Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Кире,на бъбрека излиза дребен оклей.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Мани мани,добре че не отидох цифката ми потече като река.Явно ме хвана грипчето. Е иначе щеше да има ХВАНИ ПУСНИ тръпка и емоции.Иначе бях приготвил петицата и една сопа убиец, плувки под грам 0,75 и куки 20n Chiка Owner. Време е да почне да излизат и големите " скумриики."Успех на всички които не се плашат от студеното време и да пишат!!!goran2 написа:Кире,на бъбрека излиза дребен оклей.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз погледнах пак във форума с надеждата някой да е дал от някъде положително инфо ама като гледам ще си седя в къщи тая седмица.Kire 50 написа:Благодаря много за поста, мислех да се разходя до Бъбрека,но при това положение си оставам за съжаление в къщи. Ще чакаме по добри времена.thunderboy написа:На пънча вчера за 3 часа нищо, ни на дъно ни на плувка. Имам леки съмнения за 1-2 кълванета ама нанай си..
Трябва да се почне кампания за зарибяване на по-големите водоеми около СФ с каракуда че нещо хич я нямаше тая година.
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
- Garbolino
- разбира нещата
Днес на Пънча (на малкото заливче на моста) останах много доволен от Abletta на VDE. Захранката изобщо не се слепва, супер фина е и прави просто идеален облак - плътно, концентрирано петно, което стои дълго време в по-горния слой. Бях си взел спидито на Garbolino на 2,5м и с много лека и малка плувка стана много добър риболов на уклей. Като цяло преобладават дребните уклеи, но колкото по-дълбоко се лови, толкова по-едри излизат (с малко повече изчакване). Хванаха се и по някоя от прочутите панчаревки "скумрии" 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди време гледах един семинар на някой от руските състезатели. Човека сподели, че захранката за уклей е добре да се бърка, като първо се налива вода в съда, а в нея се добавя сухата храна до желаната консистенция. Направо се родих, ефекта е много по-добър. Облака по-траен, храната е по-хомогенна.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много вярно.chirusa_bg написа:Преди време гледах един семинар на някой от руските състезатели. Човека сподели, че захранката за уклей е добре да се бърка, като първо се налива вода в съда, а в нея се добавя сухата храна до желаната консистенция. Направо се родих, ефекта е много по-добър. Облака по-траен, храната е по-хомогенна.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Garbolino
- разбира нещата
Кире, верно е товаKire 50 написа: А следите от червената ти захранка още стоят, яко цапане е било но риболова изисква жертви

-
- вече хвърля и на тежко
Събота и неделя на Пожарево добър риболов на пъстърва .Риби се ловяха повече на спининг но и плувкарите не бяха капо .В събота рибата баше на стената а в неделя се беше набила в устието .
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

..
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Браво от мен,Кире,че пазиш "поколението".Не съм фен на хвани-пусни но някаква етика трябва да има.Не заради законите(тях у нас ги няма) а заради самите нас.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Колеги, ходи ми се утре да си направя кефа за час два. Да препоръчате платено? Знам, че на герман беше приятно, но какви са условията там?
За Герман- 4 лв. на въдица , пъстървата 9 лв. килото, не се връща. Не дават на блесни да се лови.
Вчера съм се смял сам на себе си. 2 часа по автобуси и пристигнах на платеното Панчарево. Супер условия- топло, лек ветрец ,облачно , обаче и 5 сантиметра стабилен лед. Разходих се до стената и в къщи .
А някой знаел ли Пожарево дали е замръзнало