Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: САФРИД - 2010
За два часа,на това му се вика да убиеш рибатаТошето написа:Потвърждавам,от 14 до 16ч яко дърпане,трима малко под 20 литра

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 70#p648640
Човека отдавна си пише,ама никой не обръща внимание.
Само плачете.Аз нямах тези дни време да изляза - иначеееее......
Човека отдавна си пише,ама никой не обръща внимание.
Само плачете.Аз нямах тези дни време да изляза - иначеееее......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Абе на снимките на колегата добър сафрид, но ние като хванахме последно беше много дребен като за есен - зима 

Здр,
интересувам се от кога може да се разчита на улов на сафрид от брега /най-вече за Варна става въпрос/. Наблюдавал съм друг път Април-Май се ловеше по вълнолома на пристанището. Някой от Варна може ли да сподели?
интересувам се от кога може да се разчита на улов на сафрид от брега /най-вече за Варна става въпрос/. Наблюдавал съм друг път Април-Май се ловеше по вълнолома на пристанището. Някой от Варна може ли да сподели?
- КИРО
- Обратна връзка:
Нормално се появява към 15.05.
Как ще е тази година,не знам.
Миналата доста закъсня.
Как ще е тази година,не знам.
Миналата доста закъсня.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
По принцип идването му много зависи от температурата на водата.Следете Бургас,появи ли се там след около две седмици ще е във Варна и тнт.И аз го чакам с нетърпение че миналата година беше доста зле.afgany написа:Здр,
Появили се в Бургас ще пиша да ви уведомя колеги.Миналата година беше при нас към края на май месец при нас.Ловях го от брега на пристанището.Ама година с година не си приличат.
-
- новобранец
vanko h написа:Появили се в Бургас ще пиша да ви уведомя колеги.Миналата година беше при нас към края на май месец при нас.Ловях го от брега на пристанището.Ама година с година не си приличат.
vanko h някакви проби, нещо...?

Та гледам,тука морските не пишат-докладвам от София,преди половин час на кея в приморско са извадили само цаца,миналата седмица на моста в Истамбул турците са скубали много граца-показаха ми снимки,един комшия ходи да гледа формулата,та каза риба има само на рибния пазар в Истамбул-всякаква

Риболовци.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами не пишат - защото още го няма.
Който хване първи,пуска новата тема за 2011г.
ООоообаче със фото - не признавам иначе.

Ами а дано да е скоро! да не казвам голяма дума, но имам предчувствие за почивните дниКИРО написа:Ами не пишат - защото още го няма.

на пазара вече има черноморски сафрид. уикенда го чакаме и по чепаретата на юг
От твоите уста, в Божиите ушиflycho написа:на пазара вече има черноморски сафрид. уикенда го чакаме и по чепаретата на юг

-
- научил се да хвърля
И мноого бързо да се похвалите ейflycho написа:на пазара вече има черноморски сафрид. уикенда го чакаме и по чепаретата на юг

- КИРО
- Обратна връзка:
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NyXxD80oYQQ?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]