Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

И аз така оня ден на Гинци "налових" едни пъстърви и най-първично заминаха в тавата: :mrgreen:
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кирееее,
Не става само в тавата, бре :D !
Сложи и някоя въдица, пейзаж, тревичка !
Може и сняг - при теб има доволно :D !

А това на дъното на тавата да не е кръв, или е вино ?
И така, като ги пекаш цели - не стават ли малко "мокрички" ?
Щото жената иска да ги разрязвам на две, без гръбнака!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

То въдички,куки,тревички и други риболовни атрибути слагат тез дет ловят риба,...наш Кире не е от тях...! :mrgreen: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мда, вино е........изкормих ги, напръсках ги със зехтин и лимонов сок, солчица, пиперец, метнах ги в тавата, ливнах малко вино и соев сос и такааааааа.........до готовност. :D

Пейзажни снимки няма, за да не ми разберат мястото. :wink: :mrgreen: :lol: :lol:
Д. Димитров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Д. Димитров »

:drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

То е се виде че Киро,обича да ходи на хотели.Ето и малко инфоИзображение :arrow: https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 2662676999" onclick="window.open(this.href);return false; .Някой ако е ходил,по тия места нека сподели.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

uchen.deti написа:Изображение
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Красимир Атанасов написа:
uchen.deti написа:Изображение

Дали :D ??????????????????
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Хелло момци , ей мъ на :D
Гледам сте се развихрили :lol: :lol: :lol:
Кире , информацията ми е много точна , вервай ми , проверено е . Във Франция точно в момента в който СърГъзи реши да забрани и електронните цигари , забраната за пушене отпадна , всеки собственик сам си решава какво да се прави в кръчмата му под определена квадратура , над нея има вариант деление . Тука да ти споделя че само с четене в ДИРа не стаа , требва си одене на место :lol: Еле па република Кипър да ме виде да споменавам някъде :roll: Предстааш ли си да разрешат и тук всяка област да решава дали ще се пуши в заведенията и сал в кои няма да се пуши ? Аз не мога да се сетя кои ще да са те :lol: :lol: :lol: Инак в "Свидетелите на Йехова" нема да те земат за месия , не се аби :wink:

Георге , тия ти наблюдения са само на база че като одиш някъде те водят на точно определени места съобразени с агитката като цяло . Специално на теб преди време в темата ти пущих снимка с шкембе с цигара във Виена , ама деменция неква , а :roll: Инак баш па във Виена в едно 80% от заведенията под определена квадратура си се пуши , даже е доста трудно да намериш такова в което да не се . Друг е въпроса за вентилацията там . Инак като спомена хотелите каква тъжна случка ме присети :? Излезнал съм на противопожарната стълба на четвъртият етаж в един хотел дет се не пуши и си пафкам . Да ама пущих за малце вратата и се оказах затворен навън щот дръжка сал отвътре . Баси мъката беше да слезна бос по стълбата от оребрено джелезо до партера , там вече съвсем спокойно , ако и да бех по слипове , прекосих коридора и се накатерих по стълбите до моята стая щот асансьора беше с чип който се задействаше от картата за стаята , която пък си беше в стаята и тъй :lol: Ако го караш тъй ще вземеш да кажеш че примерно в МОЛ Сердика център не се пуши ? Ми само така си мислиш щото гледаш на нещата повърхностно . Те днес вечерах в Хепито там , в залата пригодена за пушене , три пъти по-голяма от преходният коридор за не пушачи , си беше пълно , докат в коридора имаше сал две заети маси :mrgreen: Та тъй , гледай като ходиш някъде , само със снимане не стаа :wink:
Инак "Робокопа" не беше нищо особено . Тоя къде го помня от младините ми тогава ме заинтригува повече , ако и наскоро като му гледах повторенията ми се стори доста зле , ама ЕГН , д`ба :lol: :lol: :lol: Като цяло по филма беа фърлили некой лев , ама спокойно може да се пропущи , аслъ как "Игрите на гладът" примерно .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

"Игрите на глада" - идат още 2 серии, о, йеееее! :lol:

Бягай гледай "Джак Райън: Теория на хаоса" - ако си фен на Том Кланси.

И ко викаш, ПаФ, че пушачите сте били дискриминирани? :shock:
К'во да кажат горките потребители на хероин, марихуана и прочие твърда и лека дрога.....завалиите, как ли още не са се оплакали в Страсбург? :roll:

Както и да е...
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:... смешно абсурдна забрана ....
Може да е смешна и абсурдна за теб и за другите пушачи, но е ЗАБРАНА и следва да се спазва в една правова държава! :idea:
Смешна и абсурдна обаче е държавата ни, уви!

В очите пък на много хора смешна и абсурдна е забраната за риболов през определен период, затова и не я ебават и си ходят за риба въпреки забраната.

На други, като Люско и мен, ни е през оная работа дали на дадена риба й липсва около сантиметър, за да влезе в нормата - важното е, че влиза в тиганЯ :lol: - и е някак си смешно и абсурдно ти да се вживяваш толкова за няк'ви риби, а пък да не ти пука за здравето на ХОРАТА и така пренебрежително да говориш за забраната за пушене, и така показно да прокламираш нарушаването й!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...К'во да кажат горките потребители на хероин, марихуана и прочие твърда и лека дрога.....
Винаги ми е било много весело какви доводи могат да изтъкнат някои само и само да е тяхното :lol: Ето примерно според мен мажовете с изявени чести готвачески наклонности по този начин намекват за своята уева наклонност , при това пасивна такава . В случаите на честа изявленост пред много народ то човек достига до извода че това е начин да търсят своята активна половинка от мъжки род , с цел да си угодят взаимно . Либофффта както е известно минава през стомаха :mrgreen:

Кът споменаваш здраве то се чудя защо държиш Ланчията а не си заприходиш Лексъс хибрид ?!? Кеф ти е да тровиш налево , надесно , А ? При това както споменах иде реч за реално тровене а не за такова , тип измислено , без да е доказано реално :idea: Друг е въпроса че забраната за риболов е измислена с цел рибите спокойно да се опрашат и да се даде някакъв шанс да се множат та да си хванеш пак последствие , ако си го можеш де , а няколкото сантиметра разлика са именно предпоставка рибетата да имат шанса да достигнат зрялост за опрашване и пак да има после а не защо нема . То като се замисля няколко сантиметра в повече винаги са от значение , мани какво се опитват да хротуват некои :lol:

В случаят знам че ти е кеф просто да се поддържа дракане , доказал си че е в кръвта ти тролството , особено форумното такова , ама ми дреме :wink:

Павел Иванов
danikl

Мнение от danikl »

:axe: :smt014 или :smt008 и :drinkers: -изберете си,разберете се. :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Киро не пие , аз мъжове не заглеждам , демек никакъв избор не ни оставяш от това което си предложил :lol: :lol: :lol: То верно че за страничният наблюдател дискусията може да звучи като некакво заядане , ама си е чиста проба "ташаци другарю старшина" , но не всеки го вижда в тази светлина :wink:

Павел Иванов
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

От време оно си е така.
Цигарата си изгаря за пушача,а той си умира за нея :mrgreen:
Аз лично,ако имах волята да саскам по-цигарка две със кафето сутрин и след хапване никога нямаше да ги откажа.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Заключено

Обратно към “Разни”