Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Пиши после какво си направил.ribar4eto_76 написа:супер колега ,дано има риби:)аз мисля утре да отскоча до Гиген на фидер ,да видя там какво е положението
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
днеска на Гиген,от 07:00 до 11:30,нямаше бутане,около 3кг. захранка.и нищо,никакви признаци,на риби ,
Вчера бях на Долни Луковит,такава кал несъм виждал стига се само с джип и то по висок,но сега за риболова лових на фидер и за моя изненада резултата е.....3 бели мрени с общо тегло 2.100кг.Другите колеги ловиха дребни морунажи и по някоя таранка,имах и няколко откачени риби и едно късане.
Вчера бях пак на Червен бряг и варбеше добре докато не заваля малко по силен дъж,след него калванетата спряха.Излязоха на фидер две каракуди един скобар и морунаш,на плувка повече скобарчета и две морунажчета,всичките бяха около 300-400гр.Но за жалост ги няма едрите скобари като друга година.....Риба има много,дори едри играят,но само играят....
Tihomir75 написа:Вчера бях на Долни Луковит,такава кал несъм виждал стига се само с джип и то по висок,но сега за риболова лових на фидер и за моя изненада резултата е.....3 бели мрени с общо тегло 2.100кг.Другите колеги ловиха дребни морунажи и по някоя таранка,имах и няколко откачени риби и едно късане.
Колега къде по-точно си бил на Долни Луковит, че при мен нямаше пипане и дори риби не играеха.А не е вярно, че се стига само с джип

Колега минаваш прес Староселци покрай старата мелница след това прес нивите и после сичището ,бях точно на завоя срещо сондата.На мястото имаше лодка на колеги които бяха минали от отсрешния бряг,мрените хванах до 10ч после нищо доволен лиси.............
Доволен съм 

А ти къде беше,от коя страна...............
От към Долни Луковит малко по-нагоре от сондата(ако говорим за една и съща , че те са няколкo) при тръбния мост иначе знам мелницата но само до там съм стигал от другата страна.Трябва да си бил на Пробива или малко по-надолу.
По нагоре от мелницата нети и трябва да ходиш пълен ужаш.........
някои можели да ми каже каде са местата за риболов около Староселци,защото несам ходил там и незнам,а утре мисля да си направя излет там
Здравейте за няколко дена съм в София препоръчайте места за риболов ,благодаря предварително.
Днес беше много кофти ден,на Староселци около два часа и половина капо,на Долни Луковит само се отбих за малко,от колегите там разбрах че неварви бяха хванали по някоя таранка и оклеи,на Писарово на бента седях най-много време и освен оклеите друго не излиза.......
-
- новобранец
Дано и тази година не е като предната ,че не знамchipev84 написа:Днес беше много кофти ден,на Староселци около два часа и половина капо,на Долни Луковит само се отбих за малко,от колегите там разбрах че неварви бяха хванали по някоя таранка и оклеи,на Писарово на бента седях най-много време и освен оклеите друго не излиза.......
-
- научил се да хвърля
бента на Писарово винаги си дава,но сега за 1 месец 2-3 пъти ходих и нищо. нещо става там