Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2010
Днес на ной за 4 часа 5 заргани от 11.30 до 15.30,времето страхотно-рибата не кълве!Вчера на същото място от 12.00 до 14.00 капо.успех на всички!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Кранево от обяд до 17и30ч. 25бр.заргани и два сафрида
Днес пак ще пробвам.

Днес на юг 11бр зарган измъчен риболов .Май ще закривам сезона
-
- научил се да хвърля
абе колеги един въпрос -- гледам всички от Варна пишат заргани в множествено число (т.е. 4 заргани) , пък ние от Бургас пишем заргана... т.е. 1 зарган; 4 заргана....
на мен лично ми звучи 4 заргана по правилно от 4 заргани... ама книжновно кое е правилното

на мен лично ми звучи 4 заргана по правилно от 4 заргани... ама книжновно кое е правилното

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- научил се да хвърля
на такива заядливци на дребно няма да си правя труда да отговарям...
само като видя че това ти е първото мнение във форума за 2 години и до там

само като видя че това ти е първото мнение във форума за 2 години и до там

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Привет!Днес на Бяла 10бр.Две пуснах, че много едри бяха(те в общи линии всичките бяха такива).Всичко на плуваща бомбарда от 9.30-до14.30,после минаха делфини и оправиха съвсем положението.Най активна беше рибата за 30 минути сутринта,после на големи интервали.
- YordanDanev
- сериозен играч
Рибата е на Бургаският плаж, няма смисъл за няколко писалки да се ходи на юг. Тук поне излиза добър есенен зарган.krasi81 написа:Днес на юг 11бр зарган измъчен риболов .Май ще закривам сезона
Днес за около два часа взех пет заргана и една платерина

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Е днес по скромно-20 бр. и за повече време започна да взима след 13ч до тъмно.Снимки в галерията 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и на поморийския плаж,и на равденския плаж
за други плажове незнам 

Качествени чепарета Borkata

Привет на всички.Престраших се и Аз да напиша първите си редове.Днес на Юг от Бургас(Лозенец)35 бр.Явно Аз бях днес кадемлията защото другите двама приятели които бяха с мен,единия хвана 7 бр. другия 10 бр.Ама много мъка беше да се ловят. Много се назландисваха ,може би защото повечето бяха дребни.
p.s.По едно време дойдоха 6/7 Афали и като го метнаха този ми ти Зарган луда гонидба беше
голямо скачане падна.
p.s.По едно време дойдоха 6/7 Афали и като го метнаха този ми ти Зарган луда гонидба беше

Здравейте,
Днес бях на камъните под Бомбата на Фичоза.От 11.00 до 16.00ч. нищо,дори и удар нямах.Но след това ми се усмихна и на мен късмета.За един час 20бр.зарган не много големи екземпляри,но такъв е бил пасажът.Успех на всички.
Днес бях на камъните под Бомбата на Фичоза.От 11.00 до 16.00ч. нищо,дори и удар нямах.Но след това ми се усмихна и на мен късмета.За един час 20бр.зарган не много големи екземпляри,но такъв е бил пасажът.Успех на всички.
Дака мерси за инфото но аз не слизам за 5 рибиYordanDanev написа:Рибата е на Бургаският плаж, няма смисъл за няколко писалки да се ходи на юг. Тук поне излиза добър есенен зарган.krasi81 написа:Днес на юг 11бр зарган измъчен риболов .Май ще закривам сезона
Днес за около два часа взех пет заргана и една платерина

Браво градски набарал си гиbrineketo написа:Привет на всички.Престраших се и Аз да напиша първите си редове.Днес на Юг от Бургас(Лозенец)35 бр.Явно Аз бях днес кадемлията защото другите двама приятели които бяха с мен,единия хвана 7 бр. другия 10 бр.Ама много мъка беше да се ловят. Много се назландисваха ,може би защото повечето бяха дребни.
p.s.По едно време дойдоха 6/7 Афали и като го метнаха този ми ти Зарган луда гонидба бешеголямо скачане падна.
-
- научил се да хвърля
По буните все още излиза по някоя зарганка - предимно следобяд
Снощи преди мръкване целнах и сафрид

Снощи преди мръкване целнах и сафрид

на централно пристанище-Бургас, заргани на плувка, отдавна не ги бях хващал така, все на бомбарда, голяма емоция е, по 10-тина риби до обяд, така е вече цял месец, за стръв слагам скарида(белена), дълбочина 1,5м., кука 10№, зарганите са по 100-тина гр. и нагоре