Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване
Модератор: sapuna
- ivan_yo
- разбира нещата
Имаш по-лесен и по-кратък път за там. По подбалканския С-я Б-с. На разклона при гурково наляво е прохода на републиката(ХАИМ БОАЗ) а ти си за надясно. От там до мястото на срещата СА ИМА НЯМА 6-7КМ. От София до там ти са 250км.
Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата
За още подробности, питай ще ти обясня. По-кратък, по-добър и по-ясен от този път за колегите от софийски регио няма.Та нали и аз ползвам това направление.
Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата

За още подробности, питай ще ти обясня. По-кратък, по-добър и по-ясен от този път за колегите от софийски регио няма.Та нали и аз ползвам това направление.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!

-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- dimitar_
- сериозен играч
Точно така , Неделчо , правилно си решил , просто няма къде да се видим така на куп , всички , събрани от "кол и въже" , от почти всички краища на страната ... !
Бреий , 5кила , бях ти обещал "дузпи", ама като гледам как си с "канадската" , и как се каниш , ако загубя на "дузпи" , значи Кака ще спечели , май няма да взема топка , предпочитам "служебна загуба" ... !!!
Бреий , 5кила , бях ти обещал "дузпи", ама като гледам как си с "канадската" , и как се каниш , ако загубя на "дузпи" , значи Кака ще спечели , май няма да взема топка , предпочитам "служебна загуба" ... !!!
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Точно на 22ри и 23ти го дават да вали но аз съм казал че и камани да падат съм там
http://www.gismeteo.ru/towns7/15625.htm
Точно на 22ри и 23ти го дават да вали но аз съм казал че и камани да падат съм там
http://www.gismeteo.ru/towns7/15625.htm
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- научил се да хвърля