Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Жорка, за да не губиш книги, си вземи един Kindle (побира около 3000 книги).

Използва се технологията e-ink (електронно мастило) и все едно гледаш истинска книга, няма подсветка на екрана и четенето не уморява очите.
Освен т'ва си теглиш книги от нета и спираш да даваш по 20 кинта за хартиени.

Използва се технологията e-ink (електронно мастило) и все едно гледаш истинска книга, няма подсветка на екрана и четенето не уморява очите.
Освен т'ва си теглиш книги от нета и спираш да даваш по 20 кинта за хартиени.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Годзю , не е същото , няма я харизмата на оригиналната книга . По тая причина буля си ползва Киндлето , а аз си се "набутвам" с печатни произведения , при това доста редовно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Нямам време да ги чакам да ги преведат на български, па да ги печатат и т.н., дърпам ги и ги чета на английски веднага как се появят.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

А при нас е една зима-сняг,вятър,студ,не е за излизане.В П.Тръмбеш сряда е пазарен ден-ден за срещи с приятели,разговори за риба и за жени,за обикаляне на сергиите и купуване на разни дребни неща.Някои от тях-не нужни.Днес даже и за пазар не става и за това наблягам на домашните производства.Хайде
на всички.

А здравейте.И аз бях на пазар,купих един тиган-оребрен-керамичен,и го сефтосах.Отворих и едно бяло вино-намалено от 6 на 3 лв-нищо особено.Сега мернах един модел кериз табелка отдолу.Кръстил се е люско-и няма едно мнение до сега-смукач,както още 800000 хиляди и повече до сега.Е на виж профила му
http://www.nariba.com/forum/memberlist. ... e&u=119505" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовци.
Безумни бисери от женските форуми!
Винаги сме смятали, че любопитството и задаването на колкото се може повече въпроси е страхотно човешко качество. Каквото и да си говорим обаче, понякога е по-добре някои хора да си държат езика зад зъбите. Защото в противен случай рискуват да изтърсят нещо като това!
Вижте най-безумните бисери, събрани от женските форуми! Те вече набират огромна популярност в Мрежата и ако не ви отчаят от живота, то поне хубаво ще ви развеселят...
Винаги сме смятали, че любопитството и задаването на колкото се може повече въпроси е страхотно човешко качество. Каквото и да си говорим обаче, понякога е по-добре някои хора да си държат езика зад зъбите. Защото в противен случай рискуват да изтърсят нещо като това!
Вижте най-безумните бисери, събрани от женските форуми! Те вече набират огромна популярност в Мрежата и ако не ви отчаят от живота, то поне хубаво ще ви развеселят...
"С мъжа ми си направихме всички изследвания, добри са, но пак не може да имаме деца. Да сменя ли мъжа си?!"
"Бременна съм вече от 24 седмици. Ако сурово месо е стояло в хладилника до сиренето, а на сутринта съм изяла това сирене мога ли да се заразя от някаква инфекция от месото?"
"Вчера се лиших от девственоста си. Може ли вече да имам овулация?"
"Какво да направя за да премахна разтягането ми на ануса?"
"Вчера имах секс. Приятелят ми се изпразни на гърдите ми. Аз отидох в банята и се изкъпах. Може ли спермата му при миенето да е стигнала до влагалището и да забременея? Все пак имах овулация."
"Вчера започнах да пия хапчета против забременяване. Но веднага след първото хапче си глътнах и сополите. Ще повлияе ли това на контрацептивният ефект?"
"Целувах се с приятелят ми, а той беше ползвал балсам за след бръснене “Нивея”. Нализах се с този балсам. Възможно ли е той да свали ефективноста на хапчетата ми против забременяване? Все пак в него има много химия!"
"Във влагалището ми, леко вляво, горе-долу по средата периодически ми се появява едно такова чувство, все едно муха трепери с крилца по време на полов акт. Нормално ли е това?"
"Как да лекувам камъни в гърдите?"
"На гушата ми расте един косъм. Ако спя с мъжа си без презерватив ще ми се появят ли още косми там? Защо?"
"На моето момиче са простудени яйчниците. Мога ли да се заразя от нея?"
"Ако съм девствена мога ли да забременея ако приятелят ми е свършил във ваната, където се къпахме заедно."
"Вече два месеца съм бременна. Вчера на мъжа ми правиха рентгенова снимка. Той опасен ли е за мен в момента? Има ли радиоактивно излъчване? Как да се предпазя от него? Мога ли да имам полов живот с него? Или да изчакам?"
"Мога ли да си върна с операция девственоста за първата ми брачна нощ и мъжът ми да не се досети? Къде правят такива операции?"
"Вчера във ваната си вкарах един пръст във влагалището. Ами много е малък този отвор! Няма ли да ме боли много първият път?"
"Може ли от това, че спя по корем да не ми пораснат големи гърдите?"
"Чисто естетически не ми харесва цвета на половите ми устни. Леко е тъмен. Как да го променя на по-светъл?"
“Kажете ми какъв е оптималният размер на мъжкият член за дефлорация? На приятелят ми е 26х6 см. Добре ли е за пръв път?"
"Миналата седмица се лиших от девственост. Нашите не знаят за това. Вярно ли е, че ако не се занимаваш със секс девствената ципа може пак да израстне?"
"На 22 години съм. Скоро започнах полов живот. Вчера забелязах, че ми се появява целулоит. Това свързано ли е с началото на половият ми живот?"
"Може ли да забременея, ако спермата във влагалището ми е попаднала от уста?"
"Занимавам се активно със спорт от 4 години. Бях на преглед при гинеколог и той ми каза, че девствената ми ципа се е разтеглила от шпагатите, които правя. Какво да правя сега?"
"Забременях миналата седмица. Има ли начин тези дни пак да забременея, за да родя близнаци?"
"Какво да правя!!! Като си вземам вана много вода ми влиза във влагалището (почти половин водна чаша)! И после почти час бавно изтича оттам!"
"Възможно ли е забременяване по време на оргазъм?"
"Влагалището може ли да се износва?"
"Винаги съм си мислил, че жените имат само два отвора долу. А те са три! Обяснете ми, моля!"
"Вярно ли е, че при гинекологичен преглед докторът си вмъква цялата ръка вътре, заедно с фенерче?"
"Как девственоста влияе на състоянието на здравето?"
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч
GODzillata написа:Нямам време да ги чакам да ги преведат на български, па да ги печатат и т.н., дърпам ги и ги чета на английски веднага как се появят.
Тъй тъй, който знае чужди езици.....

Напоследък нещо нямам мерак да снимам с фотото, само с телефона..
Напрайх само няколко снимки на училището рибарско, където може по всяко време да си вземеш хапване или да си поръчаш биричка

Отвътре е невъзможно да се снима без светкавица-едно такова затъмнено, приглушено..... Не, че има нещо интересно - кръчма със сцена

Тоя синия Мерцедес го кара една "колежка", сигурно бивша волейболистка. Към Двата метра висока с крак почващ от рамото... В неделя как се беше издокарала самооооооо- червен клин прилепнал дънков минижуп и червена прилепнала блузка.....
Разбрах що биковете се настървят от червения цвят

Пък рождения ден го изкарахме добре, напълнихме и душата на рожденничката. Мацката се беше подготвила подобаващо.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Е колега Телескоп.Горе надминах цифрата с 1 нула-но нали е риболовен форума,може да разтегляме локумите от време на време-за емоция-иначе сухар форум.Значи от Телескопа,съм останал с добри впечетления до сега-ако го попитам нещо ще ми каже.А тука винаги ми е много интересно,как всички си мълчът-и като напиша ред-и се включват подготвени с дълги постове-А сега,кажете на хората как става така.

Риболовци.
- трапера
- сериозен играч
Направо се разхилих на гласТелескоп написа:Безумни бисери от женските форуми!

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
lusienn написа:....Значи от Телескопа,съм останал с добри впечетления до сега..........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Обаче-и часовника не е верен.В момента е 20.56 ч.Не съм бе брате Телескопе-ти го казваш не аз.

Риболовци.
Ама то и брояча на мнения нещо се е прецакал ...щото пиша ,пиша и пак съм си на 486 мненияlusienn написа:Обаче-и часовника не е верен.В момента е 20.56 ч.Не съм бе брате Телескопе-ти го казваш не аз.

Шпионаж,Люска,шпионаж!?lusienn написа:.....А тука винаги ми е много интересно,как всички си мълчът-и като напиша ред-и се включват подготвени с дълги постове-А сега,кажете на хората как става така.
Ти да не си мислиш,че форума ще остане по назад от Приза "Златна флашка!?

TMG ,найс аТелескоп написа: Ти да не си мислиш,че форума ще остане по назад от Приза "Златна флашка!?

Последно промяна от Trias на Сря Яну 29, 2014 9:47 pm, променено общо 1 път.
Наздраве-за много години,честит 29 01 2014г.Оцеляхме утре нов ден-нов късмет.Да попитам тук-някой да ми предложи нова въдица,да си закупя-8 метра карбон за плевелна риба.От утре почвам да спестявам-сега гледам по продавалника един продава 340 гр-карбон-нов на 100 лв.Вижте го и кажете мнение-дали има по добро до рождения ми ден,който е в края на март.Мерси-предварително-може и някой приятел да знае повече от мен-та да ми се обади по телефона с оферта.

Риболовци.