НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Имаш по-лесен и по-кратък път за там. По подбалканския С-я Б-с. На разклона при гурково наляво е прохода на републиката(ХАИМ БОАЗ) а ти си за надясно. От там до мястото на срещата СА ИМА НЯМА 6-7КМ. От София до там ти са 250км.

Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата :roll:

За още подробности, питай ще ти обясня. По-кратък, по-добър и по-ясен от този път за колегите от софийски регио няма.Та нали и аз ползвам това направление.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!

:D :D :D На дявола ортак станах,но нещата се подредиха,от понеделник съм в отпуск и най-вероятно още в петък съм там.Да не се радвам чак толкова много,че виж котка ми минала пътя :cry: Надявам се всички да ми опитате ракията.Стискайте палци :D
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Неделчо казвай в петък в колко часа да те чакам в Стара Загора да патуваме заедно!! А за ракията съм я опитвал там горе на Сърница и мога да кажа на всички колеги че само заради нея си струва да дойдат да я опитат :lol: :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Nedeltcho Delev написа:[ Надявам се всички да ми опитате ракията.Стискайте палци :D
аз пьк се надявам НИКОЙ да не я опитва,че да има за нас повече :wink: :lol: :lol: само мечти де...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Точно така , Неделчо , правилно си решил , просто няма къде да се видим така на куп , всички , събрани от "кол и въже" , от почти всички краища на страната ... !
Бреий , 5кила , бях ти обещал "дузпи", ама като гледам как си с "канадската" , и как се каниш , ако загубя на "дузпи" , значи Кака ще спечели , май няма да взема топка , предпочитам "служебна загуба" ... !!!
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

И при мен се наредиха нещата от сряда съм отпуска така че сме там.Що се отнася за царевицата аз и без дая нося Поборников на църква ще хвана риба
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Кажете каква стръв да взема при мен има всичко ако някой иска нещо да пише. Пясачен червей- Торен червей тои е в количество-- Земен червей страхотен за СОМ--Попови прасета---пиявици--Царевица ще взема към 20 кг. за хранилка и друга за стръв. Ще взема и 1кг. бял червей.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вземи попови прасета,стават за сом и за шаран.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Абе вие щея ловите или ще я храните рибата. :shock: :shock:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

ivan_yo написа:

Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата :roll:

.
Абе чета ма кат не съм одил нивга все ми е непонятно но като запристигам в понеделник ще звъня на Поборников за повече инфо.
Nedeltcho Delev

5кила написа:
Nedeltcho Delev написа:[ Надявам се всички да ми опитате ракията.Стискайте палци :D
аз пьк се надявам НИКОЙ да не я опитва,че да има за нас повече :wink: :lol: :lol: само мечти де...
Мечтай си 5кила,за тебе ще има специална бутилка :lol: :lol: не се бъзикам,от тебе искам само лед да носиш и стъклена чаша :wink: :wink:
Nedeltcho Delev

Поборников, я кажи как стоят нещата с водата/за миене и пиене де/да знаем как да се подготвим,мисля че на близо няма питейна вода или чешма,Аз ще нося една туба от 20кила но ако трябва повече всеки да знае,няма само с ракия да се мием я :wink: :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На мотела Жребчето има чешма това е на 1.5 км.от мястото.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Здравейте колеги!
Точно на 22ри и 23ти го дават да вали но аз съм казал че и камани да падат съм там
http://www.gismeteo.ru/towns7/15625.htm
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Данесе плашите от дъжда. Няма да ви стопи я
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”