Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Много лоша година на Дунава... но за всичко си има причина, може природата да ни наказва за безхаберието ни. Аз не се отказвам, надявам се да се оправят нещата, въпреки че май няма за кога да стане това ...
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Дано днешният ден да е повратната точка - Преображение Господно било.
И времето се сменя - вече ще замирисва на есен.
Почвам да си мисля, че това съоръжение Железни врата на Дунава ни играе гадни номера - навсякъде водата пада - като го отприщят , глей какво става.
Много добре си личи по сводката на АППД-то....за наши и чужди станции.....то май стана като във вица - на калпавия риболовец, железните врата му пречат...за вас лъжа, ама за мене истина !
И времето се сменя - вече ще замирисва на есен.
Почвам да си мисля, че това съоръжение Железни врата на Дунава ни играе гадни номера - навсякъде водата пада - като го отприщят , глей какво става.
Много добре си личи по сводката на АППД-то....за наши и чужди станции.....то май стана като във вица - на калпавия риболовец, железните врата му пречат...за вас лъжа, ама за мене истина !
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Пак ли на Батин ?майсторчето страхил написа:Дано се преобразиче другата седмица сме на Дунава!

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Най вероятно пак на Батин,там ми е любимо,но ще гледаме и нивото на Дунава.При високо ниво ще ме водят на Петров камък пък ще видим 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
майсторчето страхил написа:Най вероятно пак на Батин,там ми е любимо,но ще гледаме и нивото на Дунава.При високо ниво ще ме водят на Петров камък пък ще видим
Личното ми мнение е да направите точно обратното

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Благодаря,всяка идея е добре дошла!Разбрах че Петров камък било като кариера
и пониже аз карам ще сме на Батин
.
п.п.В петък вечерта живот и здраве ще си пием ракията в компанията на Дунав,жабите и КОМАРИТЕ

п.п.В петък вечерта живот и здраве ще си пием ракията в компанията на Дунав,жабите и КОМАРИТЕ

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- научил се да хвърля
Аз мисля да се отказвам да търся шарани по Дунав... Дойде сезона на щуките и мисля само тях да търся. Все пак хванах една малка на бял червей, което ме обнадежди. Ако и те не искат да вземат здраве да е... няма и няма 

Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Хайде и аз да се включа ,за 20часа риболов ,едно мренче,неще и неще.
Довечера ако имам време ще пусна и някоя снимка.
Довечера ако имам време ще пусна и някоя снимка.
-
- сериозен играч
Аз ходих в събота след обед по-лома, едно шаранче почти 2кг. десетина облеза, и два кефала.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво на теб.Това си е за хвалба при това нямане.Явно си бил късметлия.
Аз имам едно предложение към всички,което се състои в това,че когато някой има намерение да ходи на което и да било място за риболов,да пише предварително във форума.Така ако е сам,ще може да се направи комбина с някой друг колега.Предимството,ще е в това,че ще има компания и по малки разходи.Това предложение го правя защото аз все не мога да се засека с мои познати колеги,с които да направим съвместен риболов.получава се така,че всеки ходи по единично и прави доста по големи разходи.Незнам дали ще Ви допадне това мое предложение.На мен лично ми се струва,че няма да е зле всеки един от нас да намали от една страна разходите си по транспорта,а от друга, да е с компания.
Аз имам едно предложение към всички,което се състои в това,че когато някой има намерение да ходи на което и да било място за риболов,да пише предварително във форума.Така ако е сам,ще може да се направи комбина с някой друг колега.Предимството,ще е в това,че ще има компания и по малки разходи.Това предложение го правя защото аз все не мога да се засека с мои познати колеги,с които да направим съвместен риболов.получава се така,че всеки ходи по единично и прави доста по големи разходи.Незнам дали ще Ви допадне това мое предложение.На мен лично ми се струва,че няма да е зле всеки един от нас да намали от една страна разходите си по транспорта,а от друга, да е с компания.
-
- вече хвърля и на тежко
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
-
- кандидат преподавател
Аре да ме заведете и мен на тоя лом и аз да хвана нещо по различно от таранка.
Тази година не ми върви с друго.
Миналата седмица ходихме с децата на Юпер и на плувка на 20 м ми барна нещо по едро но се завъртя отгоре и си отиде.Комшията на плувката на 5 м телескоп му удари шарко но скъса кордата - 0,14 на трабуко 2,9кг.
Кой ти очаква на директния да се барне нещо големичко .Иначе щях да сложа по дебела корда.
Неам късмет тази година
Тази година не ми върви с друго.
Миналата седмица ходихме с децата на Юпер и на плувка на 20 м ми барна нещо по едро но се завъртя отгоре и си отиде.Комшията на плувката на 5 м телескоп му удари шарко но скъса кордата - 0,14 на трабуко 2,9кг.
Кой ти очаква на директния да се барне нещо големичко .Иначе щях да сложа по дебела корда.
Неам късмет тази година

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ето и моя 2-дневен излет.Голямо товарене падна, но успяхме да се закараме на Батин.
Това представляваше лодката.

Лека полека се закарахме.Първата вечер опъвахме лагера.

Докато си пиехме ракията излязоха 3 сомчета, нищо особенно като размер.На сутринта кльонкахме 2 часа но без пипане.
Затова пък ШАРО беше там и ни чакаше.Захранихме си едно място и ги подпукахме.Съотношението между извадени и скъсани,оставени в чуканите бепе 50/50.Повечето знаете, че няма как на Дунава рибата е в закачките.В крайна сметка успяхме да извадим 3 шарана.Най-малкия не го снимах и теглих, домързя ме
Ето първия:

Тежеше точно 4.100кг.
Втория:

Третия беше доста по-малък между 2.5-3кг (на око).
Вчера вечерта към 22:30 удари и тази бяла с тегло 2.900кг.Много приятна изненада, това ми е най-голямата бяла досега.

И това е.Очаквайте продължението след няколко дена
Ако някой иска някакви подробности, да пита, макар че повечето неща са ясни
Това представляваше лодката.

Лека полека се закарахме.Първата вечер опъвахме лагера.

Докато си пиехме ракията излязоха 3 сомчета, нищо особенно като размер.На сутринта кльонкахме 2 часа но без пипане.
Затова пък ШАРО беше там и ни чакаше.Захранихме си едно място и ги подпукахме.Съотношението между извадени и скъсани,оставени в чуканите бепе 50/50.Повечето знаете, че няма как на Дунава рибата е в закачките.В крайна сметка успяхме да извадим 3 шарана.Най-малкия не го снимах и теглих, домързя ме

Ето първия:

Тежеше точно 4.100кг.
Втория:

Третия беше доста по-малък между 2.5-3кг (на око).
Вчера вечерта към 22:30 удари и тази бяла с тегло 2.900кг.Много приятна изненада, това ми е най-голямата бяла досега.

И това е.Очаквайте продължението след няколко дена

Ако някой иска някакви подробности, да пита, макар че повечето неща са ясни

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кутинчев, браво, направо сте ги скъсали
Би ли споделил на каква стръв и каква захранка използвахте

Би ли споделил на каква стръв и каква захранка използвахте

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!