ сме.
...иначе браво на колегата и повече успехи.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Веско поздрави за репортажа и риболова!!!Лови си рибите и не се връзвай на ,,героите" зад компа.Успехи и занапред!
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Браво!
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

xsxboy написа:Изображение

Колега много ми се виждат пръчките.. или то това да не го гледам не е важно когато нарушавате закона Вие а само когато другите, тогава вече е проблем. Ти за мен си бракониер
Е ,малко със закъснение,но не се търпи вече.ти можеш ли със ръка на сърцето си да кажеш че си изряден във всяко едно отношение????като управляваш мпс ,спазваш на 100% здп,като пресичаш улици ,го правиш само на пешеходни пътеки,евентуално ако пушиш цигари ,си хвърляш фасовете в кошчетата,или пък не палиш цигари в заведения.ако поне един път си стъпил на криво ,по твоята логика си един закоравял престъпник ,и трябва прокуратурата да се самосезира :lol: не чувствате ли че издребнявате и че ставате смешни със четене то ви "под лупа " на всеки един репортаж.ами вземете направете забележки и на колеги, които са уловили маломерни риби ,снимани и пуснати обратно .там в закона също е упоменато ,че маломерно уловената риба се връща не забавно във водата независимо от състоянието и :idea: .аз предлагам на колегата веско и на останалите които често ходят по свободни водоеми ,да правят все повече провокативни снимки ,ако трябва и със 20 въдици(само за снимките),пък да им гледаме сеира на злобарите.или пък теми от сорта на "хвани -изпържи " на годзила. :lol: .и да приключа накрая със част от една песен "нека се пукат душманите ,хем и моите ,хем и твоите"
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Не си заслужава още 1 курс с лодката отиване и връщане за другите въдици :lol:
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

а бе като са 4 човека ,няма да казва че са толкова ,снима всичките въдици и даже може да кажи че е без билет .то така и така ,го изкараха най-големия бракониер. :lol: ама то май всичките сме под тоз знаменател ,че не виждам нощно време някой да си вади въдиците :wink:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

топлия написа: и им е слагал антибиотик.
извън темата ,но с тоя 'антибиотик",те изобщо знаят ли какво слагат :?: дали е антибиотик или антисептик ,от рода на грануфурина,който се даваше на деца за афти по устата или да се мажат сливиците.пък ако е антибиотик ,то това си е напълно безсмислено ,понеже курсовете за личение са от порядъка на над 3 дена,а и няма такъв антибиотик ,който да се прилага повърхностно :lol: нали са от МШР,гледат да са нещо по-разллично :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”