Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
имам проблем със мястото за спининг основна цел ЩУКА обикалям целия кеи там нищо и нищо клатушки блесни воблери всичко пробвам не става и не става няма никои водя бавно закачам и става опасно ,, всичко пробвам не става и търся хубаво място ако някои има идея кде да отида моля да даде съвет

Здравейте!Ето малко инфо от скорошния ми излет.
Бях с 1 м,рятел и баща на на текето.Излязоха 4-5 бели рибки (4-5 сантиметра) и естествено това за което бях отишъл ===>

БЯЛ РИБОК 4,500 кг
Към 11 часа имах още 1 удър на бяла риба докарах я до брега само за да я видя , че е горе-долу толкова голяма като тази която вече бях уловил.Но докато подадат кепа рибока се обърна и си замина
. Кам 11:30 отново удър , но този път на въдицата на моя приятел , кепа е в готовност изведнъж както вади и олеква "изтървах я!!!!" обира вече си вижда кукичките и около неговото олово оплетено друго.Вадим и какво да видим закачил е друга въдица , която от доста време е лежала на дъното
.
Това беше от мен ако има други излети ще драсна някой друг ред
Бях с 1 м,рятел и баща на на текето.Излязоха 4-5 бели рибки (4-5 сантиметра) и естествено това за което бях отишъл ===>

БЯЛ РИБОК 4,500 кг

Към 11 часа имах още 1 удър на бяла риба докарах я до брега само за да я видя , че е горе-долу толкова голяма като тази която вече бях уловил.Но докато подадат кепа рибока се обърна и си замина

Това беше от мен ако има други излети ще драсна някой друг ред

Аз се завърнах.Излета беше повече от приятен
В петък оправихме лагера и естествено подранихме мястото, че ни бяха забравили рибите, него ден нито 1 удар.В събота сутринта пак подхранка, имаше няколко почуквания но вяла работа, извадих едно попче и това беше до 19 и нещо.Извадихме трофеен амур (поне за мен ми е личен рекорд) 14.600кг.Важното е, че разбрахме какво ни е късало 0.50 толкова пъти ...След това вечерта пак нищо, и в неделя сутринта се обади и едно шаранче 2.5кг и това беше.За мен битката с амура ще остане незабравима, още имам мускулна треска на десния трицепс
Снимките и клипа- утре.

Снимките и клипа- утре.
123-ТИ ЕКИПАЖ.
Айде да видиме и да разкажеш на какво се излъга амура, и защо този път не скъса ?
Айде да видиме и да разкажеш на какво се излъга амура, и защо този път не скъса ?
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Много ме изкефи тоя лафMitko84 написа:...После на колегите им спадна и искаха да си вървим ...

Вчера бях на 2-ра буна на Ряхово. Щука ни се видя ни се чу, но много гонеше мъздруга и бяла риба. На дъно само попчета, на царевица нищо. В крайна сметка подкарахме облеса (много нещо) и тук таме някоя мъздружка. По едно време дойде един пич, който работел в местната рибна борса и незнам на какво хвърляше или пък беше от мястото, но взе да вади доста прилични рибета, но не можах от разстояние да ги разпозная какви са, а не ми се искаше да го разпитвам. Та това от мен.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз се реших да ходя на Лома, последният спомен от шарана надделя над решението Дунав(514км) - Лом. За съжаление шарко само ми се подхилкваше и неискаше да ми изпробва специалитетите, само ми се показа подигравателно и си тръгна. Сред хубава природа и това ми достави удоволствие, не всеки ден е великден. На торен имах няколко почуквания, но нищо сериозно може да е бил рак, защото с телескопа искарах едно осмокраче пък и ми бяха изкормили живата рибка. Това е от Лома на с. Иваново иначе нивото е спаднало съвсем леко от преди месец.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Здравейте
Това е резултат от днешния излет край с. Батин и още около 1.5 кг. дребни рибки

Това е резултат от днешния излет край с. Батин и още около 1.5 кг. дребни рибки
Браво страхотна риба. На спининг ли е хваната?

Амура този път не скъса защото бяхме подготвени за него и го чакахме...Почти се бях отчаял, че няма да удари нищо поради нивото на реката, НО......Още го преживявам 
Удари на топче стереопор +2 царевички Филстар.Монтажа беше пружина с 1 кука отдолу 4-ри нули.
Ето го и него!

Клипът- http://www.youtube.com/watch?v=pTQQahibbF0

Удари на топче стереопор +2 царевички Филстар.Монтажа беше пружина с 1 кука отдолу 4-ри нули.
Ето го и него!

Клипът- http://www.youtube.com/watch?v=pTQQahibbF0
Последно промяна от kutinchev на Пон Сеп 08, 2008 8:40 am, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
Браво на всички щото все пак сте ходили за риба .Някой хванали други не но поне сте биле там.Аз пропуснах поради много задачи .
Китинчев много добър амура .Можеш да сменяш аватара .Кога ли и аз ша хвана нещо голямо - никога сигурно като не съм привърженик на дънния риболов.
Браво на всички опитали си късмета

Китинчев много добър амура .Можеш да сменяш аватара .Кога ли и аз ша хвана нещо голямо - никога сигурно като не съм привърженик на дънния риболов.

Браво на всички опитали си късмета

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Kutinchev i Kompania,
Браво.Първата снимка си е направо за списание.Изгледах и клипа - голямо и яко животно.
Ама и човека с кепа е майстор, ако не е, пиши го бегал..Все едно, че и аз бях с вас.
По-често да има такива сцени с напрежение, емоции, адреналин и борба с пръчката и кепа.
-------------------------
Аз днес се пробвах рано сутринта - едно яко ударче на дънната, ама излезе ялово и ми отмъкна уклейката.Иначе със спининг маах яката още на разсъмване и какво се оказа:
Дойде един с лодка в 06:30 и почна да си вади мрежата на няколко метра от мене - как не съм я закачил ? Беше я пуснал напречно от брега навътре.Не им ли е забранено направо от брега ? Не трябва ли да ги пускат поне 30 метра навътре от брега ??Сложил я през нощта, разгонил рибата, а ти се надявай....така че нищо, и рано рано се прибрах.
Браво.Първата снимка си е направо за списание.Изгледах и клипа - голямо и яко животно.
Ама и човека с кепа е майстор, ако не е, пиши го бегал..Все едно, че и аз бях с вас.
По-често да има такива сцени с напрежение, емоции, адреналин и борба с пръчката и кепа.
-------------------------
Аз днес се пробвах рано сутринта - едно яко ударче на дънната, ама излезе ялово и ми отмъкна уклейката.Иначе със спининг маах яката още на разсъмване и какво се оказа:
Дойде един с лодка в 06:30 и почна да си вади мрежата на няколко метра от мене - как не съм я закачил ? Беше я пуснал напречно от брега навътре.Не им ли е забранено направо от брега ? Не трябва ли да ги пускат поне 30 метра навътре от брега ??Сложил я през нощта, разгонил рибата, а ти се надявай....така че нищо, и рано рано се прибрах.
Успехът беше общ.Без прекрасната ми съпруга, нямаше да има клип а без баща и нямаше да я има и рибата,а той е изключително опитен рибар, както сам забеляза Педро.Сам човек много трудно би се справил.
НАСЛУКА
НАСЛУКА

Клипа ми изпълни душата единствения клип който ми е във фаворити в ютуб 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
БРАВО
,другия път по -голям,ама и кепа да е по- голям
!

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- сериозен играч
Браво колега, страхотен екземпляр, и клипа си го бива, Браво 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!