Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- трапера
- сериозен играч
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Краси, честито на патерица!!!
все пак 33 е по-добре от 43
все пак 33 е по-добре от 43

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Момци, ето как боря шубето от летене - като сам се уча да летя!

...та ако почна да ми пада самолета - да знам как да го приземя.
Microsoft flight simulator X - на т'ва са се учили и ония талибани, които сринаха кулите.

...та ако почна да ми пада самолета - да знам как да го приземя.

Microsoft flight simulator X - на т'ва са се учили и ония талибани, които сринаха кулите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Кире,GODzillata написа:...та ако почна да ми пада самолета ...
Гарантирам ти, че самолета с който ще летиш до Турция и обратно НЯМА ДА ПАДНЕ

Ти само се постарай да не ти падне "другия самолет" от притеснения, че лятото е далеч.
А много сняг паднал по твоя край - ми казаха мои шофьори. И не чистели както трябва, а ?
И тук е едно гадно време, дъжд, вятър, сняг - не можах да отида за риба

Затова пък изкарах един мързелив ден посветен на себе си

G.Petkov написа:Кире,GODzillata написа:...та ако почна да ми пада самолета ...
Гарантирам ти, че самолета с който ще летиш до Турция и обратно НЯМА ДА ПАДНЕ!
!

- G.Petkov
Интуиция бе Митев, интуиция и нищо повече.
Иначе, не съм забелязал да имам гадателски способности
!
Иначе, не съм забелязал да имам гадателски способности

- GODzillata
Човек трябва да е винаги готов!
Я си представете, че на пилота му прилошее, може и инфаркт да получи и т.н., КОЙ, питам, ще кара самолета тогава, а?
Защо да съм като чувал с картофи и да се чувствам тъпо, докато падаме надолу, като мога да фана геврека и да закарам фърчоплана до някоя писта.....или....поне река......
Що се касае до непочистените пътища.........е, зимата, макар и закъсняла - пак ни изненадА'.

Я си представете, че на пилота му прилошее, може и инфаркт да получи и т.н., КОЙ, питам, ще кара самолета тогава, а?

Защо да съм като чувал с картофи и да се чувствам тъпо, докато падаме надолу, като мога да фана геврека и да закарам фърчоплана до някоя писта.....или....поне река......

Що се касае до непочистените пътища.........е, зимата, макар и закъсняла - пак ни изненадА'.

Жорка щом нямаш такива способности и не познаваш , значи Кириленко трябва да се замисли жестокоG.Petkov написа:Интуиция бе Митев, интуиция и нищо повече.
Иначе, не съм забелязал да имам гадателски способности!

- GODzillata
Ами нЪл се вижда, че съм се замислил за приземяването...
Всички мислят как да го вдигат, а на мен пък ми е проблем приземяването!
В интерес на истината, от години всяка зима "летя", вече нямам грижи да го вдигна или приземя, сега изучавам тънкости и висш пилотаж - приземяване при страничен вятър, на къса писта и др.
Проблем все още ми е навигацията, ноооооооо - и на това ще му хвана цаката!

Всички мислят как да го вдигат, а на мен пък ми е проблем приземяването!

В интерес на истината, от години всяка зима "летя", вече нямам грижи да го вдигна или приземя, сега изучавам тънкости и висш пилотаж - приземяване при страничен вятър, на къса писта и др.
Проблем все още ми е навигацията, ноооооооо - и на това ще му хвана цаката!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз "пилотирах" със гледка отзад,да виждам целият самолет.GODzillata написа:Проблем все още ми е навигацията, ноооооооо - и на това ще му хвана цаката!
В горният ляв ъгъл имаш компас със две стрелки

Само една не можах да взема.Точно която теб те вълнува,къде изгасват един след друг двигателите

Неможах понеже имаше някакъв бъг и забива в един момент и се налагаше рестарт.
- Vid
- кандидат преподавател
Гледам, все сте станали супер пилоти, ама даже и да сте на борда като пътници, едва ли ще ви се даде възможност да пилотирате, даже и пилота да получи инфаркт
Това щото реалното няма много общо с виртуалното....
Казвам го, щото съм влизал в пилотската кабина на боинг и дори има доста филми къде пасажери приземяват самолети..... и дали ДА, ама по скоро НЕ....
Затова го казах- маленко по натам в полето или горичката и проблем никакъв, в европата де, в Б-я и на жълтите павета да пикае човек, проблем пак никакъв., най много някой да го помисли за луд и дотам...

Казвам го, щото съм влизал в пилотската кабина на боинг и дори има доста филми къде пасажери приземяват самолети..... и дали ДА, ама по скоро НЕ....
А тук на уважаемия мод ще отговоря следното: Няма нищо лошо, разбира се. Лично, най много ми харесва да пикая и сера сред природата, а не в некВи измислени от хората кенефи. НО, това е най малко некултурно или неетично и Б-я е пълна с пикаещи хора по пътищата. По пътя минават много други коли, пълни с жени и деца и детето пита: мамо, какво прави тоя чичко там, а майката отговаря: изпикал се е и си го изтръска, ама колкото и да го тръска, то все последната капка остава в гащите....Павел Иванов написа:Убаво де , аз така и така не мога да разбера какво и прави терсене на природата като човек се изпикае връз неяТова според мен си е чисто природен нагон и си е нормално да си се праща на природата....
Затова го казах- маленко по натам в полето или горичката и проблем никакъв, в европата де, в Б-я и на жълтите павета да пикае човек, проблем пак никакъв., най много някой да го помисли за луд и дотам...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Мда...и аз крашвам на този урок, просто не ми достига скорост до пистата.....угасват и двата двигателя, почвам да планирам, оня па ми вика слоу даун....аеееееее, чшшшшшшш, как слоу даун бре.......послушах го, свалих задкрилки, вирнах носа и убих скоростта, после вика, че ще столна......сийбаломамата, тъпото е, че ако не изпълняваш указанията и ти прекъсва урока....Красимир Атанасов написа:...
Само една не можах да взема.Точно която теб те вълнува,къде изгасват един след друг двигателитеи трябва аварийно да кацнеш и те пита на кое летище избираш.
Неможах понеже имаше някакъв бъг и забива в един момент и се налагаше рестарт.
Не е истина хората к'ви домашни симулатори са си направили за по няколко бона......кеф цена няма!

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/dacuFbAG0ak?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/dacuFbAG0ak?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

- Павел Иванов
Как кой ?!? Ами Лесли Нилсън , кой другGODzillata написа:...Я си представете, че на пилота му прилошее, може и инфаркт да получи и т.н., КОЙ, питам, ще кара самолета тогава, а?...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- трапера
- сериозен играч
Ако сър Брус Дикенсън е на борда-намаш грижи
Току що погледнах през прозореца и - о,чудо!!! През нощта е навалял сняг, цели два пръста. А тия от Чистота да вземат да го махнат от улицата и тротоарите

Току що погледнах през прозореца и - о,чудо!!! През нощта е навалял сняг, цели два пръста. А тия от Чистота да вземат да го махнат от улицата и тротоарите

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
И тук вече втори ден сме със сняг.
Ето една хубава мисъл, която ме грабна: "Любовта" е капиталистическа конспирация, измислена от алчни цветари! 
Ей, тия от спортсдайрект били коректни бре!
Върнаха ми парите за ония дефектни маратонки, дори са ми изпратили и чек, с който да ми възстановят пощенските разходи по връщането на пратката!

Ей, тия от спортсдайрект били коректни бре!

Върнаха ми парите за ония дефектни маратонки, дори са ми изпратили и чек, с който да ми възстановят пощенските разходи по връщането на пратката!

Киро, теб те е грабнала оная цветарска мисъл, ама аз пък ще пусна няколко ученически бисера, които спокойно могат да грабнат наградата "Гонкур".
“Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор Гений.”
“Охлювът е едновременно и мъжки и женски, но не може да се възползва от това.
“Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание.”
“Гогол страдал от тройнственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствувал бъдещето, а между краката му била страшната действителност.”
“… и тогава той взел ножа и се застрелял.”
“На Онегин му тежало отвътре и отишъл при Татяна да се облекчи
“Лелята на лирическия герой, която била още старата майка на Ангелинка, стърчала в средата на стаята с двата си зеленясали зъби като пещера.”
“Селянинът бил заможен: имал свиня и жена.”
“Кучето си тръгна, въртейки с благодарност опашка. Няма много хора, които могат да го направят!”
“Обичайте Родината, майката ви.”
“Червената шапчица минавала през гората, където растели много гъби, и затова не успяла да различи вълка от баба си.”
“Първите успехи на Пиер Безухов в любовта били лоши – той веднага се оженил.”
“Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко, покойният запазил добър спомен от пътешествието си…”

“Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор Гений.”
“Охлювът е едновременно и мъжки и женски, но не може да се възползва от това.
“Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание.”
“Гогол страдал от тройнственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствувал бъдещето, а между краката му била страшната действителност.”
“… и тогава той взел ножа и се застрелял.”
“На Онегин му тежало отвътре и отишъл при Татяна да се облекчи
“Лелята на лирическия герой, която била още старата майка на Ангелинка, стърчала в средата на стаята с двата си зеленясали зъби като пещера.”
“Селянинът бил заможен: имал свиня и жена.”
“Кучето си тръгна, въртейки с благодарност опашка. Няма много хора, които могат да го направят!”
“Обичайте Родината, майката ви.”
“Червената шапчица минавала през гората, където растели много гъби, и затова не успяла да различи вълка от баба си.”
“Първите успехи на Пиер Безухов в любовта били лоши – той веднага се оженил.”
“Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко, покойният запазил добър спомен от пътешествието си…”
Никоя риба не е по - важна от живота !