Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2017
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: Кефалови 2017
На дъно вчера "света" троица, днес-само петица! Рибата все още я има и ако я набараш кълве като луда! На слука!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Колега,това бройки ли са или килограми ....?! 

-
- разбира нещата
Бройки, колега!Не съм месар да возя улов с колесар!Все пак и най-вече съм любител въдичар! Пиша не толкова за количеството, а за това, че рибата я има и трябва да я търсиш и.....постоянстваш! Да получиш не само релакс, но и удоволствие: и двете заедно! Въпрос на възглед и филисофия.lozzy.68 написа:Колега,това бройки ли са или килограми ....?!
-
- разбира нещата
Днес на дъно от 10 до 11.30 морето писа ми 6-ца с 3 големи и още толкова средни платерини.Ударите на големите бяха впечетляващи! Вятърът се усили и рибата заби на някъде, а аз-към къщи. След толкова време нямане и това е нещо!
Взимаш едно кило хамсия или меджит и ги оставяш да втасат за 1-2 дни на балкона.После взимаш 3 хляба и почваш да месиш и да бъркаш заедно с вмирисаната риба.Да стане хомогенна смрадлива смес.Ако искаш може да добавиш и малко галета.Аз много години слагах и по един пакет от стари бисквити "закуска".Едни големи,квадратни,ако се сещаш. Намираш кофа,която ще е само за тази цел и отиваш на морето.Почваш да хвърляш по 1-2 топки на 10 -15 мин. и ловиш около и над мястото на захранване - на директен телескоп на плувка.Aver написа:Колеги моля да споделите чалъма с храната на морето
И се оглеждаш да не ядеш бой заради миризмата...
Поздрави!
Днес с обикновена захранка за шаранови риби,за три часа риболов се получи това
нещо немога да кача снимката,19бр.
- ribarshe
- ще става разбирач
Днеска следобед направих риболова , който най обичам - да наредя рибата пред мен и да я скубя гол след гол. Мястото беше на Морска гара до Хепито , 41 риби прилични , половината на скарида , храната задължителна. Това от мен
А за колегата ,дето пита за храната - колега завърти се край морска гара или Фара и виж колегите как работят , каква храна използват , как я хвърлят, вече се използват и гранули , имай предвид ,че храната не е най -важната., ако такъма ти не е добър само ще гледаш.
Утре към 8-9ч ще съм до Хепито. Поздрави на всички

А за колегата ,дето пита за храната - колега завърти се край морска гара или Фара и виж колегите как работят , каква храна използват , как я хвърлят, вече се използват и гранули , имай предвид ,че храната не е най -важната., ако такъма ти не е добър само ще гледаш.

Това на плувка ли колега?ribarshe написа:Днеска следобед направих риболова , който най обичам - да наредя рибата пред мен и да я скубя гол след гол. Мястото беше на Морска гара до Хепито , 41 риби прилични , половината на скарида , храната задължителна. Това от мен![]()
Въпроса ми ,беше....сериозен!Очаквах и такъв ...отговор,не ехидно поясняване,че 3 КИЛА платерини са,,,месарщина ?!?!?Митко Кирилов написа:Бройки, колега!Не съм месар да возя улов с колесар!Все пак и най-вече съм любител въдичар! Пиша не толкова за количеството, а за това, че рибата я има и трябва да я търсиш и.....постоянстваш! Да получиш не само релакс, но и удоволствие: и двете заедно! Въпрос на възглед и филисофия.lozzy.68 написа:Колега,това бройки ли са или килограми ....?!

-
- разбира нещата
Извинявай, Лози! Отговорът ми е в шеговит смисъл, а не ехиден! Преди всичко съм добронамерен човек!
- ribarshe
- ще става разбирач
На плувка с дълга сопаrdg написа:Това на плувка ли колега?ribarshe написа:Днеска следобед направих риболова , който най обичам - да наредя рибата пред мен и да я скубя гол след гол. Мястото беше на Морска гара до Хепито , 41 риби прилични , половината на скарида , храната задължителна. Това от мен![]()
Днес до към 12ч пред Хепито 22 риби средни

Васе чакаме събота и неделя ако си на риба да дадеш пак инфо,че от множеството рибари които виждам там май нямат регистрации в риболовни форуми.Вчера след обед от 14-16ч три риби на з.фар