Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Мястото ясно , а на какво ги вади тия сулки , дали гони на изкуствени примамки ?
Туй риболова не е за мен 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
tachev,
На пинки, както и аз улових една сулка под голямото съоръжение след прага на съоръжението. И двете му сулки явно са нападали малките хамсийки и пиперки, въртящи се около стръвта и захранките. Разбирам да лъжеше нещо човека, видях го на какво лови, така че абсолютен късмет според мен. Както се случи и с моята сулка - ловя на жито, почуква някакъв дребосък и в следващия момент - сулка на брега.
Рибешка му работа.

На пинки, както и аз улових една сулка под голямото съоръжение след прага на съоръжението. И двете му сулки явно са нападали малките хамсийки и пиперки, въртящи се около стръвта и захранките. Разбирам да лъжеше нещо човека, видях го на какво лови, така че абсолютен късмет според мен. Както се случи и с моята сулка - ловя на жито, почуква някакъв дребосък и в следващия момент - сулка на брега.
Рибешка му работа.

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Не се огъвай! Има много воблери на който може да ти удари бяла риба, като почнаш от рапала, салмо, ъгли...tachev написа:Значи няма ходя

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
-
- научил се да хвърля
здр.колеги днес на ханово на запушеното ми се случи голяма изненада,отидох към гората на дълбоките места,и голямо хранене храних.царевица, жито,и кво ли не.до обяд никакъв помен от едра риба.само слънчаци,и после нещо разпори мн.яко водата викам си ебаси,голям шаран.а в последствие се оказаха две видри около 7, 8 кила. направо ми разказаха играта.никога до сега не бях виждал видри там.това е от мен 

уникат-без дубликат!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има видри там, преди бяха доста навътре в гората (около падналата круша), където коритото е тясно, по-дълбоко и държи по-едра риба. Има ги и на вътрешните гьолове.
Видрата е част от екосистемата, тя не е вредител на нас, риболовците, да, храни се с риба, но много повече риба се унищожава от браковците, знаете. Аз примерно много се радвам на тези животинки
Видрата е част от екосистемата, тя не е вредител на нас, риболовците, да, храни се с риба, но много повече риба се унищожава от браковците, знаете. Аз примерно много се радвам на тези животинки
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
mita4eto написа:Има видри там, преди бяха доста навътре в гората (около падналата круша), където коритото е тясно, по-дълбоко и държи по-едра риба. Има ги и на вътрешните гьолове.

уникат-без дубликат!!!
колеги предложете зарибен на не повече от 30 км от ямбол, търся шараните на мач
На Иречеково 2лв. и хвърляш колкото пръчки изкаш, сега се прибирем от там.Шараните не са големи но доставят удоволствие дърпат яко.НАСЛУКА 

на каква стръв и колко хванахте ? захранка, такъм?
На царевица предимно млечна консервирана ароматна ,на бял червей също взема но има много каракуда колкото шамарчета и гадните амурчета (манинките рибки колкото пръст имам на предвит) , за 3ма човека имахме около 7-8 кълванета на привечер лови се предимно на плувка а за захранка всеки може да пробва с различна но аз разчитам на жито с това я хранят и си вземам от ремаркето направо което е в язовира, собственика не прави проблем
Фен клуб СЛЪНЧЕВКА
колеги накой има ли инфо за студеното кладенче
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз се ослушвам затова, просъединявам се към питането тиkanev000 написа:колеги накой има ли инфо за студеното кладенче
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
днес един познат отиде но не се обадил да каже за резултатът щом се обади ще пиша но всякаква информация е полезна мен и хижата ме интересува какви са цените близо ли е до язовира условията как са абе общо взето всичко не сам бил там и ми се ходи да видя за какво става вапрос
- S.Koychev
- разбира нещата
Ходих преди 20 дена някъде на Студеното кладенче, излизат много едри каракуди,едри и дребни линчета,костур в порядъка на 300-500 гр и естествено много слъчаци.Сутрин играят и големи шарани ,ама не съм чул някой да е хванал.Кълве на жито,царевица и торен.
Аз лових около час в които изкарах 3 каракуди и 2 линчета + 10 слънчавки. Колегите които ловяха от сутринта имаха доволно риба.
Наслука.
Аз лових около час в които изкарах 3 каракуди и 2 линчета + 10 слънчавки. Колегите които ловяха от сутринта имаха доволно риба.
Наслука.
Ribarche