Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
О да, те повечето дори не се замислят, че на река се лови с една ...Sleeper написа:... Разбира се, с по 5-6 въдици на човек...

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте колеги.Днес и аз реших да поразходя платформата с останалия табун.Дестинация за риболов с.Ханово под съоръжението.Независимо от ранното разтавяне и захранване до 8ч. имах две кълванета от които само една дребна каракудка.След това се преместих на запушеното,а там риболов има самоче рибките които се ловят са малки и до обяд ми писна да търкалям тръбопровода за тях и събрах панаира.Запознахсе с колегата(ATMOS).Дано той да е имал слука.Преди няколко дни там вземаха доста добри платички но,сега ги нямаше.Явно от големите жеги. 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен колеги ... сутринта и аз пробвах 1-во на с.Ханово на реката малко след съоражението , но риболов така и не се получи.След 3 часово возене да бодна някои рибка така и неуспях да хвана нищо.Реших да пробвам на Запушеното как е положението там се получи доло горе добър риболов.За 5-6 часа риболов успях да излъжа доста каракуда на жито имах и някои друга платика на царевица и една сулка около 20 см ми взе на торен ... всички риби бяха пуснати обратно да си ги хващаме пак като ходим ... също така се запознах със колетага jivko69_ ... обменихме по някои друг лаф доста приятен човечец ... ами тва е от мен дано потръгне риболова по реката ... успех на всички колеги 

-
- научил се да хвърля
здравеите и от мен.и ние вчера бяхме на запушеното,трагедия отвсякъде до 9 ч само 2 малки каракудки.и стотици малки рибки плуват подали глави над водата.от там се пуснахме по реката и набарахме белицата.искарахме доволно.реката пада може би на това се дължи че не кълве рибата.а ти колега къде ги вади тия платики и каракуди? ако не е таина де 

уникат-без дубликат!!!
Здравейте,днес отново поразходих антуража само че този път на циментираното зад стадиона.Риболова отново беше на щека стръв сладка царевица дипната с шокобан.Риболова беше задоволителен.Успях да излъжа 6 каракуди с размел около 600гр-700гр.Снимки няма защото решението за излета беше набързо взето.Останах изненадан от развитието на нещата защото около мен имаше доста колеги които,дори нямаха кълване.Рибите си искаха фин такъм и добро презентиране на стръфта като бях полегнал с около 2см. ако увеличах или намалях дълбочинота нищо не се случваше.Задължително стрелба на бял през 5-6мин.
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
В момента на Каргона в района на железния мост излизат (трудно) шарковци-диваци около 1-2 кг., каракуди около 300-400 гр., и разбира се и по-малки. Всичко е обрасло с трева и леща, и както се казва :ври: от риба системата. Най-добри резултати имам на царевица, но не прощават и на пинки, жито и т.н. Активна е в най-големите жеги по обяд. Задължително захранка, чадър и търпение.

Видях и доста щуки да изкарват колеги около 1-1,5 кг.

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Благодарим за инфото колега.И аз забелязвам нещо такова, напук на логиката, два дена под ред и аз забелязвам такава аномалия, докато е по горещо към 4-5 кълве и към 7:30 - 8:00 кълването се разрежда осезаемо.malkapluvka написа:В момента на Каргона в района на железния мост излизат (трудно) шарковци-диваци около 1-2 кг., каракуди около 300-400 гр., и разбира се и по-малки. Всичко е обрасло с трева и леща, и както се казва :ври: от риба системата. Най-добри резултати имам на царевица, но не прощават и на пинки, жито и т.н. Активна е в най-големите жеги по обяд. Задължително захранка, чадър и търпение.![]()
Момчета скоро не съм ходил из Ямболските водоеми,преди 5-6 години обикаляхме редовно язовирите.Та въпроса ми е как е положението на Кринчовица,изчетох цялата тема,но прясно инфо няма, там извадиха преди доста години около 20 кг сом пред очите ми след около 40 минути борба,видях че 2008 са пуснали много шаран.Сега как е на язовира,свободен ли е за риболов,излиза ли нещо.Благодаря предварително на отговорилите.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
trifondeli местата са в началото след дигата кудето е зашуварено ... точно място немога да ти обясня , но според мен успеха за риболов е да си около шуварите по-голямата риба е набита там 

-
- научил се да хвърля
благодаря колега,тая седмица ше я пробвам пак.дано имам по добра слукаAtMos написа:trifondeli местата са в началото след дигата кудето е зашуварено ... точно място немога да ти обясня , но според мен успеха за риболов е да си около шуварите по-голямата риба е набита там

уникат-без дубликат!!!
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето на какво попаднах преди малко ... http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=555 ... браво бе имаме напредък 

да не повярва човек ей то това ще е за тая година отчетоха се
Не,това не мога да го повярвам!AtMos написа:Ето на какво попаднах преди малко ... http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=555 ... браво бе имаме напредък
А пък мрежите най вероятно са иззети за"лично ползване".
колеги ето малко прясно инфо от Ханово-запушеното: днес от 06:00 - 16:00, резултата беше около 2-3 килограма каракуда, на земен червей. по мое решение по малките от шамар ги пуснах да растът за другата година....
. интервала на улова беше между 9 и 4 след обед. като най силен около обяд. надявам се да съм помогнал с нещо.

Колега, виждаше ли се щука да гони?каябаш написа:колеги ето малко прясно инфо от Ханово-запушеното: днес от 06:00 - 16:00, резултата беше около 2-3 килограма каракуда, на земен червей. по мое решение по малките от шамар ги пуснах да растът за другата година..... интервала на улова беше между 9 и 4 след обед. като най силен около обяд. надявам се да съм помогнал с нещо.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !