Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от martineti »

ribar4eto_76 написа:супер колега ,дано има риби:)аз мисля утре да отскоча до Гиген на фидер ,да видя там какво е положението
Пиши после какво си направил.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

днеска на Гиген,от 07:00 до 11:30,нямаше бутане,около 3кг. захранка.и нищо,никакви признаци,на риби ,
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Вчера бях на Долни Луковит,такава кал несъм виждал стига се само с джип и то по висок,но сега за риболова лових на фидер и за моя изненада резултата е.....3 бели мрени с общо тегло 2.100кг.Другите колеги ловиха дребни морунажи и по някоя таранка,имах и няколко откачени риби и едно късане.
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Вчера бях пак на Червен бряг и варбеше добре докато не заваля малко по силен дъж,след него калванетата спряха.Излязоха на фидер две каракуди един скобар и морунаш,на плувка повече скобарчета и две морунажчета,всичките бяха около 300-400гр.Но за жалост ги няма едрите скобари като друга година.....Риба има много,дори едри играят,но само играят....
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Tihomir75 написа:Вчера бях на Долни Луковит,такава кал несъм виждал стига се само с джип и то по висок,но сега за риболова лових на фидер и за моя изненада резултата е.....3 бели мрени с общо тегло 2.100кг.Другите колеги ловиха дребни морунажи и по някоя таранка,имах и няколко откачени риби и едно късане.

Колега къде по-точно си бил на Долни Луковит, че при мен нямаше пипане и дори риби не играеха.А не е вярно, че се стига само с джип :lol:
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Колега минаваш прес Староселци покрай старата мелница след това прес нивите и после сичището ,бях точно на завоя срещо сондата.На мястото имаше лодка на колеги които бяха минали от отсрешния бряг,мрените хванах до 10ч после нищо доволен лиси.............
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Доволен съм :D
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

А ти къде беше,от коя страна...............
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

От към Долни Луковит малко по-нагоре от сондата(ако говорим за една и съща , че те са няколкo) при тръбния мост иначе знам мелницата но само до там съм стигал от другата страна.Трябва да си бил на Пробива или малко по-надолу.
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

По нагоре от мелницата нети и трябва да ходиш пълен ужаш.........
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

някои можели да ми каже каде са местата за риболов около Староселци,защото несам ходил там и незнам,а утре мисля да си направя излет там
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Здравейте за няколко дена съм в София препоръчайте места за риболов ,благодаря предварително.
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Днес беше много кофти ден,на Староселци около два часа и половина капо,на Долни Луковит само се отбих за малко,от колегите там разбрах че неварви бяха хванали по някоя таранка и оклеи,на Писарово на бента седях най-много време и освен оклеите друго не излиза.......
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

chipev84 написа:Днес беше много кофти ден,на Староселци около два часа и половина капо,на Долни Луковит само се отбих за малко,от колегите там разбрах че неварви бяха хванали по някоя таранка и оклеи,на Писарово на бента седях най-много време и освен оклеите друго не излиза.......
Дано и тази година не е като предната ,че не знам
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

бента на Писарово винаги си дава,но сега за 1 месец 2-3 пъти ходих и нищо. нещо става там :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”