Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Дунав-всичко за и по реката
Наистина започва да излиза все по-често пъстърва аз хванах една пролетта,а миналата седмица един комшия също беше закачил една.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ванка, аз някъде тогава се прибирам от морето. За колко дни ще идваш?strijok написа:Кире не остана, земи вържи некой сомчи около 12-13.08 идвам
Можеме да организираме по-голяма сбирка, че ако няма риба, поне да отморим с хапка-пийка.

Емо Василев и сие също смятат да идват, така че спокойно може да почне подготовка за около 15-и август.

Колега, питах за риба, не за стръв.juzni_vetar написа:Казаха ми,че на Чобан кюприя излиза добра мъздуга в неделя един колега е хванал десетина на жито.Довечера или утре ще отида да проверя.

Няк'ви шарани, амури, сомове?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги днес се обаждах на мойте хора в Байкал да видя какво е положението там,новините са обнадеждаващи.Мустакатите са се размърдали в сряда вечерта са извадили един 23кг на кльонг,няколко мрени са ударили по 3-4 кг и една платика 3 кг.На 16,08 заминавам за една седмица ако има някой който няма какво да прави точно тогава да заповяда,можем да направим един съвместен излет за няколко дена.Ще подържам връзка с мойте хора и ще докладвам обстойно до 16-ти!!НАСЛУКА!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кърмаците мисля че са забранени за неопределен период от време.КИРО написа:А моруната обажда ли се ?

- КИРО
- Обратна връзка:
Ти само на кърмак ли я ловиш ?stich написа:Кърмаците мисля че са забранени за неопределен период от време.
Отива и на рибка.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata
Адаш, след няколко дни ще ми обясниш на живо тази твоя теория, че нещоКИРО написа: Отива и на рибка.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе Кире и аз в интерес на истината съм чувал за такива твърдения,ама честно казано досега несъм виждал или практикувал такова нещо.Мои познати на Дунава които са си промишлени риболовци миналата зима бяха хванали една 240кг и една 90кг.и сега забелажете парадокса
и двете бяха мъжки

- КИРО
- Обратна връзка:
Знаш че те чакам,тогава тънкости.GODzillata написа:Адаш, след няколко дни ще ми обясниш на живо тази твоя теория, че нещоКИРО написа: Отива и на рибка.ме хвърли в музиката.
Иначе доколкото знам,в промишленния риболов,парагада е разрешен.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера отидох 5 след обяд на реката до към 8.Водата за 4 дена спадна страшно много водата е мътна песячлива и влачи много боклуци по дъното и на повърхността.Извадих само едно малко шаранче около 15 см.Но му подарих живота за разлика от пенсиите до мен
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Такива малоумници трябва да ги гледаш в очите и да има обясниш,че ако продължават така до няколко години ще ти ловат кура на Дунава.Em1l написа:...Извадих само едно малко шаранче около 15 см.Но му подарих живота за разлика от пенсиите до мен

Мамка им загубена!

Сори ма се ядосах.И тук ги има същите нещастници и като те видят да пуснеш маломерка даже те бъзикат.Неам думи!Такава простотия цари,че...

След навеждането ми до водата с риба те ме гледаха като някои нудист.Потопих го да се съвземе малко и го пуснах когато видяха че си вядя ръцете без рибката ме пита един.Каква риба пуснах и защо я пуснах. Аз викам малко шаранче да стане голямо го пуснах.Пък дъртия вика абе защо го пусна те малките са наи хубави(напрао ми идеше кат тръгвам да засиля някои камък) ако хванеш още даи ги.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Еми ... NO COMMENTEm1l написа:След навеждането ми до водата с риба те ме гледаха като някои нудист.Потопих го да се съвземе малко и го пуснах когато видяха че си вядя ръцете без рибката ме пита един.Каква риба пуснах и защо я пуснах. Аз викам малко шаранче да стане голямо го пуснах.Пък дъртия вика абе защо го пусна те малките са наи хубави(напрао ми идеше кат тръгвам да засиля някои камък) ако хванеш още даи ги.

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги,живот и здраве на 15 сутринта ще съм на Дунава,село Байкал,ако има някой който е навит да направим един съвместен излет за няколко дена да пише в темата или на ЛС.Ще се радвам да направим един риболов с тези които имат желание и възможност разбира се