Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Айде готово-изпържих я
Нямам лимон,ама да има нещо за доказателство.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Добре си ви е на вас
При мен започна зимата и така до края на май.......

При мен започна зимата и така до края на май.......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има,има...даже и морски Тигри има,дет глозгат до кокъл!?GODzillata написа:Дали има опасни животни в средиземно море - медузи, таралежи и т.н.?........

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси , останали са и честни хора на днешно време !!!
Та какво се случва ?!?
Днес най-спокойно си затривам портофелот де е от типа "загуби всички документи" . В него лична карата , шофьорска книжка , талони , застраховки , клубна карта , четири кредитни и една дебитна карта , и разни други дребни неща . По едно време ми дзвъни телефона от неидентифициран номер . Дигам аз и разбирам че ми дзвънът от Райфайзен . Та какво станало ? Некакъв човек намерил документите ми . В тях имало визитка на Райфайзен , звъннал там и от там ме намерили и ми дзвъннали . Дадоха ми на човека телефона , дзвъннах му и се разбрахме да ги остави в една баничарница където му е до него , щото аз бех далеч и да не ме чака . Минах от там и си ги взех
Направо бях изумен че са останали толкоз свестни хора които даже да измислят как да те открият та да ти върнат тескеретата !
Поклон на таквиз люде !!!
Та какво се случва ?!?
Днес най-спокойно си затривам портофелот де е от типа "загуби всички документи" . В него лична карата , шофьорска книжка , талони , застраховки , клубна карта , четири кредитни и една дебитна карта , и разни други дребни неща . По едно време ми дзвъни телефона от неидентифициран номер . Дигам аз и разбирам че ми дзвънът от Райфайзен . Та какво станало ? Некакъв човек намерил документите ми . В тях имало визитка на Райфайзен , звъннал там и от там ме намерили и ми дзвъннали . Дадоха ми на човека телефона , дзвъннах му и се разбрахме да ги остави в една баничарница където му е до него , щото аз бех далеч и да не ме чака . Минах от там и си ги взех

Направо бях изумен че са останали толкоз свестни хора които даже да измислят как да те открият та да ти върнат тескеретата !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
Много се радвам,че има такива хора още!!!
Спестили са ти много главоболие и много загубено време по разни институций
За пари не приказваме.Най малкото което е да го почерпиш този човек

Спестили са ти много главоболие и много загубено време по разни институций
За пари не приказваме.Най малкото което е да го почерпиш този човек

- GODzillata
Тудуре, ТИ ли си, бре?az написа:Има,има...даже и морски Тигри има,дет глозгат до кокъл!?GODzillata написа:Дали има опасни животни в средиземно море - медузи, таралежи и т.н.?........
![]()

От ръкава ли извади тая регистрация от 2005г.?

@ПаФ, барем почерпи ли човека?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Има ги,бре Павка!Павел Иванов написа:Баси , останали са и честни хора на днешно време !!
Все пак в стадото с вълци има някои и друга жива офчица!

Те ти един мой случай!
Изминалото лято си мяткаме въдиците на един от родопските язовири и по някое време чувам под стола ми,че телефон звъни.Поглеждам и к`во да видя.В треволяка джиесем/ама убав,от скъпите/.....розов... в розово калъфче,ясно.....-някво знойно девойче

Натискам зелената слушалка и с бодър глас

.............................................................
Та да не разказвам какво последва,че ще се дискредитирам тотално........

...................................................................................................................
Пратих по Спиди телефончето на бабчето да го даде на внучето............

Не че това е някакъв "подвиг"от моя страна,ама умря циганката дет ме Фалеше,та рекох аз сам да си се поФаля!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Здравейте пак. Изминалата година,никой не пусна инфо за тия места.Последно бях там 2011 година.Е става въпрос пак за Искъра.
Даваше само на захранено място.
Нивото беше-ниско,и имаше много места свободни за риболов,от брега.Риба пак-нямаше.Някое сомче от тоя калибър
Сулки-много рядко до кило,и педя платички.Та Искъра-е обран бостан.Ако от само себе си не се развие,друго няма за сега.

Риболовци.
- GODzillata

lusienn написа:
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
Да,Павел Иванов написа:...Направо бях изумен че са останали толкоз свестни хора които даже да измислят как да те открият та да ти върнат тескеретата !...
Така е!
Там, където работя,
Имаме три случая, в които случайни хора, намират открадната дамска чанта с всички документи /без парите, естествено/, намират начин да открият собственичката, или при невъзможност, ги обявяват пред МВР, и колежките поне си получиха документите !
И нещо странно !!!!!!
Едната, не почерпила човека, дошъл на вратата на жилището и, за да и върне чантата !
Като я попитах:
- Защо ?
Измънка и каза, че се била объркала

След години, отново и откраднаха чантата, но вече нищо не и върнаха !!!!!!!!!!!!!!
И друг случай,
Пак от офиса - откраднаха, този път мъжка служебна чанта с всички документи и телефон.
Полицейски патрул спира крадеца,
Явно са го подозирали и при невъзможността му да обясни съдържанието на чантата, по телефона стигнаха до собственика !!!
После го бяха критикували, че не се явявал на съдебните заседания да свидетелствува в негова полза !!!!
Ама това е друга тема - за неблагодарността

И сега офиса е опасан със системи за достъп, камери, чипове,
Ебе, сийбаломайката

Както казва Киро !
И пак обикалят разни специалисти

- G.Petkov
Ангеле,Телескоп написа:...Пратих по Спиди телефончето на бабчето да го даде на внучето...
Не че това е някакъв "подвиг"от моя страна,...
Поне да се беше снимал с внучката,
Можеше да е някоя потенциална В -13

И да влезе за постоянно в страниците на "Прехода"

Е, ........ тогава щеше да е и "подвиг" - от твоя страна

А като се знаем на какви години сме - някой "бабчета" все още стават

Щото, поради липса на "бебчета", ги "използваме" редовно

- Vid
- кандидат преподавател
Павка, ти все едно живееш в европата бе бате.. Те хора де ходят с портфейли и в тях носят живота си никога не съм ги разбирал. При мен нещата са по простички- личната ми карта си стои в къщи както и кредитната, шофьорската книжка в колата. Живея си на принципа- свежи парички у джобичка-мирна душичка...., та парички в дънки, риза, яке...Павел Иванов написа:Баси , останали са и честни хора на днешно време !!!
Та какво се случва ?!?
Днес най-спокойно си затривам портофелот де е от типа "загуби всички документи" . В него лична карата , шофьорска книжка , талони , застраховки , клубна карта , четири кредитни и една дебитна карта , и разни други дребни неща . По едно време ми дзвъни телефона от неидентифициран номер . Дигам аз и разбирам че ми дзвънът от Райфайзен .

Това наистина е много смешно, ама така съм свикнал да си живея в абсурдистана...

Ней неприятното е да се наредиш на опашка в БГ в някой маркет и да има хора преди теб де плащат с карти или някви бонове. То опашката просто спира да върви.... Вече се научих да ги познавам по физиономия и зная къде да се наредя...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- сериозен играч
Зависи,ако е на първо внуче....G.Petkov написа:някой "бабчета" все още стават !

jivko.uzunov написа:Зависи,ако е на първо внуче....G.Petkov написа:някой "бабчета" все още стават !

То и за дядото важи същото!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
А-аааааааа,jivko.uzunov написа:...Зависи,ако е на първо внуче....
Не, ......
Няма внучета,
За такива не сме отваряли и приказка

"То и за дядото важи същото!?"
Е-еее,
И дядото все още е млад "дихател"