Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

GODzillata написа:...
Изображение[/img]

...

Баси, сега чак осъзнавам к'ва куха лейка съм бил.......и сега имам шибан телескоп, с който не знам к'во да правя, имам и макара, за която нямам въдица! :oops: :evil:

Дори и да преодолея ценовия шок и да си взема спин каст пръчка с израстък за пръст, то к'во да правя тъпия телескоп.......с ник'вата си дължина от 2,70 м. не стаа за нищо......... :roll: ......освен да му сложа обикновена макара и да го ползвам все пак за спининг, ама чорба от спининги ли ще правя, като имам вече 5 различни и продължавам да не ловя ник'ви риби...... :roll: ..........а сега с телескопа и евентуален спин каст - то ще ми станат 7, с които и да съм шесторъкия Шива, пак няма да смогна да ловя наведнъж :lol: ....аааааааррррррррррргггггхххххххх..... :twisted:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:.к'ва куха лейка......и сега имам шибан телескоп, .............
....то к'во да правя тъпия телескоп.......
Аз не съм ти виновен,че си куха лейка,затова внимавай с обидните квалификации ...... :axe:...ще ти издействам ..... Изображение

:lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Здрасти групата на шаро.Е бате Люси как ще си хапва прясна рибка.Още имам от неделната в хладилникаИзображение Днеска ми се отвори прозорец,времето 20 градуса,и пак ходих на риба.Хванах малко но бях с приятели рамо до рамо на язовира,та пак накиснах плувките-нови подарък от колегите,щото много слушам.Току що си почистих и днешния уловИзображение Изображение слабичко,колкото за 5 тиганчетаИзображение Та не е важно дали ти е скъп телескопа,а дали ходиш достатъчно често да спортуваш на риба.Забелязвам,че много добре ми действа на настроението.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ачо, а ся нещо да каеш, а? :roll: :mrgreen: :lol:
lusienn написа:...Та не е важно дали ти е скъп телескопа...
Що напраО не си смениш ника? :smt017 :P :wink:

@Ае, Люско, ма мноо малко риба днес бре, да не ти е минала черна котка пътя събален? :roll:

Шъ знайте - поръчах си спининг каст пръчка с уьовина за палец........ :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Тоапа,малко-5 тигана са предястието,у фурната се пече и цяло Пиле с картофки.Като свършат-тамън ще имам повод пак да ходя,желаещи за компания с мен не липсват.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Телескоп написа:
GODzillata написа:.к'ва куха лейка......и сега имам шибан телескоп, .............
....то к'во да правя тъпия телескоп.......
Аз не съм ти виновен,че си куха лейка,затова внимавай с обидните квалификации ...... :axe:...ще ти издействам ..... Изображение

:lol:
Не става толкова лесно :wink: Трябва да имаш заслуги и да си откровен :drinkers: Въпрос към колегата Митев :

Колега , кога изтича наказанието на колегата Teo 62 , защото ми омръзна от имитатори ? Той Телчо поне си беше съвсем истински :| :?:

пп Държа да се знае , че никога откакто съм се регистрирал в nariba.com , не ми се е налагало да си променям ника !
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

GODzillata написа: Шъ знайте - поръчах си спининг каст пръчка с уьовина за палец........ :mrgreen:
Ето,че работата потръгна макар и без г - н Иванов.Лошото е Апокалиптичния коментар
който ще последва относно моите компетентни съвети. :(
МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕК ОТ КАЛТА,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ КАЛТА ОТ ЧОВЕК !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кире,
Забелязал съм, че когато започна да си купувам въдици за определен вид риболов - то той винаги се скапва и усилието се оказва напразно.
Затова от известно време си ловя с това, на което ми дърпа и съм на кеф от риболова.
Особено пък съм равнодушен към рекламни кампании на скъпи и прескъпи такъми, които в района на София са почти безполезни.
Съвсем иначе, стои въпросът за влакната.
При изключително разредените риби в региона, които отгоре на това са вече и сериозни "разбирачи", според мен влакната са сърцевината на риболова - дебелина/ама истинска/, качество, флуорокарбони и пр.
През миналата година един скапан, но скъп "Owner" ме лиши от единственото сомче, което успях да забода.
А пръчки, макари - те са за маниаците.
Да се кефят на придобивките си !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Баси , да се натовари малце човек с бач и на все у пръстетата , щракащите :lol:
Най-ми стана интересно Ивето в къв период от месеца е влезнал та е трил яката , според квото фпечатление останах де :roll: Та интересно ми е какво баш не е за тая тема и има ли съществуващо такова под цялото небе дет над нас синее ? Баси !!! Спомних си едни по-по-по-модераторски години на наш МитьОФФ и предхождащите ги яко спамерски такива :mrgreen:
Друго баси !!! Къде ме умешахте мене с тия дръгели байт кастове бре ? То не съм сленце , или поне не син гигант , та да грея навсякъде бре :lol: Та мили преатели , байт каста не е макара за мен , не съм ползвал , изключая некое и друго тест фърляне , не ползвам и не мисля да ползвам . Та тъй , това го уточнихме .
Друго . Кире , за тоя телескоп лично аз виждам три решения :
- да го засилиш в първата срещната кофа за боклук .
- да го харижеш на някой .
- да го пазиш с цел да го носиш единствено кога си за риба с онез двамцата след кат се срещнат и се арешат , сметам сещаш се кои :lol: :lol: :lol:
Георге , в момента вече и в БГ се продава най-читавият монофил който лично аз някога съм срещал . Друг е въпроса доколко е читав за нещо различно от спинингов риболов . Иначе монофила се казва Варивас Супер Троут Адванс найлон . Представлява нещо такова :

Изображение

като има и по-тясно специализирани подмодели :

Изображение

Изображение

Изображение

Еле па ако щеш на брейд да те подкарам :roll: Е ти малко за прочит преди с питания да ме засипеш - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=39956" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ся за каст спина и онуй макаре - глеам, че систъра с такива такъми дърпа риби по Дунава, та се замислих дали хименно там не е разковничето :lol: - и зат'ва рекох да се оборудвам.......не че ще почна да фащам като него де, ама барем ще праа снимки на такъма на фона на изгрев слънце, а съфорумниците ще цъкат с възхита. :mrgreen: :lol:
Павел Иванов написа: Най-ми стана интересно Ивето в къв период от месеца е влезнал та е трил яката ...
Toчно в ПЕРИОД май :roll: - веднъж на всеки 28 дни. :mrgreen:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

GODzillata написа:
Баси, сега чак осъзнавам к'ва куха лейка съм бил......
:mrgreen: Пък после аз съм му виновен :lol:
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

GODzillata написа:
Toчно в ПЕРИОД май :roll: - веднъж на всеки 28 дни. :mrgreen:
Trias написа:
Колега , кога изтича наказанието на колегата Teo 62 , защото ми омръзна от имитатори ? Той Телчо поне си беше съвсем истински :| :?:
Павел Иванов написа: да го пазиш с цел да го носиш единствено кога си за риба с онез двамцата след кат се срещнат и се арешат , сметам сещаш се кои :lol: :lol: :lol:
:shock: Ужас ! А някой беше споменал дето форума бил рибарски :roll: Вече като пия боза се оглеждам и пресичам ли тясна улица в центъра си плюя три пъти в пазвата против уроки и евентуална промяна конфигурацията на носа.Сега изглежда и ще трябва да ускоря ход щом някой мъжки индивид се загледа по продължително в моята особа.Ще получа страхова невроза. :(
Тео 62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Тео 62 »

Trias написа:Въпрос към колегата Митев :
пп Държа да се знае , че никога откакто съм се регистрирал в nariba.com , не ми се е налагало да си променям ника !
Уважаеми,не занимавайте колегата Митев с излишни неща.С подобни провокации го ядосвате и изчезват наши мнения. Вашият Телчо,Тигър и всичките му бивши форумни никове е безвъзвратно заличен и пратен във вечен Бан вземайки предвид прочетеното от мене в темата.Има и хипотеза ,че е отвлечен от извънземни, по висши сили необясними за нашето възприятие.Може би сега е на някоя планета , заточен от извънземните модератори за неразбории предизвикани и в тамошните Форуми подобно на тези http://www.vbox7.com/play:a6f754a5" onclick="window.open(this.href);return false;.Подложен на сексуални опити от тригърди инопланетянки само вечер пуснат за глътка чист въздух, романтично огрян от светлината на две луни тайничко си припява/подръмжава/ един блуждаещ рефрен на Васил Найденов "Сбогом моя любов" с тъжен поглед отправен в осеяното със звезди небе.
Рискувате да развиете хронично Дежа вю подобно на уважаемият П.Иванов взирайки се във всеки новопоявил се ник. :D :drinkers:
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

G.Petkov написа: Забелязал съм, че когато започна да си купувам въдици за определен вид риболов - то той винаги се скапва ...
То и при мен е тъй, но пуста краста ... Де има един лаф, че мерака е по-силен от разстройството. :lol:
Утре очаквам да пристигне при мен 5 футовото ултра лайтче http://www.chapmansangling.co.uk/ron-th ... 14749.html" onclick="window.open(this.href);return false;
И според традицията една година нищо да не хвана с него. :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

dantho.mihov написа: ... мерака е по-силен от разстройството. ...
Мда......и аз така както се бях рязко запритеснил вчера, че имам мулти за спининг, па нямам пръчка с палец, в един момент тази сутрин осъмнах с 2 пръчки и още една такава макара.......сега вече ще мога да ловя с две ръце :lol: - и във всяка ще има по една спин каст с мулти. :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”