Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
м да требва и ощте малко топло време,не че е студено сега
-
- научил се да хвърля
Преди няколко дена хванах 3 броя, а вчера закачих 2 около София 
Искам да попитам някой дали може дами обясни този монтаж от видеото и дали е успешен за искър? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tz_2ps9RGs

Искам да попитам някой дали може дами обясни този монтаж от видеото и дали е успешен за искър? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tz_2ps9RGs
днес на Своге, цял ден - капо, различни дълбочини, стръв бял червей, нямаше пипане
-
- новобранец
щте трагне оште малко:)другия месец мисля че щте има по добри резултати
-
- новобранец
колеги не6то за оряхоица,или за пелово
.............родна реч омайна сладкаribar4eto_76 написа:щте трагне оште малко:)другия месец мисля че щте има по добри резултати

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Аз мисля да се раходя до Писарово в неделя, дали ще има резултат и някой може ли да ме нaсочи за място, някой вир, защото съм ходил преди 2 години веднъж, и нямам идея къде може да има хубави места.
Благодаря и наслука.
Благодаря и наслука.
Последно промяна от divaka_besen на Чет Фев 07, 2013 9:33 pm, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
и аз сам чувал че на Писарово дава резултат,и щте ми е интересно и на мен да науча за некое местенце,не че някои ште каже ,точно каде има хубави места
Днес бях на Червен бряг,слабо общо взето няколко дребни скобарчета и морунажчета,а и една каракуда.
Но все пак без капо,за което сам доволен.......Нямаше много рибари,разбирасе за сметка на утрешните почивни дни можеби..........
Но все пак без капо,за което сам доволен.......Нямаше много рибари,разбирасе за сметка на утрешните почивни дни можеби..........
-
- новобранец
утре времето е по студено,може и да е още по слаб риболова,но дано не е ,аз мисля да отида в неделя,на Искара на Гиген,над моста ,да видя какво ще стане
-
- новобранец
но пак добре е че са излезнали и морунажчета,chipev84 написа:Днес бях на Червен бряг,слабо общо взето няколко дребни скобарчета и морунажчета,а и една каракуда.
ас мислех да ходя на долни луковит,вчера е паднал моста на чомаковци,има дупка на средата на моста....
ас несам ходил толкова на дол,но ако дадеш добри отзиви ще си направя един излет и до там....наслука
Преди минути говорих с приятел който е на Долни Луковит,панаира е пълен едва си е намерил място лови на фидер има няколко риби,дано съм бил полезен.
-
- новобранец
супер колега ,дано има риби:)аз мисля утре да отскоча до Гиген на фидер ,да видя там какво е положението