Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Като показвам купите и казвам на търговците,че воблерите ловят те ми казват,че ги интересува печалбата,а не това дали ловят или не.Те искат да купят за 10 лева и да продадат за 32.Моите воблери са евтини и няма как да стане това.Затова се опитвам да бъда много коректен към хората в нета.saw1977ewa написа:DEATHMETAL82 написа:Явно трябва да се молим на някой.Много слаб маркетинг и пласмент във втория по големина град в България.
- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
Приятелю, внимавай кой и как цитираш, та да не станат недоразумения
Относно воблерите-фаворит ми е жабчето и го препоръчвам. Много ми хареса и как се ''мандръсат'' малките. Риби да има.
Поздрави.

Относно воблерите-фаворит ми е жабчето и го препоръчвам. Много ми хареса и как се ''мандръсат'' малките. Риби да има.
Поздрави.
- къца - кълве
- сериозен играч
Може би не си ме разбрал.Искам да кажа,че търговците отказват да продават воблерите,защото имат малка печалба.Затова не можете да ги намерите във втория по големина град.Благодаря за представянето на воблерите.Аз мога да покажа много,но това което показвате вие ми е много скъпо.Още веднаж благодаря и извинявай ако съм сгрешил някъде.DEATHMETAL82 написа:Приятелю, внимавай кой и как цитираш, та да не станат недоразумения![]()
Поздрави.
Поздрави !
- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
Баце, грешката ти е неосъзната и чисто техническа, но обръщай внимание кой и как постваш.
Иначе няма нищо неразбрано-проблемите в маркетинга и логистиката са ясни не само на нас, икономистите......
Поздрави!

Иначе няма нищо неразбрано-проблемите в маркетинга и логистиката са ясни не само на нас, икономистите......
Поздрави!
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря за разбирането !DEATHMETAL82 написа:Баце, грешката ти е неосъзната и чисто техническа, но обръщай внимание кой и как постваш.![]()
Поздрави!

- къца - кълве
- сериозен играч
Време е да ви представя цялата колекция "КЪЦА - КЪЛВЕ"
2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
3.Рибка 4 сантиметра,4,4 грама, плаваща,гази около метър.
4.Жабка 4,5 сантиметра,4 грама, плаваща,гази около метър.
5.Рибка 3 сантиметра,2,8 грама, плаваща, гази около метър.
6.Оса 3 сантиметра,2,8 грама, плаваща, гази около метър.
7.Щурец 2,8 сантиметра,2,4 грама,неутрално плаване без собствена игра,за туич. Ето как направих осата от 2,8 грама на 4,5 грама.Запази играта и стана потъваща.
1.Рибка 10 сантиметра, 12 грама ,плаваща,гази около 2 метра.2.Рибка 7 сантиметра,8 грама, плаваща,гази около 1,5 метра.
3.Рибка 4 сантиметра,4,4 грама, плаваща,гази около метър.
4.Жабка 4,5 сантиметра,4 грама, плаваща,гази около метър.
5.Рибка 3 сантиметра,2,8 грама, плаваща, гази около метър.
6.Оса 3 сантиметра,2,8 грама, плаваща, гази около метър.
7.Щурец 2,8 сантиметра,2,4 грама,неутрално плаване без собствена игра,за туич. Ето как направих осата от 2,8 грама на 4,5 грама.Запази играта и стана потъваща.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Еми време беше.Така е по-прегледно.Снимките на воблерчетата1,2 и 4 може и да ги наснимаш,че не се виждат хубаво.Може би ще е добре за всички да направиш един блог безплатен е и да се сложат и разцветките в които се правят.Това ще спести доста време и въпроси .
Поздрави!
Поздрави!
- DEATHMETAL82
- научил се да хвърля
и да се сложат и разцветките в които се правят
+1
+1
- къца - кълве
- сериозен играч
Това ще ми е трудно.Има толкова много разцветки,че ми е трудно да покажа всички. Обикновено боядисвам цветове от които съм доволен при риболова.DEATHMETAL82 написа:и да се сложат и разцветките в които се правят
+1
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Тук е обратната връзка с клиентите.Ние ти казваме какво ще е хубаво да направиш,а дали ще го направиш ти си решаваш.Снимай само тези от които си доволен от другите цветове които не ловят никой няма интерес.къца - кълве написа:Това ще ми е трудно.Има толкова много разцветки,че ми е трудно да покажа всички. Обикновено боядисвам цветове от които съм доволен при риболова.DEATHMETAL82 написа:и да се сложат и разцветките в които се правят
+1

- къца - кълве
- сериозен играч
Когато имам нещо готово ще ви го показвам така.След това ще ви връщам на 61 ва страница да видите данните за съответния номер.Заповядайте в Лехчево на 28.06. на моста в 9,00 часа неделя,носете най уловистото голди.goran2 написа:Тук е обратната връзка с клиентите.Ние ти казваме какво ще е хубаво да направиш,а дали ще го направиш ти си решаваш.Снимай само тези от които си доволен от другите цветове които не ловят никой няма интерес.къца - кълве написа:

- къца - кълве
- сериозен играч
Преди малко получих информация,че Огоста е много мътен.Не тръгвайте без информация.
- къца - кълве
- сериозен играч
- къца - кълве
- сериозен играч
И това не е всичко.
- къца - кълве
- сериозен играч
На 28.06 срещата се състоя.За съжаление моята информация се оказа вярна и риболов нямаше.Хубавото е,че някой хора,които при други условия не биха купили "къца - кълве"сега взеха.Те бяха впечатлени от играта и цената.къца - кълве написа:Преди малко получих информация,че Огоста е много мътен.Не тръгвайте без информация.