Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Няма нужда да се организираме, честите поситители на този водоем ще почнат да въртят капота и сами ще се убедят в някои факти. Но ще трябва да платят някоя и друга такса и такаstoilkatastz написа:Ние ако можем да се организираме.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- pismana
- новобранец
http://www.youtube.com/watch?v=Fh34nwN6gHI нямам коментар оставям ги на вас 

око за две,зъб за чене
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Нямат насищане. Хем обезрибяват, хем дигат таксата. Да са живи и здрави, лошото е че унищожиха и последния оазис на риболова в България и Овчарица от Царя на водоемите, ще стане поредния бедняк.
- bokatasz
- новобранец
Ето едно клипче да погледате да им се порадвате на тез помияриhttp://www.youtube.com/watch?v=nh6TFUmXdSQ
Този приятел влезна към 11 часа и ни загради с мрежата ма каткто му е реда от каракудовия залив до 5 6 място от към завода.После другата мрежа от отсрещния бряг към завода.Имаше колеги които се озоваха между двете мрежи.Явно беше се напоркал вечерта че чак към 6 сутринта влезна да ги вади. Аз задрасквам този водоем
Този приятел влезна към 11 часа и ни загради с мрежата ма каткто му е реда от каракудовия залив до 5 6 място от към завода.После другата мрежа от отсрещния бряг към завода.Имаше колеги които се озоваха между двете мрежи.Явно беше се напоркал вечерта че чак към 6 сутринта влезна да ги вади. Аз задрасквам този водоем

Колеги мисля към 23 да отида на топлото и ще ви помоля да ме насочите каде ще е по одачно да отида към завода,селото или местата около трънката.Благодаря предварително.
- pismana
- новобранец
бягай към селотоrublahka написа:Колеги мисля към 23 да отида на топлото и ще ви помоля да ме насочите каде ще е по одачно да отида към завода,селото или местата около трънката.Благодаря предварително.

око за две,зъб за чене
Какво излиза там шаран ли?pismana написа:бягай към селотоrublahka написа:Колеги мисля към 23 да отида на топлото и ще ви помоля да ме насочите каде ще е по одачно да отида към завода,селото или местата около трънката.Благодаря предварително.
Колега ништо не излиза . Само ще си дадеш 15лева.Три дена ништо само три сомчета даже и каракуда няма. 

Колега ти към селото ли беше или към завода и знаеш ли дали поне някой не е изкарал риба.golf_3 написа:Колега ништо не излиза . Само ще си дадеш 15лева.Три дена ништо само три сомчета даже и каракуда няма.
Колега ние бяхме на плиткото . До завода и стената нямаше хора.Никои до нас не хвана ништо.Охраната каза че са хванали един толуп 23кг.Ако ходиш колега наслука. 

колеги тази сутрин се варнах от там за 24 часа хванахме 4 амура по 2 килограма обто взето много слабо !!!
А къде бяхте застаналиmiro8707 написа:колеги тази сутрин се варнах от там за 24 часа хванахме 4 амура по 2 килограма обто взето много слабо !!!
на 3 по-голямо място от старната на бял кладенец !!!rublahka написа:А къде бяхте застаналиmiro8707 написа:колеги тази сутрин се варнах от там за 24 часа хванахме 4 амура по 2 килограма обто взето много слабо !!!
За две нощи колеги,две шаранчета ( и то маломерни),някое и друго сомче.. Демек - нищо!! Поне успях да докарам до Пазарджик 25 живи сомета, които пуснах в местен гьол... дано да успеят да се развъдят - то ще се разчуе!

А къде беше застанал колега щото и аз мисля да ходя към неделята но не сам сигурен къде да застана.