Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Че колко хиляди фишека мислиш да складираш, че мястото е кът?
Продават и подходящи кутийки по магазините.
Например:
Например:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Гледам да имам поне по 20-30 готови от цвят в различни дебелини за сафрид и за чернокоп. То не е толкова до мястото, колкото да не ми се смесват и разпиляват.rashkoto1 написа:Че колко хиляди фишека мислиш да складираш, че мястото е кът?
Например:
gergi_81 написа:Гледам да имам поне по 20-30 готови от цвят в различни дебелини за сафрид и за чернокоп. То не е толкова до мястото, колкото да не ми се смесват и разпиляват.rashkoto1 написа:Че колко хиляди фишека мислиш да складираш, че мястото е кът?
Например:
Аз така ги правя,листчета за бележки
Изнамерих една снимка все пак

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Много идейно. Хрумна ми нещо покрай тази снимка. Ще споделя като го реализирам. Благодаря.

Дори не съм мислил много по въпроса, просто исках да са разделени и да мога да си дърпам от който цвят искам, отгоре са покрити с листите на които съхнат дефактоgergi_81 написа:Много идейно. Хрумна ми нещо покрай тази снимка. Ще споделя като го реализирам. Благодаря.

Навремето семки продаваха във вестник такаdobria1 написа:

Така е, да.ianimar написа:липсва ви ,ама го мачкате като пишеrashkoto1 написа:Люс, напълни ли фризерите с дребен чернокоп, бре?!
Изостави ни тук и нищо не споделяш
rashkoto1 написа:Навремето семки продаваха във вестник такаdobria1 написа:
Как?

Един въпрос колеги! Тези куки дали ще "работят" на чернокоп? Малко още с термо-шлауха съм на "вие", но приемам съвети за по-добра презентация на куките!
- st_beer
- ще става разбирач
Шегуваш се нали? Това изобщо не са куки вързани от теб.tugman написа:Един въпрос колеги! Тези куки дали ще "работят" на чернокоп? Малко още с термо-шлауха съм на "вие", но приемам съвети за по-добра презентация на куките!

Hobie Mirage Outback
- stareca
- ще става разбирач
При тая кал от БЪЖЛЯК всичко работи къде повече къде по малко .Дори таранкаджиите напълниха чекмеджетата от брега на тапички .Интересното е че от миналата година усилено върви кампания срещу чепаренето като цяло .Че и публика има .Пролетта беше подобно със кастинговата риба от брега след като с бутиковите пласт маси се хващаше големия сап много бързо се заредиха от турция по 30кг. Албиtugman написа:Един въпрос колеги! Тези куки дали ще "работят" на чернокоп? Малко още с термо-шлауха съм на "вие", но приемам съвети за по-добра презентация на куките!
Малко да "събудя" темата, нещо като up!st_beer написа:Шегуваш се нали? Това изобщо не са куки вързани от теб.tugman написа:Един въпрос колеги! Тези куки дали ще "работят" на чернокоп? Малко още с термо-шлауха съм на "вие", но приемам съвети за по-добра презентация на куките!
Да, "предлагането отговаря на търсенето", естествено, че търговците имат мониторинг над това и вкарват търсената стока(или в най-сублимния момент срещу стоката пише, ИЗЧЕРПАНА)! Някой се опитват(къде успешно, къде-не)да търсят алтернатива на чепарето, но българина е традиционалист и си иска чепарето!stareca написа:При тая кал от БЪЖЛЯК всичко работи къде повече къде по малко .Дори таранкаджиите напълниха чекмеджетата от брега на тапички .Интересното е че от миналата година усилено върви кампания срещу чепаренето като цяло .Че и публика има .Пролетта беше подобно със кастинговата риба от брега след като с бутиковите пласт маси се хващаше големия сап много бързо се заредиха от турция по 30кг. Албиtugman написа:Един въпрос колеги! Тези куки дали ще "работят" на чернокоп? Малко още с термо-шлауха съм на "вие", но приемам съвети за по-добра презентация на куките!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Риболова на лефер/чернокоп/ има много варианти,stareca написа:Интересното е че от миналата година усилено върви кампания срещу чепаренето като цяло .Че и публика има .
и почти всичките са успешни,поне така си мисля.
В личен план,съм си решил този проблем,като съм
избрал ЧЕПАРЕТО за да си правя удоволствието.
Не отричам и другите схеми,всеки си има личен характер,и
той му опредля по какъв начин да си лови.
Не обичам да гоня големи риби,и два часа да ги вадя,за някои това си е голям кеф,
разбирам ги много добре.
Аз си обичам интензивен риболов за кратко време в морето.
Ако вляза сутрин рано - към обяд вече пътувам към гаража.
Имам си такъми и за джиг,и за тролинг и за скандил,но много рядко
ги ползвам.
Моето удоволствие си е чепарето,търся си чалъмите за ползване за змарида,
дай боже да го хвана чалъма и за враната и за минокопа.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- stareca
- ще става разбирач
Много хора са си избрали метода на риболов бат Киро но кампанията си е в ход .Ясно е на всеки трезвомислещ че зад нея се крият единственно комерсялни цели .Лошо няма всеки има право да вади трикове от ръкава си нали така .КИРО написа:Риболова на лефер/чернокоп/ има много варианти,stareca написа:Интересното е че от миналата година усилено върви кампания срещу чепаренето като цяло .Че и публика има .
и почти всичките са успешни,поне така си мисля.
В личен план,съм си решил този проблем,като съм
избрал ЧЕПАРЕТО за да си правя удоволствието.
Не отричам и другите схеми,всеки си има личен характер,и
той му опредля по какъв начин да си лови.
Не обичам да гоня големи риби,и два часа да ги вадя,за някои това си е голям кеф,
разбирам ги много добре.
Аз си обичам интензивен риболов за кратко време в морето.
Ако вляза сутрин рано - към обяд вече пътувам към гаража.
Имам си такъми и за джиг,и за тролинг и за скандил,но много рядко
ги ползвам.
Моето удоволствие си е чепарето,търся си чалъмите за ползване за змарида,
дай боже да го хвана чалъма и за враната и за минокопа.