Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
ОК - първо тези снимки нямат дата. Тоест единственото, което става ясно от тях е че язовира е Николаевка и че на земята има два шарана. Може да е снимано вчера, може и да е преди 3 години. А може и шараните да ги е дал собственика на язовира от мрежите за снимката и с цел реклама. Информацията от интернет за мен е винаги под съмнение.boiskito2000 написа:вие маи наистина не вярватв за шараните аNikiStoianov написа:
да имаше един 7 и един 5 кг извадени от мене и баи колйо можи и снимки ако искате гледаите в галерията
Второ с такива мнения - аз хванах, който ще да вярва! - не помагате на никого. А целта на темата и форума е да си помагаме. Ако е само за хвалбата - пускайте си снимките в раздела "Моят риболовен излет". Защото така само пращате хората за зелен хайвер. Аз съм си казал мнението вече за Николаевка и си стоя на него. Риба малко - раци страшно много. Който иска да ходи.
Освен това с доста колеги съм говорил по язовирите. И всеки като го питам за Николаевка казва - "Ходих няколко пъти - повече няма да стъпя". Може би аз и те сме по-слаби рибари от други, може би късмет нямаме. Едно или друго - аз поне скоро няма да стъпя там.
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Николаевка 15сти септември колега от карпа ...

На николаевка се каня да ходя от години насам не съм ходил нито веднъж. На този язовир се иска постоянство. За 1 вечер оставане файда няма. За 4 дена съм сигурен че ще имам поне една стойностна риба над 5 кг! Раците много лесно мога да ги прогоня като си направя "ръкави" от рибно брашно и спря притока към пътеката! 2 шамандури и рибно брашно = раците ги няма. Отстрани си храня с царевица и топчета. Не знам дали върви там на топчета, но че храня обилно с тях. Рибата е прецизна. Големите шарани са захитря ли много особенно след "наранявания". Тук искам да припомня за колегата executor!

Moга да гарантирам че всички риби си плуват обратно там от където са дошли - аз Николаевка!

На николаевка се каня да ходя от години насам не съм ходил нито веднъж. На този язовир се иска постоянство. За 1 вечер оставане файда няма. За 4 дена съм сигурен че ще имам поне една стойностна риба над 5 кг! Раците много лесно мога да ги прогоня като си направя "ръкави" от рибно брашно и спря притока към пътеката! 2 шамандури и рибно брашно = раците ги няма. Отстрани си храня с царевица и топчета. Не знам дали върви там на топчета, но че храня обилно с тях. Рибата е прецизна. Големите шарани са захитря ли много особенно след "наранявания". Тук искам да припомня за колегата executor!

Moга да гарантирам че всички риби си плуват обратно там от където са дошли - аз Николаевка!

-
- вече хвърля и на тежко
едва ли има някой по редовен от мене и Бай Колйо на язвир николаевка и аз гарантирам че тея риби ги има който не вярва да отиде и да пита дебелия пазач за бежовата лада и черния голф 3 дали някога сме изтървали уйкенда винаги сме там там сам изкарал над 30 шарана това лято и няколко амура за толостолобите няма да казвам щото никои ня вярва но ето ви линк и гледаите 11 кг който го искара бай тошоhttp://www.vbox7.com/play:e3d5a5b0
след това последваха 13 и 17 кг изкарани от Бай Колйо в този язовир има гиганти вапроса е че Сашо много му бай/много лекува язовира но за всяка отрова има противоотрова/
след това последваха 13 и 17 кг изкарани от Бай Колйо в този язовир има гиганти вапроса е че Сашо много му бай/много лекува язовира но за всяка отрова има противоотрова/
- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Само ще помоля за снимки на рибите! Намери ме в скайп ако не можеш да ги качиш hrisilqn92boiskito2000 написа:едва ли има някой по редовен от мене и Бай Колйо на язвир николаевка и аз гарантирам че тея риби ги има който не вярва да отиде и да пита дебелия пазач за бежовата лада и черния голф 3 дали някога сме изтървали уйкенда винаги сме там там сам изкарал над 30 шарана това лято и няколко амура за толостолобите няма да казвам щото никои ня вярва но ето ви линк и гледаите 11 кг който го искара бай тошоhttp://www.vbox7.com/play:e3d5a5b0
-
- вече хвърля и на тежко
не се хваля само сас снимките питай и ще ти кажа каквото те валнува недеи да ругаеш ако искаш даи gsm тази седмица пак сам там и ела да видиш да се увериш за ко става реч там има гиганти големи шарани вапроса е че гйола е много много труден
-
- вече хвърля и на тежко
E ако не друг ти пине знаеш дали ние вадим риба там ти също имаш успехи там засичали сме се много пъти и за толупите знаеш и за амурите и за шараните правилно който неше да не ходи говоря за /solveiko/ с него саме се засичали много пъти там
Последно промяна от boiskito2000 на Вто Окт 06, 2009 11:28 am, променено общо 1 път.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги,вчера ходил ли е някой на сладководен риболов. Споделете!
Кефа цена няма!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колеги, аиде стига с тая реклама на Николаевка, че на Сашето ще му утънее джеба да плаща на толкова рекламни агенти. Шегувам се
. Ама наистина стига с тая Николаевка, за там е писано и писано колкото щеш, които иска да чете старите постове, те са си същите кат новите и нищо не се е променило там. Нека не си спамим пак темата. Дайте да пишем смислени неща и да споделяме кой, къде и какво е хванал, а не аз ходих еди къде си и нищо не хфанах за пети път, ама там много риба има тъй ми казаха, но водоема труден. Нека си помагаме с реална информация.
И така: Събота 3,10,2009 с брата посетихме тоя рибарник на Девня до базата на Трансинс. Условията 15 лв на човек и според настроението май на собственика броя на пръчките,но от три нагоре.До два кг.риба са бонус от там нагоре си плащаш по 5лв килцето. Рибарника е с работно време всеки ден от 7,00 до 20,00.Според собственика във водата плуват шаран и бял амур, толстолоб и таранки само над кило. Амурите чудовища все над 6 кг, а шараните масово около две кила, но имало и по над пет и нагоре.
Реалността: дъното е обрасло с храсти, преди да напълнят водата нищо не е почистено и си стоят храсти и дървета но цялото гьол.Много е гадно за един ден да оставиш три, четри хубави олова по минимум два и нагоре лева, поводи и тн по закачките, само щото някой арендатор го домързяло да изчисти дъното. Дъното освен със закачки осеяно и с гъст килим от много гладни раци, които ядат най вече царевица - стръвтта която арендатора ни препоръча да ползваме щото на друго не ще да кълве. Интересното е , че тия раци явно са специална селекция, която е вегетарианска , щото на червей не бутаха. За цял ден само тормоз от страна на раците и в един интервал за около 30 мин в който спряха да ни закачат осмокраките гадинки - два удара на директен телескоп на торен червей и един на шаранските въцици на царевица. Трите удара на брат ми и реализирани- едно шаранче около 300-400 грама, едно кило и едно около кило и половина. Това е после пак мълчанието на сигнализаторите и борба с осмокроки гадини. Ужасен водоем за риболов- за почивка не става а само за образуване на нерви, но за тая работа повечето си имаме жени
. След разговор и с едно хлапе, което се оказа, че е сина на собственика се оказа, че всички шарани във водоемчето са от малки до маломерни и няма ни един с размерите които баща му твърдеше, а амурите са само мит. Толстолоб имаше, единствения освен нас посетител хвана два мъника.
Това от мен - рапорт даден, дано съм от помощ. Наслука.

И така: Събота 3,10,2009 с брата посетихме тоя рибарник на Девня до базата на Трансинс. Условията 15 лв на човек и според настроението май на собственика броя на пръчките,но от три нагоре.До два кг.риба са бонус от там нагоре си плащаш по 5лв килцето. Рибарника е с работно време всеки ден от 7,00 до 20,00.Според собственика във водата плуват шаран и бял амур, толстолоб и таранки само над кило. Амурите чудовища все над 6 кг, а шараните масово около две кила, но имало и по над пет и нагоре.
Реалността: дъното е обрасло с храсти, преди да напълнят водата нищо не е почистено и си стоят храсти и дървета но цялото гьол.Много е гадно за един ден да оставиш три, четри хубави олова по минимум два и нагоре лева, поводи и тн по закачките, само щото някой арендатор го домързяло да изчисти дъното. Дъното освен със закачки осеяно и с гъст килим от много гладни раци, които ядат най вече царевица - стръвтта която арендатора ни препоръча да ползваме щото на друго не ще да кълве. Интересното е , че тия раци явно са специална селекция, която е вегетарианска , щото на червей не бутаха. За цял ден само тормоз от страна на раците и в един интервал за около 30 мин в който спряха да ни закачат осмокраките гадинки - два удара на директен телескоп на торен червей и един на шаранските въцици на царевица. Трите удара на брат ми и реализирани- едно шаранче около 300-400 грама, едно кило и едно около кило и половина. Това е после пак мълчанието на сигнализаторите и борба с осмокроки гадини. Ужасен водоем за риболов- за почивка не става а само за образуване на нерви, но за тая работа повечето си имаме жени

Това от мен - рапорт даден, дано съм от помощ. Наслука.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Вто Окт 06, 2009 2:23 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Стига с рекламите на тоя язовир,стига с рекламите на оня гьол.....Явно като се изкара някоя хубава риба си е чиста проба реклама.Ами скоро време ще гледате само трофейни таранки и платики.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Камене, друго имах предвид - нека всеки който е имал добра слука някъде да си пусне темата със снимков материал в моят риболовен излет и всички да му се порадваме, а не в тази тема да се изтърси хванах 5 кила шаран на Николаевка и толкова - снимка няма - кога на какво как го хвана също няма. Ами едно такова мнение за мен прилича повече на подвеждаща реклама отколкото на опит за споделяне на успеха с колегите и желание да си помагаме и в без това тегавата за риболов варненска околия.
Това е мое мнение и не съм искал да те издразня. Извинявай.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Вто Окт 06, 2009 5:59 pm, променено общо 2 пъти.
.

-
- вече хвърля и на тежко
ти дане падаш от венера е всички снимки ми са в галерията има на няколко амура дето са от друго място няма казвам каде че да не правя реклама ама ти ако ми ходиш на развъдници да ловиш и ако отидеш веднъж на някои естествен язовир и ако не моиш фаниш не значи че язовира нема рибаsvilen_sa6kov написа:Камене, друго имах предвид - нека всеки който е имал добра слука някъде да си пусне темата със снимков материал в моят риболовен излет и всички да му се порадваме, а не в тази тема да се изтърси хванах 5 кила шаран на Николаевка и толкова - снимка няма - кога на какво как го хвана също няма. Ами едно такова мнение за мен прилича повече на подвеждаща реклама отколкото на опит за споделяне на успеха с колегите и желание да си помагаме и в без това тегавата за риболов варненска околия.
-
- вече хвърля и на тежко
Щом искаш етп ти инфо щото говориш глупости вари на николаевка коагато и да е заставаш на салкъмите малко преди стената храниш здраво царежица коноп и смлени топчета домашни са хвърляш на топчета за предпочитане скопекс по не те бара рака и да видим дали нема да земеш риба ама не да идеш сабалян и на обед да си тръгнеш и да ми кажиш пак няма риба
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега твоита работа стана малко гузен негонен бяга. Не съм имал предвид теб, а говоря най-общо и по-принцип. Галерията ти не съм я гледал и нямам намерение, защото не ме интересува. НЕ си изпускай нервите така бе, колега и не нападай хората- не съм те нападал и не визирам теб изобщо с думите си.boiskito2000 написа:ти дане падаш от венера е всички снимки ми са в галерията има на няколко амура дето са от друго място няма казвам каде че да не правя реклама ама ти ако ми ходиш на развъдници да ловиш и ако отидеш веднъж на някои естествен язовир и ако не моиш фаниш не значи че язовира нема рибаsvilen_sa6kov написа:Камене, друго имах предвид - нека всеки който е имал добра слука някъде да си пусне темата със снимков Това материал в моят риболовен излет и всички да му се порадваме, а не в тази тема да се изтърси хванах 5 кила шаран на Николаевка и толкова - снимка няма - кога на какво как го хвана също няма. Ами едно такова мнение за мен прилича повече на подвеждаща реклама отколкото на опит за споделяне на успеха с колегите и желание да си помагаме и в без това тегавата за риболов варненска околия.
Това на какви водоеми ловя и колко добре си е моя работа и не ти дължа обяснение. Не се познаваме за да ме поучаваш или съдиш.На НИКОЛАЕВКА не съм ходил и не искам да ходя. Това е .Абе какви хора сте бе? В тоя форум сме за да си помагаме а не да се обиждаме, нападаме и да се мерим кой по- велик рибар.
ПП.Моля намеса на модератор, че пак се оспами темата с тия обяснения за Николаевка.
.

Свилене аз съм ходил на девнеския равъдник няколко пъти.Първите два излета-много зле.След това обаче започнах да сменям местата и да се оглеждам.Да има много раци,да не става за почивка,но става за риболов.Шарани по пет кила не съм виждал ,но по два съм хващал и то не един.Амур не съм улавял ,но ти гарантирам че има,едни приятели хванаха един към четири кила.Толстолоб има но не е много голям.Килограм и половина,два са ми най големите.Никога досега не съм качвал снимки на уловени от мен риби,но мога да ви дам дума,че никой никога не съм лъгал.Не искам да правя реклама на който и да било арендатор.След първите си два излета там бях на същото мнение като твоето,но после нещата се пооправиха пък и ден с ден не си приличат.Така че,не си правете генерални изводи от едно ходене,според мен е грешно.Да сме живи и здрави и да си помагаме това е най-важното.Успех колеги. 

- Motorski
- ще става разбирач
ама недейте така де
темата заприличва и напомня на темата за онзи Реджи...