САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Re: САФРИД - 2010

Мнение от Mi7chell »

Тази година пасажните риби дадоха много слабо на север,това мен не ме засяга,даже малко ми хараесва защото миналата и по миналата година беше голямо разхищение...много хора няма да харесат това, което пиша,но имаше много хора които правеха по 50-60кг сафрид на седмица ако не и повече в продалжение на почти 3 месеца,какво я правите тая риба бе колеги.Та така де тази година си даде нормално риба,който хванал хванал,аз от брега си хванах достатъчно за опитня през зимата имам десетина кг черникоп,десетина зарган и сафрид и малко повече илария...
Зарганолог
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

Днес на Болата от 13ч-16.45ч по 4-6кг. сафрид на човек :drinkers:
gogo71
новобранец
новобранец

Мнение от gogo71 »

На Германката-само граца
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

gogo71 написа:На Германката-само граца
Снощи пробвах там на нощен ама се отказах рано рано...още 9 часа хванах пътеките.Хванах някоя друга граца ама нямах нерви да кисна там цяла нощ.То пипа едвам едвам и иска кука по-малка от 10-ка :lol: Иначе заливчето вреше от зарган а към 8 и половина вреше от делфини :lol: :lol: :lol: Имаше поне 4-5 делфина които си правиха угощение.
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

Raptorr написа:
gogo71 написа:На Германката-само граца
Снощи пробвах там на нощен ама се отказах рано рано...още 9 часа хванах пътеките.Хванах някоя друга граца ама нямах нерви да кисна там цяла нощ.То пипа едвам едвам и иска кука по-малка от 10-ка :lol: Иначе заливчето вреше от зарган а към 8 и половина вреше от делфини :lol: :lol: :lol: Имаше поне 4-5 делфина които си правиха угощение.
:( сега ако ма открехнеш за кое заливче става въпрос /къде е всъщност/
щото и аз бях там .................... :wink: ако беше пробвал на свечеряване на зелено ламе можеше да останеш учуден :shock:
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
bobby_to
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bobby_to »

kak e ODOZA kolegi?

Проба на действията на модераторите ли правиш ?
КИРО

[c-----------------------------------------------------olor=#FF0040]Внимавай при следващото мнение.[/color]////////////////////////////////////////////////////
OPKA
новобранец
новобранец

Мнение от OPKA »

Mi7chell написа:Тази година пасажните риби дадоха много слабо на север,това мен не ме засяга,даже малко ми хараесва защото миналата и по миналата година беше голямо разхищение...много хора няма да харесат това, което пиша,но имаше много хора които правеха по 50-60кг сафрид на седмица ако не и повече в продалжение на почти 3 месеца,какво я правите тая риба бе колеги.Та така де тази година си даде нормално риба,който хванал хванал,аз от брега си хванах достатъчно за опитня през зимата имам десетина кг черникоп,десетина зарган и сафрид и малко повече илария...
Ами продаваме я колега :lol: на такива като тебе :D
Ей !
Няма да се стягаш ! Това беше шега, разбира се :D
Има хора които си вадят хляба с тези 50-60кг. Какво да се прави. Нали трябва да се живе все пак.
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Продавате я,аа сега ми стана ясноо :lol: ,на мене ми се струва че някои колеги си хранят прасетата,ама както и и да е.Няма лошо да я продавате,да напраите някой лев покрай удоволствието ,но ме съмнява всички да я продават.Един професионален рибар ми каза,от всеки човек става рибар,ама като станеш рибар повече човек от теб не става :lol:
Зарганолог
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Да, бе ще храниш семейство с въдица. Полечка само, да не забогатееш твърде бързо!
Никой, никъде, никога не се е издържал от риболов с въдица по света! Проста лакомия е това, друго обяснение няма!
Да хванеш инцидентно 20-а кила чернокоп и да ги продадеш е едно, но да го правиш цяла година и да не си умрял от глад....справка - горното изречение!
Много му се връзвате на Орка, а той се кефи за ваша сметка. Колко му трябва на.....(няма да се обиждаме директно). ;)
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Днес почиствах темата и близо две страници със СПАМ изтрих, благодарение най-вече на OPKA и bobby_to.
Ще ви помоля да не се връзвате повече на провокациите им и да я караме по същество!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

bobby_to написа:kak e ODOZA kolegi?

Проба на действията на модераторите ли правиш ?
КИРО

[c-----------------------------------------------------olor=#FF0040]Внимавай при следващото мнение.[/color]////////////////////////////////////////////////////
Опппааа - ясно ве мой.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
bobby_to
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bobby_to »

КИРЯК, плашиш ли ме нещо, или...?
bobby_to
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bobby_to »

И ВСЕ ПАК КАК Е ОДОЗА, КОЛЕГИ?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

bobby_to написа:КИРЯК, плашиш ли ме нещо, или...?

Бате модераторите не са плашила, че да плашат.Модераторите са хора които се грижат правилата на форума да се спазват, както и добрия тон тук.Като за начало вземи прочети правилата и ги спазвай, защото те се отнасят за всички. А такива които се мислят, че правилата не се отнасят за тях обикновено свършват с бан или изтриване на профила.Колкото до арогантното ти поведение, надали по този начин ще получиш отговор от колегите.Слагам ти едно предупреждение за сега!!! :twisted:
OPKA
новобранец
новобранец

Мнение от OPKA »

rumci написа:Днес почиствах темата и близо две страници със СПАМ изтрих, благодарение най-вече на OPKA и bobby_to.
Ще ви помоля да не се връзвате повече на провокациите им и да я караме по същество!
Еееей ама Вие ставате за смях бре :lol:
Какво чистиш ? Нали това е форум. Все едно да си говорим тука всички и ти-ТИ решаваш на кого да запушиш устата или да си глътне някак си думите обратно !!!!!!!
Айде споко и не се зимай толкоз на сериозно !
На Българина дай му власт и му гледай сеира.
КИРО И ЗА ТЕБ СЕ ОТНАСЯ !
Знаем ,че си гол,ям рибар като вземеш 1-2 кила днес не можем ти зпуши устата после ....мааму стара :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”