Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
В събота бях на Черното от 8 до към 13-14 часа. Нищо
В неделя бях на Долни Богров от 7 до към 13-14 часа нищо. Изредих си всичките кутии с примамки и нищо. Нито 1 риба не видях. Нито Костур, нито Щука....
Евентуално в неделя мога пак да се разходя до Долни Богров.
В неделя бях на Долни Богров от 7 до към 13-14 часа нищо. Изредих си всичките кутии с примамки и нищо. Нито 1 риба не видях. Нито Костур, нито Щука....
Евентуално в неделя мога пак да се разходя до Долни Богров.
Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, малко прясна информация за Пожарево. Неделя кацнахме на язовира в 7:30. Хора много. Цялата седмица рибата е давала стабилно. Информацията беше много обнадеждаваща. Вързахме спинингите и започнахме разходката. С колегата направихме 11 риби. Като най-вървежни бяха клатушки 3.5 сантиметра Smith и Silver Bream. Имаше 2 риби и на воглери ръчна изработка - Спас. Рибата не гонеше особено активно, но стана доста динамичен риболов. На естествена стръв също се вадеше риба, но не знам с каква интензивност. Рибите бяха с хубави размери 400-500 грама.
Отчет даден.
Отчет даден.
-
- фен клуб-скобар
Много хора ходят там ,ама малцина пишат.Браво за инфото.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, аз съм на принципа, че е хубаво да се обменя опит и информация. По този начин повече хора ще ловят и ще допринасят за развитието на общото хобиsaksi написа:Много хора ходят там ,ама малцина пишат.Браво за инфото.

Пожарево не е лесен водоем, така че всякаква информация е ценна.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

п.с. снимката на кротушките е с много голям файл е не можа да се качи
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Кире, къде е тая река?
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
goran2 написа:Кире, къде е тая река?

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря Кире.
Здравейте колеги, вчера 13.11 бях за два часа на Панчарево платения. На плувка със стръв бял и камола на кука 10 извадих 2 пъстърви и две ипуснах. пъстървата е с тегло 200-500гр. На водоема се вадиха епизодично и шаранчета на бял червей на дъно, на плувка не видях да излизат.
На Пожарево от събота - две пъстърви около 300-400гр. на паста. Колегите въртяха яко блесни, но безуспешно. Пробвах на плувка с камола, бял червей, навътре с бомбарда, но нищо. Като цяло не излизаше много, много. Може би вече след сегашното застудяване ще тръгне да взима повече. Моля, ако някой има информация къде пускат от едрата "сьомгова" да сподели, че ми се хваща от нея (без Суходол - този язовир не го обичам изобщо).
-
- вече хвърля и на тежко
Колега на Пожарево в събота спининговият риболов си вървеше. Да, по-трудно заради променливото време, но двама човека имахме общо 11 удара , 7 извадени риби и 4 откачени. Рибата взимаше плахо, не гонеше особено активно, но при такова променливо време, не сме очаквали да е различно. На пожарево има от големите пъстърви, но както сам се досещаш рибите са трудни и доколкото съм виждал се ловят основно на жива стръв или дънен монтаж с паста. Не мога да споделя повече детайли, защото аз лично само въртя. В събота проблема беше , че рибата се беше дръпнала навътре във водоема и нивото на водата беше спаднало. Всичките удари бяха на 20 метра навътре.jabakuchi написа:На Пожарево от събота - две пъстърви около 300-400гр. на паста. Колегите въртяха яко блесни, но безуспешно. Пробвах на плувка с камола, бял червей, навътре с бомбарда, но нищо. Като цяло не излизаше много, много. Може би вече след сегашното застудяване ще тръгне да взима повече. Моля, ако някой има информация къде пускат от едрата "сьомгова" да сподели, че ми се хваща от нея (без Суходол - този язовир не го обичам изобщо).
Съгласен съм. Където захранвах наблизо нямах нито един удар. Всичките бяха навътре и както казваш на дънен монтаж с паста - зелена хирономус. Браво за спинингуването
Аз още нямам необходимите такъми следователно и опит, но всичко с времето си. Не знаех, че пускат и от големите там. Никой не съм виждал да вади от тях. Може би този уикенд пак ще го посетя и ще кажа какво съм направил. Иначе този водоем на мен много ми допада.

На платения на Панчарево, излиза доста шаран. Аз лових на метод с бял червеи. предната събота едни колеги на мач извадиха също доста, но иска захранване и неподвижен монтаж, което на плувка е малко по трудно. Вземанията са резки и шарана поне в събота беше много активен. За пъстърва, колегите браха ядове. Храната ми за метода беше 75% сладка и 25% рибна, малко фракционна.B.D. написа:Здравейте колеги, вчера 13.11 бях за два часа на Панчарево платения. На плувка със стръв бял и камола на кука 10 извадих 2 пъстърви и две ипуснах. пъстървата е с тегло 200-500гр. На водоема се вадиха епизодично и шаранчета на бял червей на дъно, на плувка не видях да излизат.
В недля на яз. Пчелина ( Лобош ) костурчета по 10-12 см. колсото щеш и супер дребен уклей по 5 см. Колеги на жито ловеха бабушки. На бял само костурчета. На рибе също . За съжаление много дребни.
То Лобош е по-скоро пернишко, но все пак всяка информация е ценна. А каракудите от към страната на Радибош няма ли ги? Там излизат добри екземпляри