Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Да ти кажа честно, ще придобия по-голяма представа, като постоя на някой водоем, след забраната. И тогава ще ти отговоря, ако сме живи, здрави, отишла съм, не съм банната и си ми напомнил 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Много сте исписали днеска бре
Оти не одите за риба а седите дома и пишете

Оти не одите за риба а седите дома и пишете

- kukukuka
- кандидат преподавател
окМilena написа:Да ти кажа честно, ще придобия по-голяма представа, като постоя на някой водоем, след забраната. И тогава ще ти отговоря, ако сме живи, здрави, отишла съм, не съм банната и си ми напомнил

Martin Mihailov написа:Много сте исписали днеска бре![]()
![]()
Оти не одите за риба а седите дома и пишете![]()
оти на младини съм одил у Пчелник и мое ме налазат децата

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
boybey написа:Вижда му се краят на Прехода! Налазиха го навлеци и вече става безинтересен.
Да не кажа "дразнещ".......
Всяка прилика с края на великите цивилизации след нашествия на диваци не е случайна. ...
Не вярвам, да се стигне чак до там !
Преживявали сме и по-тежки дни.
Ще отмине и тази мътна вода от случайни, но агресивни потребители.
Оставам оптимист.
Е, па аз одих, след големо, бързо, обедно, вчерашно апване , ама се прибрах само със снимкиMartin Mihailov написа:Много сте исписали днеска бре![]()
![]()

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- Модератор
Дончо, един приятелски съвет, пък както решиш.Don4o_62 написа: ........
други ден дъските ще ги мажа със изгоряло масло да потъмнеят .........
Това с изгорялото масло е вече остаряла и неефективнаа технология.
Има си байц. Като питаш, ще ти го покажат. Хем тъмно и светло по избор, хем импрегнира дървесината в дълбочина и дава мноого по-дълъг живот на дъските. Преди къде две години ми сменяха покрив на гаража, та така го научих.
Дай Боже, да отминат и интригантите!G.Petkov написа: Ще отмине и тази мътна вода от случайни, но агресивни потребители.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Мilena написа:Дай Боже, да отминат и интригантите!G.Petkov написа: Ще отмине и тази мътна вода от случайни, но агресивни потребители.

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Ще кажа една, за мен истина, за Вас може и да е лъжа!
Никога не съм си позволявала, да се държа с някой непристойно, или просташки, ако този някой, не ме е провокирал по някакъв начин!
Това съм аз сега и докато съм жива!
Никога не съм си позволявала, да се държа с някой непристойно, или просташки, ако този някой, не ме е провокирал по някакъв начин!
Това съм аз сега и докато съм жива!
А ти наистина е време да се ограничиш!kukukuka написа:Мilena написа:Дай Боже, да отминат и интригантите!G.Petkov написа: Ще отмине и тази мътна вода от случайни, но агресивни потребители.![]()
![]()
тая гад и от ковид не мре
до де са живи ревът, че не са оценени и заслужават повече
- kukukuka
- кандидат преподавател
ааа не. аз такива дъртаци то малък не ги дишам.Мilena написа:А ти наистина е време да се ограничиш!kukukuka написа:Мilena написа: Дай Боже, да отминат и интригантите!![]()
![]()
тая гад и от ковид не мре
до де са живи ревът, че не са оценени и заслужават повече

- Martin Mihailov
- учете се от него
Оти си качила три еднакви снимкиМilena написа:Е, па аз одих, след големо, бързо, обедно, вчерашно апване , ама се прибрах само със снимкиMartin Mihailov написа:Много сте исписали днеска бре![]()
![]()
![]()

Проблема си е твой!kukukuka написа: ааа не. аз такива дъртаци то малък не ги дишам.
Не ме занимавай повече! Understand me?
Аз като спец в риболова те попитах, а ти се оказа недовиждащMartin Mihailov написа:Оти си качила три еднакви снимкиМilena написа:Е, па аз одих, след големо, бързо, обедно, вчерашно апване , ама се прибрах само със снимкиMartin Mihailov написа:Много сте исписали днеска бре![]()
![]()
![]()
Можеше само една ама права
Тека требе даси извьртаме главите да разбереме щоси снимала
![]()

- kukukuka
- кандидат преподавател
БХ ще ви гледам сеираМilena написа:Проблема си е твой!kukukuka написа: ааа не. аз такива дъртаци то малък не ги дишам.
Не ме занимавай повече! Understand me?