Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И аз така оня ден на Гинци "налових" едни пъстърви и най-първично заминаха в тавата:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Кирееее,
Не става само в тавата, бре
!
Сложи и някоя въдица, пейзаж, тревичка !
Може и сняг - при теб има доволно
!
А това на дъното на тавата да не е кръв, или е вино ?
И така, като ги пекаш цели - не стават ли малко "мокрички" ?
Щото жената иска да ги разрязвам на две, без гръбнака!
Не става само в тавата, бре

Сложи и някоя въдица, пейзаж, тревичка !
Може и сняг - при теб има доволно

А това на дъното на тавата да не е кръв, или е вино ?
И така, като ги пекаш цели - не стават ли малко "мокрички" ?
Щото жената иска да ги разрязвам на две, без гръбнака!
То въдички,куки,тревички и други риболовни атрибути слагат тез дет ловят риба,...наш Кире не е от тях...!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Мда, вино е........изкормих ги, напръсках ги със зехтин и лимонов сок, солчица, пиперец, метнах ги в тавата, ливнах малко вино и соев сос и такааааааа.........до готовност.
Пейзажни снимки няма, за да не ми разберат мястото.

Пейзажни снимки няма, за да не ми разберат мястото.

-
- научил се да хвърля
То е се виде че Киро,обича да ходи на хотели.Ето и малко инфо
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 2662676999" onclick="window.open(this.href);return false; .Някой ако е ходил,по тия места нека сподели.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- G.Petkov
Красимир Атанасов написа:uchen.deti написа:
Дали

- Павел Иванов
Хелло момци , ей мъ на
Гледам сте се развихрили
Кире , информацията ми е много точна , вервай ми , проверено е . Във Франция точно в момента в който СърГъзи реши да забрани и електронните цигари , забраната за пушене отпадна , всеки собственик сам си решава какво да се прави в кръчмата му под определена квадратура , над нея има вариант деление . Тука да ти споделя че само с четене в ДИРа не стаа , требва си одене на место
Еле па република Кипър да ме виде да споменавам някъде
Предстааш ли си да разрешат и тук всяка област да решава дали ще се пуши в заведенията и сал в кои няма да се пуши ? Аз не мога да се сетя кои ще да са те
Инак в "Свидетелите на Йехова" нема да те земат за месия , не се аби
Георге , тия ти наблюдения са само на база че като одиш някъде те водят на точно определени места съобразени с агитката като цяло . Специално на теб преди време в темата ти пущих снимка с шкембе с цигара във Виена , ама деменция неква , а
Инак баш па във Виена в едно 80% от заведенията под определена квадратура си се пуши , даже е доста трудно да намериш такова в което да не се . Друг е въпроса за вентилацията там . Инак като спомена хотелите каква тъжна случка ме присети
Излезнал съм на противопожарната стълба на четвъртият етаж в един хотел дет се не пуши и си пафкам . Да ама пущих за малце вратата и се оказах затворен навън щот дръжка сал отвътре . Баси мъката беше да слезна бос по стълбата от оребрено джелезо до партера , там вече съвсем спокойно , ако и да бех по слипове , прекосих коридора и се накатерих по стълбите до моята стая щот асансьора беше с чип който се задействаше от картата за стаята , която пък си беше в стаята и тъй
Ако го караш тъй ще вземеш да кажеш че примерно в МОЛ Сердика център не се пуши ? Ми само така си мислиш щото гледаш на нещата повърхностно . Те днес вечерах в Хепито там , в залата пригодена за пушене , три пъти по-голяма от преходният коридор за не пушачи , си беше пълно , докат в коридора имаше сал две заети маси
Та тъй , гледай като ходиш някъде , само със снимане не стаа
Инак "Робокопа" не беше нищо особено . Тоя къде го помня от младините ми тогава ме заинтригува повече , ако и наскоро като му гледах повторенията ми се стори доста зле , ама ЕГН , д`ба
Като цяло по филма беа фърлили некой лев , ама спокойно може да се пропущи , аслъ как "Игрите на гладът" примерно .

Гледам сте се развихрили

Кире , информацията ми е много точна , вервай ми , проверено е . Във Франция точно в момента в който СърГъзи реши да забрани и електронните цигари , забраната за пушене отпадна , всеки собственик сам си решава какво да се прави в кръчмата му под определена квадратура , над нея има вариант деление . Тука да ти споделя че само с четене в ДИРа не стаа , требва си одене на место

Георге , тия ти наблюдения са само на база че като одиш някъде те водят на точно определени места съобразени с агитката като цяло . Специално на теб преди време в темата ти пущих снимка с шкембе с цигара във Виена , ама деменция неква , а

Инак "Робокопа" не беше нищо особено . Тоя къде го помня от младините ми тогава ме заинтригува повече , ако и наскоро като му гледах повторенията ми се стори доста зле , ама ЕГН , д`ба

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
"Игрите на глада" - идат още 2 серии, о, йеееее!
Бягай гледай "Джак Райън: Теория на хаоса" - ако си фен на Том Кланси.
И ко викаш, ПаФ, че пушачите сте били дискриминирани?
К'во да кажат горките потребители на хероин, марихуана и прочие твърда и лека дрога.....завалиите, как ли още не са се оплакали в Страсбург?
Както и да е...

Бягай гледай "Джак Райън: Теория на хаоса" - ако си фен на Том Кланси.
И ко викаш, ПаФ, че пушачите сте били дискриминирани?

К'во да кажат горките потребители на хероин, марихуана и прочие твърда и лека дрога.....завалиите, как ли още не са се оплакали в Страсбург?

Както и да е...

- GODzillata
Може да е смешна и абсурдна за теб и за другите пушачи, но е ЗАБРАНА и следва да се спазва в една правова държава!Павел Иванов написа:... смешно абсурдна забрана ....

Смешна и абсурдна обаче е държавата ни, уви!
В очите пък на много хора смешна и абсурдна е забраната за риболов през определен период, затова и не я ебават и си ходят за риба въпреки забраната.
На други, като Люско и мен, ни е през оная работа дали на дадена риба й липсва около сантиметър, за да влезе в нормата - важното е, че влиза в тиганЯ

- Павел Иванов
Винаги ми е било много весело какви доводи могат да изтъкнат някои само и само да е тяхнотоGODzillata написа:...К'во да кажат горките потребители на хероин, марихуана и прочие твърда и лека дрога.....

Кът споменаваш здраве то се чудя защо държиш Ланчията а не си заприходиш Лексъс хибрид ?!? Кеф ти е да тровиш налево , надесно , А ? При това както споменах иде реч за реално тровене а не за такова , тип измислено , без да е доказано реално

В случаят знам че ти е кеф просто да се поддържа дракане , доказал си че е в кръвта ти тролството , особено форумното такова , ама ми дреме

Павел Иванов
Павел Иванов

- Павел Иванов
Киро не пие , аз мъжове не заглеждам , демек никакъв избор не ни оставяш от това което си предложил
То верно че за страничният наблюдател дискусията може да звучи като некакво заядане , ама си е чиста проба "ташаци другарю старшина" , но не всеки го вижда в тази светлина 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
От време оно си е така.
Цигарата си изгаря за пушача,а той си умира за нея
Аз лично,ако имах волята да саскам по-цигарка две със кафето сутрин и след хапване никога нямаше да ги откажа.
Цигарата си изгаря за пушача,а той си умира за нея

Аз лично,ако имах волята да саскам по-цигарка две със кафето сутрин и след хапване никога нямаше да ги откажа.