Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
Re: Воблери
По препоръка на майстор Марко аз ползвам синтетичен лак на Мегахим.За сега съм доволен.
Съхне за около 2 -3 дни при 3-4 потапяния през 2 часа.Не съм го пробвал еднократно .За момента и не се е втвърдил вече 1 година почти.
Преди пробвах няколко различни вкл.и яхтен и ама хич не бях доволен
Съхне за около 2 -3 дни при 3-4 потапяния през 2 часа.Не съм го пробвал еднократно .За момента и не се е втвърдил вече 1 година почти.
Преди пробвах няколко различни вкл.и яхтен и ама хич не бях доволен
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- каридата
- учете се от него
Определено и аз съм най доволен от този,пак по препоръки на Марко но нещо с врмето се прееба.По препоръка на майстор Марко аз ползвам синтетичен лак на Мегахим
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Попер около 11см. и 25гр. Прави едно глухо "бльок" и вдига доста вода пред себе си. За сега е пробван само веднъж и риба не е хванал.

КОРЕКЦИЯ - 10,5см. 31 грама
Малко тежък е станал...
Нещо се прецака и не ми дава да редактирам
Малко тежък е станал...
Нещо се прецака и не ми дава да редактирам
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Септемврийската ми партида:

Някои са изпробвани, но още нямат риби.
Опитът с фолиото, който направих с последните 3, общо взето се оказа сполучлив, но тепърва предстои да се усъвършенства.

Някои са изпробвани, но още нямат риби.
Опитът с фолиото, който направих с последните 3, общо взето се оказа сполучлив, но тепърва предстои да се усъвършенства.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Eто какви ги свърших аз:

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво,страхотни са!!!
Ето и от мен нещо.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздравления, много са ви хубави воблерите и на двамата!
Можете ли да ми кажете откъде мога да се снабдя с мрежичка за получаване на люспи? Или нещо, което може да свърши същата работа.
Бях намерил една мрежеста материя, но беше много ситна и не ставаше.
Можете ли да ми кажете откъде мога да се снабдя с мрежичка за получаване на люспи? Или нещо, което може да свърши същата работа.
Бях намерил една мрежеста материя, но беше много ситна и не ставаше.
Първата ми мрежичка я взех от тези неща дето ги дават по сватбите дето са пълни със жито и бонбони
а втората ми я даде приятел който я отрязал от булото на сватбената рокля на жена му 

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ееее, аз се жених "модерно" и жената няма такава рокляkoko7784 написа:Първата ми мрежичка я взех от тези неща дето ги дават по сватбите дето са пълни със жито и бонбониа втората ми я даде приятел който я отрязал от булото на сватбената рокля на жена му

А как се нарича по принцип тази мрежеста материя? Сигурно има по разни магазини за платове, но не знам какво да търся

- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Тази материя се нарича "тюл",сигурен съм,че ще я намериш по магазините.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Може да използваш перде или като мен,стара малка калдърма (мисля че мрежата се продава и отделно).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря за отговорите, ще потърся тюл по магазините за платове.
За рачило не се бях сетил, а имам едно , което не използвам, откакто ловя на спининг.
За пердетата се сетих, но около мен има само такива на фигурки
Един приятел ми каза, че гледал в някаква железария някаква съвсем фина телена мрежичка , точно с формата на люспи.
За рачило не се бях сетил, а имам едно , което не използвам, откакто ловя на спининг.
За пердетата се сетих, но около мен има само такива на фигурки

Един приятел ми каза, че гледал в някаква железария някаква съвсем фина телена мрежичка , точно с формата на люспи.
Плат за перде, мрежа за комари, всеки плат, който е мрежест и има по-широки дупчици. Мисля, че формата на "килийката", дали е правоъгълник, ромб, пчелна килийка или някакъв друг многоъгълник не е толкова от значение. Рибата не се впечатлява чак толкова много от формата на "килийката" на шарката. Дори можеш да използваш мрежичката от ситото на цедка или сито за брашно (малко по-едра шарка - около 1 мм Х 1 мм). Успех.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Че формата на дупките няма значка, ясно, ама нали искаме и да е джиджаноjagger1 написа:Плат за перде, мрежа за комари, всеки плат, който е мрежест и има по-широки дупчици. Мисля, че формата на "килийката", дали е правоъгълник, ромб, пчелна килийка или някакъв друг многоъгълник не е толкова от значение. Рибата не се впечатлява чак толкова много от формата на "килийката" на шарката. Дори можеш да използваш мрежичката от ситото на цедка или сито за брашно (малко по-едра шарка - около 1 мм Х 1 мм). Успех.

В момента съм на вълна "облепяне с алумиево фолио" и правене на люспи върху него, но е прекалено пипкво и следващия вече ще е с мрежичката от рачилото.