Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето - 2013
Аз смених поне 5 чепарета,и пак половината чернокопи излизаха на хеликоптер.Пламен Николов написа: Какъв казан ве Кире, работата май беше край когото мине, чепаретата ми са шарени (показал съм ги), отначало тръгнах с 10ка щот уж за сафрид тръгнахме, да ама не, третата риба си замина с куката и обърнах на 19ка пак шарено-тиква,червено и синьо-отиваше повече на червеното, по късно се обади и рехавия сафрид а той не подбираше цвят, бяхме около 20тина лодки и имаше голямо местене.
Като смених воденето на чепарето,малко се оправиха нещата.
После същите проблеми имаше и със сафрида.Като почнах едва едва да мърдам върха на спининга,почнаха да се закачат нормално вече.
Но на ветрило най-добре си вървеше и при двете риби.
Абе чак другата седмица ще пускам лодката,
тогава може да се е променила обстановката.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
не ме разбираите погрешно ,но по 1-2 скумриййки тук там не ни топлят ,от тази риба ни трябват килограми и то многоооо за да можем да кажем че популациийката й се е възтановила ,така де !!!може и да греша ,но това е моето мнение !между другото не го търсете този чернокоп на вътре ,рибата е в брега и то богато до 15 ят метър! днес му напуках шушонките в плиткача 12 метра ,че и паламуд закачих ,а пък за мрежите няма да казвам колко риба има,,защото има ли на мрежата почвам и на въдица да го търся !!!
п.с. айде сега критиката да мята своето злословие !!!!ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!
п.с. айде сега критиката да мята своето злословие !!!!ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- ще става разбирач
ЗАБРАВИХ,НАЗДРАВЕ НА КРИТИЦИТЕ И МНОГО КЪСМЕТ НА КОЛЕГИТЕ КОИТО СА РИБАРИ ПО ДУША !
моята риба никой не може да я хване ,

- minchoto
- ще става разбирач
Браво! Къде се случва това - Варна, Бургас ... ?El Pescador написа:ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Другите да говорят каквото си искат,El Pescador написа:..........п.с. айде сега критиката да мята своето злословие !!!!ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!
от мен само тази имотка

При нас е - ден година храни.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера и днеска около Биволите и Вромос общо 16 кг сафрид. Рибата е по-активна след 15:00 до залез, пуснеш-вадиш. Най- много по 2 -3 на чепаре, рядко 5.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам за Черноморец(около Биволите),до 16 ч. по 8 кг. хубав сафрид,една циганка и два карагьоза.До обяд имахме по 1 кг. риба,след обяд тръгна добре.
El Pescador написа:..........
Информацията за това къде да се търси рибата ти е ценна благодарско за което.Ама си попрекалил с килограмите(отделно че и килограми сафрид си раздал )те тука усетих, че нещо не е наред.Хващал съм около 33-35 кила чернокоп от сутринта до вечерта при почти постоянно вадене на 5-6 бройки и знам как съм се чувствал и как съм ги извадил тези килограми-до тук добре казах си човека е успял да се справи по-добре ,обаче килата сафрид раздадени ми дойде малко ту мааач.Казвам го без абсолютно никаква злоба или завист ,даже и интонация няма.Просто събрах 2+2 и се оказа ,че почти няма начин това да се е случило.Ако беше примерно-взех 30-тина кила едър чернокоп и няколко кила мазен сафрид

- rikitikitavi
- разбира нещата
нещо тук навежда мисълта за професионален билет за риболов.El Pescador написа:не ме разбираите погрешно ,но по 1-2 скумриййки тук там не ни топлят ,от тази риба ни трябват килограми и то многоооо за да можем да кажем че популациийката й се е възтановила ,така де !!!може и да греша ,но това е моето мнение !между другото не го търсете този чернокоп на вътре ,рибата е в брега и то богато до 15 ят метър! днес му напуках шушонките в плиткача 12 метра ,че и паламуд закачих ,а пък за мрежите няма да казвам колко риба има,,защото има ли на мрежата почвам и на въдица да го търся !!!
От мен наслука и дано не бъркам.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Ми то си пише, че става въпрос за мрежи. А разрешителните за тях да им бере геля ИАРА-ТА.
El Pescador написа: ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!

-
- ще става разбирач
май удря в кантара тоя ---(Хладилниче ) 40 кила . сигурно е захапал възглавницата сряд нощvakril.k написа:El Pescador написа: ФАКТ Е ЧЕ ОТ ДНЕС ИМАМ ПОЧТИ 40 КГ РИБА В ХЛАДИЛНИЧЕТО ,БЕЗ САФРИДА КОЙТО РАЗДАДОХ НА СЪСЕДИТЕ!!!Aйде ПОСМАЛИ МАНГО...
бе пийте си хапчетата редовно бе хора и няма да има проблеми

-
- ще става разбирач
И що са на точки - 10 кила - 30 такива на точки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Каква е тая риба
http://media.snimka.bg/s1/2846/031935435.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Черноморска скумрия или циганка.
http://media.snimka.bg/s1/2846/031935435.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Черноморска скумрия или циганка.
http://media.snimka.bg/s1/2846/031935438.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Като търсих в Интернет това ми излиза за черноморска скумрия,така че много хора се заблуждават,че са хванали такава
Като търсих в Интернет това ми излиза за черноморска скумрия,така че много хора се заблуждават,че са хванали такава